|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() להרגע לפני שאני בועט בישבנים ווירטואלים!!!
לפותח הפוסט-תראה אחי אני האחרון שאומר לך רק להתמקד בנפח נמוך ותדירות גבוהה אפשר לקבל נתונים? בד"כ אנשים קופצים לנפח גבוה מוקדם מידי ויכול להיות שלא באמת מיצית ab תן נתונים ותאמר לי כמה זמן עשית ab?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי בטח שלא מיציתי ab כבר אמרתי את זה. אני רק מנסה שיטה אחרת שאולי יותר תתאים לי. דבר שני, אני מתאמן כבר שנה וחצי, מיציתי עלייה לינארית מאימון לאימון (starting strength) והרגע יצאתי מתכנית לינארית של עלייה כל שבוע. אני מת על התכניות האלה אבל אני מחפש גם קצת גדילה באזור הידיים והחזה שלא כל כך חויתי. הרגליים שלי והגב, בניגוד הגמור, חייתיות. נתונים: גיל- 17 גובה- 183 משקל- 88 Iq- 52 משקלי עבודה: סקוואט- 150 ק"ג דדליפט- 180 ק"ג בנץ`- 110 ק"ג (חלש מה אני אאעשה...) ד"א אני אוכל יותר מ-5 אלף קלוריות ליום אז אל תטפלו לתזונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
אני מאמין שab 4 פעמים בשבוע יתן לך יותר מabcd
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() תן לי לנחש אתה סוכן כפול.
אכן. ציטוט:
אבל אם הייתי רוצה לעשות ab 4 פעמים בשבוע הייתי עושה (ותן לי להגיד לך, תכניות פשוטות כאלו, כדוגמת אלו שנפוצות באתר הראשי, הן בזבוז זמן יקר). החלטתי לנסות פיצול גבוה, ואם יסתבר שטעיתי- הרי שרק השכלתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
ואני אוהב סוכנים כפולים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מה יביא לו פשיטת מרפקים באחיזה הפוכה.
אני מניח שלמדת אנטומיה, הטריספס מתחבר לulna, שאינה מושפעת כתוצאה מסופינציה או פרונציה. לכן עדיף בפרונציה כיוון שיותר נוח ואפשר להרים יותר משקל. ההבדל היחיד הוא המייצבים האם זה flexors או extensors וזה חרטא.
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
בכל אופן יש את האפשרות לעשות רוורס גריפ בנץ' פרס שזה על אותו העיקרון פשיטת מרפק בסופינציה נתנה לי המון לטרייספס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כי תדירות נמוכה זה בדיחה עם טעם רע שלא קיימת בשום ענף שמכבד את עצמו, דרך רעה ליצור התקדמות, דרך רעה לשפר יכולת, דרך לא פרקטית להתאמן...
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בינתיים אני לא מקבל רושם כזה. תוכל לאמר שדרך אחת טובה מהשנייה, אבל שהשנייה היא זבל זה קצת מוגזם. ד"א, זו אחת הסיבות שיש כל כך הרבה ששונאים את ריפ. לא משנה כמה אתה מבין, כשאתה אטום אל תצפה לאהדה. (אני אישית מעריך אותו, שלא תבינו לא נכון...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() יש תכניות יותר טובות לאנשים מסויימים, יש תכניות שמתאימות יותר למטרות מסויימות. מסכים. יש אבל תכניות שהן, Flat Out, חרא, ל99% מהאנשים, ע"ע פיצולים - זה בזבוז זמן, אין בזה הגיון לא מבחינת ויסות פרמטרים, לא מבחינת בחירת תרגילים ולא מבחינת פיזיולוגיה בסיסית וידע של איך הגוף מגיב בתגובה לסטרס. זה גרוע, והרבה יותר מדי אנשים עושים את זה (ולא יודעים להסביר למה גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה). לא הייתי מציע, לאף אחד, בחיים לעשות את זה - או בכלל שום דבר שמגזין כושר ממליץ פחות או יותר. אם אתה רוצה לעבוד כמו באדיבילדר, תחזור לתקופה שהם ידעו לעבוד, לפני אמצע שנות ה70, תראה איך אנשים זכו בתחרויות בלי כמויות ענק של חומרים וטרינריים.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 14-11-09 בשעה 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים חכמים לומדים מטעויות של אנשים אחרים, אבל אנשים שאין להם זין לראות את כולם עם ידיים של פופאי, ואתה מרים 180 ק"ג וכולם מתפלאים לא מהמשקל, אלא מהקיסמים הקטנים שמחזיקים אותו... הבנת את העיקרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Gay lord
|
![]() למה אתה חושב שאתה לא יכול לגדול מתוכניות כמו ss, פומבה?
אם אתה תרים לדוגמא 180 קילו ותאכל כמו שצריך אתה תגדל למה אתה חושב שלא?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() למה אתה חושב שמתאמן שמרים 180 דדליפט ו150 סקוואט (בהנחה שזה נכון) צריך לעשות ss?
![]() |
#37 |
Gay lord
|
![]() אמרתי מתוכניות כמו ss לא התכוונתי ספציפית לss
ל5x5 וכדומה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() לריפטו יש תחת של סקוואטים.
Abcd, אם מישהו בוחר לעשות מכל סיבה שהיא, אפשר לעשות אותה כך שתגרה את אותן קבוצות שרירים לפחות פעמיים בשבוע. למשל אם אתה עושה ב a חזה, ו ב c כתפיים, יש לך סינרגיה חזקה של החזה באימון כתפיים ולהפך. אם ב b אתה עושה גב (עם דדליפט נניח) וב d אתה עושה רגליים עם סקוואט, יש לך עבודה חזקה של רגליים וזוקפי גו פעמיים בשבוע. אני אישית לא חושב ש abcd תוכנית טובה למשהו. אין שום הוכחה שלעשות 20 סטים באימון לקבוצת שרירים אחת תעשה יותר היפרטרופיה לבן אדם שלא לוקח חומרים מעודדי צמיחה מאשר תוכניות ab רגילות. אבל אם כבר מישהו בוחר לעשות בשביל הכיף שלו, אפשר לבנות אותה בהגיון ולא סתם לזרוק תרגילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 15-11-09 בשעה 01:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |