|
|||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
ציטוט:
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
לא הם לא.
|
|
|
#3 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
בעיקרון יש לך פשיטה בברך= קוואדריספס , אז למה תמיד התרגיל הזה מיוחס לו שהאמס זה שריר היעד? האמס הוא סנרגיסט בפשיטה של הירך, אז איך הוא בדיוק שריר היעד |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אבל אני חושב שאתה עדיין תסכים איתי שבסקוואט או תרגילים אחרים לקוואדס הקוואדס מקבלים יותר גירוי.
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
בכל מקרה, בקוואדס הטווח תנועה משמעותית קטן יותר בדדליפט. יש הרבה יותר פשיטה בירך מאשר פשיטה בברך לעומת הסקוואט. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
בטח שיש שרירי יעד בתרגילים מורכבים,
בבנץ' זה חזה, במתח זה גב, ובדדליפט זה המסטרינגס וגב תחתון (אולי גם גלאוטיוס אני לא בטוח).
|
|
|
#12 |
|
|
טוב. אני עושה מתח בשביל הגב, הידיים והאחיזה. ובנץ' בשביל החזה והיד האחורית. מקבילים זה תרגיל מעולה לShoulder girdle strength ודדליפט זה גם תרגיל אדיר לעובי גב ולאחיזה. אין שריר אחד מבודד שנהנה מהעבודה בתרגיל מרובה שרירים- בגלל זה הוא מורכב ולא מבודד
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
ציטוט:
רואים שיש לך מלא ידע. אני אשכרה שמח שיש בנאדם כמוך שחולק איתנו את הידע שלו פה. קבל ח"ח!
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
טוב בלבלת אותי, תגדיר למה אתה מתכוון בתנועה פונקציונאלית.
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
לא יכולת לשאול בתחילת הדיון? הייתי מסביר לך, באמת
תנועה פונקציונאלית זה פשוט מאוד, תנועה שיש לה פונקציה, מטרה. הפונקציה של ריצה למשל זה תנועה של הגוף דרך המישור כדי לעבור מרחק. הפונקציה של שחייה זה לנוע דרך התנגדות במים. הפונקציה של דדליפט היא להרים משהו כבד מהרצפה. זה פשוט תנועות שקיימות בטבע ובעולם והאדם עשה אותם שנים, והגוף ומערכת העצבים טובים בללמוד וליישם אותם. לקשור דאמבל על הרגל ולפשוט את הברך זו לא תנועה פונקציונאלית בגלל שהיא לא דרך יעילה ליישם כוח ולכן לא קיימת מחוץ למכוני הספא של השנים האחרונות. בהקשר של אימונים, התנועות הפונקציונאליות כל כך טובות כי השיפור בהן מיושם על כל תנועה אחרת שמערבת את אותם שרירים. אתה עובד על השרירים בשרשרת כוח מסויימת שלהם הם נועדו ומשפר אותם בהקשר הזה, וברגע שאתה מוציא שריר אחד מהשרשרת - הוא עדיין חזק. זו הסיבה שסקוואט ישפר למפתח גוף את הלחיצת רגליים, למתאמן בmma את הבעיטה ולאצן את הספרינטים. פשיטת ברכיים לא יעשו את זה כי אין דמיון תנועתי או מכני בין התנועות ולכן מהבחינה הזו, פשיטת ברכיים תשפר לך רק את הפשיטת ברכיים. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
בכל מקרה שורש הוויכח הוא לא תנועה שמשתמשים בה סתם אלה תנועות שמשתמשים באימונים כדי לפתח מאסה וכוח, ואני לא אומר חס וחלילה שפשיטות ברכיים יותר טובות מסקוואטים, אבל זה תרגיל עזר נחמד שאפשר לשלב עם סקוואטים.
|
|
|
|
#18 |
|
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אותו סיפור לגבי התאומים. וואי נכון אתה צודק אני כל כך מצטער, מה חשבתי לעצמי כשזילזלתי במארק רפיטו הגדול שבנה תוכנית אימונים שמתאימה לכולם, ושצריך לתת אותה לכל מתאמן שבא לשאול שאלה בפורום, אוי איזה ליצן אני. תעשה לי טובה.
|
|
|
|
#20 |
|
|
הארבע ראשי והתאומים עובדים בדדליפט
אולי לא בטווח תנועה המלא שלהם, אבל הם בכל זאת עובדים אין פה שום קשר למארק רפיטו..
|