|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על ההודעה הזו, צריך מדיי פעם שמישהו יצנן את ההתלהבות וידע לתת נורת אזהרה ולקחת דברים בפרופורציה ולהיזהר.
בריאות אכן מעל הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תשאל את המדריך שלך במכון כושר, כל מדריך מתחיל יוכל לתת לך תרגילים פשוטים לחיזור גב התחתון. ותודה לכולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() זה באמת מעצבן מדריכים שמסתכלים על low bar סקוואט וחושבים שפאקינג הורסים תגב. מה לעשות הגב שהולך קדימה(לא מדבר על הצורה.. אלא מדבר על התנועה) בזמן הירדימה העמוקה בסקוואט.. אם הוא לא ילך קדימה אין מצב לא ליפול אחורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() דווקא התרגילים כמו דדליפט סקוואט פרס בנט אובר וכו' שהם חופשיים הם התרגילים שמחזקים את הגב התחתון ובמקום לגרום לפציעה כמו שרוב המדריכים חושבים הם מונעים פציעה...
כל פעם שמישהו אומר לי שזה הורס את הגב, אני אומר לו - כאן הטעות שלך זה לא הורס את הגב זה בונה את הגב.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בטכניקה לא נכונה הם הכי קטלניים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למעשה הבנץ' זה התרגיל הכי מסוכן במכון, אחריו כל השאר. בלי קשר, למה שהטכניקה שלך לא תהיה נכונה בהנחוה וקראת מספיק והבנת איך לעשות את התרגיל?
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דדליפט בכלל, שמבוצע נכון ובעומסים מדורגים, הוא התרגיל לחיזוק הגב המושלם, מלמעלה עד למטה. וזה הכי פונקציונאלי שיש - להרים משהו מהרצפה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() יותר פונקציונלי מלשבת (סקאווט)? קשה לי להאמין.
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האם יש סכנה בביצוע כזה של התרגיל, או שזה שם את הגב במצב שבו הוא יותר חזק אפילו מאשר מצב "ישטוח" כפי שרוב המדריכים ממליצים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אמורים לעשות עם גב מוקשת, לפי דייב טייט זה לא מפעיל לחץ ישיר על הגב ואפשר ורצוי לעשות עם קשת "מוגזמת" כי אתה לא עומד, הלחץ הוא כנגד השכמות והבנץ' עצמו לא כנגד הגב שלא מחזיק באמת את המשקל אלא רק שומר עליך מכווץ ודרוך. זו דעתי לפי מה שהבנתי מהסרטון של דייב טייט.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה גם מה שאני הבנתי, אבל זה נשמע הסבר על קצה הלשון כזה, אם מישהו יכול להביא לינק לאיזשהו מאמר על זה אני אשמח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתיחת שריר -גב תחתון | adios | פציעות ספורט | 1 | 24-11-09 19:10 |
תפריט חיטוב זמנייי.. עד לקביעת לפגישה עם גיל. | אלוןק | תזונה ותוספים | 0 | 15-07-08 00:44 |
קביעת המשקלים | tomern2006 | אימונים | 2 | 11-05-07 19:48 |
קביעת חילוף חומרים | Antonator1 | תזונה ותוספים | 2 | 19-04-07 10:57 |