|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט חושב על זה, השרירים העיקריים הם ההאמסטרינג והגב התחתון בתרגיל, אז למה לא לבודד אותם פשוט? גם גב תחתון הוא שריר קטן למה לעבוד עליו בצורה כל כך אינטנסיבית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תחשוב על זה ככה:
יש לך 10 מטבעות של חצי שקל על השולחן בא לך 10 בזוקות מה עדיף ללכת עם חצי שקל לקנות בזוקה לחזור לקחת עוד חצי שקל לקנות ...... ככה 10 פעמים. או לקחת את הכל ולקנות את כולם? אה ואתה ליצן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() תשמע , השרירים העיקריים אולי הם האמסטרינג והגב התחתון אבל על תשכח שגם הקוואדס התאומים הבטן הטרפזים הגלוטוס ובקיצר כ90 אחוז משרירי הגוף פועלים בתרגיל הזה.
לא בכל תרגיל תמצא ככה , התרגיל גם משחרר הורמון גדילה אבל תחכה לmoo suggarzaza ומקס שיסבירו לך פיזיולוגית |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרעיון מאחורי תרגילים מורכבים זה העובדה שאפשר לעבוד בהם כבד בגלל הפונקציונאליות שלהם וכמות השרירים שעובדים, מה שיביא ליותר מיקרוטראומה בכל השרירים הרלוונטיים הרבה יותר ממה שיקרה ב"בידוד". מעבר לזה שלתרגילים האלה יש השפעה מוטורית חזקה, שוב בגלל כמות השרירים שעובדים, וזה יוביל ליותר משקל על המוט לאורך זמן. עוד בהקשר הזה, שיפור בתרגילים מורכבים מתרגם לשיפור בתרגילים אחרים, בטח שברמת המתחיל. שיפור בסקוואט יוביל לשיפור בדדליפט ובפרונט סקוואט, פרס ובנץ' משפיעים אחד על השני בצורה הדדית. זה עוד רק הדברים שרלוונטיים להיפרטרופיה, שלא נדבר על יכולת אתלטית וכושר/ספורט כן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא הם לא.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו סיפור לגבי התאומים. וואי נכון אתה צודק אני כל כך מצטער, מה חשבתי לעצמי כשזילזלתי במארק רפיטו הגדול שבנה תוכנית אימונים שמתאימה לכולם, ושצריך לתת אותה לכל מתאמן שבא לשאול שאלה בפורום, אוי איזה ליצן אני. תעשה לי טובה.
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() מה הקשר לריפטו, למען השם
ועל סמך מה אתה קובע את זה? הם משתתפים ועוד איזה, ולמעשה הניתוק מהרצפה מיוחס להם בעיקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותגיד אתה קורא בכלל את מה שאני כותב? כי זה לא נראה ככה. כתבתי שהם משתתפים בתנועה אבל זה עדיין לא מדד לגירוי שריר.
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() דדליפט עובד על 80% מהשרירים בגוף שלך (יותר מכל תרגיל)
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() הארבע ראשי והתאומים עובדים בדדליפט
אולי לא בטווח תנועה המלא שלהם, אבל הם בכל זאת עובדים אין פה שום קשר למארק רפיטו..
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל הם עובדים חזק? זאת אומרת יש מספיק גירוי שריר כדי להביא לגדילה?
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אולי לא בצורה הכי אינטנסיבית, זה למה משלבים תרגילים נוספים כגון סקוואט
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() הקואדס והתאומים עובדים בצורה הכי אינטנסיבית שאתה יכול לגרום לעבוד. אני אנסה לחפש מחקרים עם בדיקות של Emg, אני זוכר מחקר שסקוואט מלא בהשוואה לפשיטות ברכיים הוביל ל23% יותר פעילות של הקוואדס ולמשמעותית פחות Impegiment במפרק הברך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() דיברנו על דדליפט לא על סקוואט..
![]() |
#20 |
|