|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בעיקרון יש לך פשיטה בברך= קוואדריספס , אז למה תמיד התרגיל הזה מיוחס לו שהאמס זה שריר היעד? האמס הוא סנרגיסט בפשיטה של הירך, אז איך הוא בדיוק שריר היעד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני חושב שאתה עדיין תסכים איתי שבסקוואט או תרגילים אחרים לקוואדס הקוואדס מקבלים יותר גירוי.
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, בקוואדס הטווח תנועה משמעותית קטן יותר בדדליפט. יש הרבה יותר פשיטה בירך מאשר פשיטה בברך לעומת הסקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האמס וקוואדס זה לא שרירים שעובדים תמיד ביחד, כבר קראתי את זה ב ss וזה פשוט שטויות.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() הם תמיד עובדים ביחד, בכל תנועה של הגוף, מהרבה סיבות אחת מהן היא לאזן את הכוחות שפועלים על הברך, סיבה אחרת היא פשוט כי תפוקת הכוח ויצירת תנועה בכלליות בטבע היא די בלתי אפשרית ללא השימוש בשניהם בו זמנית. דוגמאות : ריצה, שחייה, טיפוס על עץ, ישיבה, קפיצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המקרה היחידי שהם יעבדו ביחד זה כאשר יש פשיטה בירך ובברך.. במקרה הזה האמסטרינג יהיה סנרגיסט של הגלוטאוס, ובמילים אחרות תרגילים מורכבים כמו דד ליפט וסקוואט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שיש שרירי יעד בתרגילים מורכבים,
בבנץ' זה חזה, במתח זה גב, ובדדליפט זה המסטרינגס וגב תחתון (אולי גם גלאוטיוס אני לא בטוח).
![]() |
#12 |
|
![]() טוב. אני עושה מתח בשביל הגב, הידיים והאחיזה. ובנץ' בשביל החזה והיד האחורית. מקבילים זה תרגיל מעולה לShoulder girdle strength ודדליפט זה גם תרגיל אדיר לעובי גב ולאחיזה. אין שריר אחד מבודד שנהנה מהעבודה בתרגיל מרובה שרירים- בגלל זה הוא מורכב ולא מבודד
|
![]() |
![]() |