|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כן. למה שלא יהיה? אתה מרים הכי הרבה בתרגיל הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() צודק אתה עושה דדליפט וקטן...
עוד מעט לא רואים אותי כמעט צריך זכוכית מגדלת באמת תחסוך מאיתנו את הבלבולי ביצים שלך יש כ"כ הרבה שרירים שמעורבים בדדליפט שפשוט אין לך מושג תבקש משוגרזאזא להרשם אצלו לקורס מושגים בסיסים בתורת האימון + אנטומיה אחרת תחסוך מאיתנו את הבושה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() העקרון לא דומה כי אתה לא מתקרב לזווית בברך בדדליפט כמו שאתה מגיע בסקוואט
![]() |
#25 |
|
![]() זה בקשר לשאלה של תאומים:
http://media.photobucket.com/image/m...raining018.jpg פאוורליפטרים מelitefts היחיד שמבודד תאומים זה matt k (זה עם הריבועים)
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() fatboy איזה חוסר פרופורציה בין התאומים לשאר הגוף אצל כולם חוץ מmatt..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בעיקרון יש לך פשיטה בברך= קוואדריספס , אז למה תמיד התרגיל הזה מיוחס לו שהאמס זה שריר היעד? האמס הוא סנרגיסט בפשיטה של הירך, אז איך הוא בדיוק שריר היעד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני חושב שאתה עדיין תסכים איתי שבסקוואט או תרגילים אחרים לקוואדס הקוואדס מקבלים יותר גירוי.
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, בקוואדס הטווח תנועה משמעותית קטן יותר בדדליפט. יש הרבה יותר פשיטה בירך מאשר פשיטה בברך לעומת הסקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() אתה מעוות את מה שאמרתי.
נו, ומה הקשר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והקשר הוא שבטווח תנועה מלא (כמו בסקוואט) השריר מפתח הרבה יותר כוח מאשר ברבע טווח. הרי הזוית של הברך בדדליפט היא כמו של רבע\חצי סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שיש שרירי יעד בתרגילים מורכבים,
בבנץ' זה חזה, במתח זה גב, ובדדליפט זה המסטרינגס וגב תחתון (אולי גם גלאוטיוס אני לא בטוח).
![]() |
#37 |
|
![]() אבל התרגיל שונה. אנחנו לא מדברים על רבע סקוואט לעומת סקוואט מלא, אנחנו מדברים על דדליפט שמרכז הכובד שונה, וכל המכניקה שונה. הפעילות לא נקבעת על פי הזווית בברך, אלא על איך הכוחות מופעלים לאורך טווח התנועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האמס וקוואדס זה לא שרירים שעובדים תמיד ביחד, כבר קראתי את זה ב ss וזה פשוט שטויות.
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() טוב. אני עושה מתח בשביל הגב, הידיים והאחיזה. ובנץ' בשביל החזה והיד האחורית. מקבילים זה תרגיל מעולה לShoulder girdle strength ודדליפט זה גם תרגיל אדיר לעובי גב ולאחיזה. אין שריר אחד מבודד שנהנה מהעבודה בתרגיל מרובה שרירים- בגלל זה הוא מורכב ולא מבודד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אומר שהקוואדס לא עובד חזק בדדליפט, שלא תבין לא נכון. אני רק חושב שבסקוואט הוא יותר דומיננטי בתרגיל (לא בהכרח יותר מהפוסטריור צ'ין בכל אופן, פשוט בהשוואה בין סקוואט לדדליפט).
טוב רק התעוררתי, נחזור יותר מאוחר :d |
![]() |
![]() |