|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יום ידיים אני עושה בנפרד בסוף בגלל שלפעמים השרירים עוד תפוסים וכואבים ואז זה דופק לי תאימון חזה...או גב
זה בסדר לעשות אימון אחד של כל חלק בגוף או שצריך לפחות פעמים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא מקשיב
יום ידיים מיותר אתה לא צריך בכלל לעבוד על ידיים אם אתה מהאלה שחייבים לעבוד על ידיים תוסיף 2 סטים לידיים בימים של חזה/גב אם הידיים שלך כואבים מדי בימים של חזה/גב כנראה שאתה פשוט עושה יותר מדי נפח, שזה כבר עניין אחר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אולי שאלה מטומטמת, אבל האם יש תרגיל מסויים שכדי לעשות לידיים, אם כבר אתה עושה ידיים?
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הכל אותו חרא
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ומזה יתן לי...לא תגדל היד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה דעתכם על התכנית הזאת לבייספס וטרייספס ? | GnR | אימונים | 4 | 25-06-09 21:25 |
מה דעתכם על התכנית החדשה ? | luabrankatz | אימונים | 8 | 14-06-09 13:42 |
האם התכנית אימונים מספיק אינטנסיבית + שאלה | Tapit | אימונים | 3 | 05-05-09 00:03 |
שאלה| תוכנית אימונים abc מה דעתכם ? | asulind | אימונים | 5 | 23-11-08 16:09 |
מה דעתכם על התכנית הזאת .. | YNZ | אימונים | 19 | 28-11-06 16:36 |