|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() Nitro ידידי,
אני לא מדבר כלל על מהירויות ספיגה אלא על ניצולת החלבון ע"י הגוף, לדוגמא: אם תאכל חזה עוף, הגוף יפרק רק אחוז מסויים מהחלבון לח. אמינו לעומת נגיד דגים בהם יש חלבון שמנוצל הרבה יותר טוב ע"י הגוף. שארית החלבון שלא מנוצלת עלולה להכנס למאגר השומנים בגוף. |
![]() |
![]() |