ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-08-09, 18:12   #1
Glycolysis
Banned

עוסק ב:: סטונדט לחרטא כולשהו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity צפה בהודעה
לא רוצה לחשוב על לא לאכול חצי יום ואז ללכת לאימון
מאגרי הגליקוגן יהיו דיי מרוקנים
הם לא, אפילו לא קרוב לכך. נגיד ובתאוריה שלך הם כן, אז?
Glycolysis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-08-09, 18:15   #2
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

אז תהנה לא לאכול למעלה מ12 שעות וללכת להתאמן
ספר לי איך היה

ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-08-09, 18:31   #3
Glycolysis
Banned

ציטוט:
אז תהנה לא לאכול למעלה מ12 שעות וללכת להתאמן
ספר לי איך היה
אחלה הסבר.
ישן 14-08-09, 19:09   #4
toxicity

ציטוט:
פורסם במקור על ידי glycolysis צפה בהודעה
אחלה הסבר.
אני ממש לא מתכוון לטרוח ולבזבז את הזמן שלי על אנשים שהם אנטי ותמיד מנסים להתווכח

ישן 14-08-09, 20:09   #5
Glycolysis
Banned

ציטוט:
אני ממש לא מתכוון לטרוח ולבזבז את הזמן שלי על אנשים שהם אנטי ותמיד מנסים להתווכח
זאת לא הסיבה, פשוט אין לך הסבר אז אתה מנסה לכוון זאת ליכוונים אחרים, בהצלחה "מדריך וינגייט מוסמך"
ישן 14-08-09, 20:13   #6
אנדרוליזם
חבר פעיל

עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv

ציטוט:
זאת לא הסיבה, פשוט אין לך הסבר אז אתה מנסה לכוון זאת ליכוונים אחרים, בהצלחה "מדריך וינגייט מוסמך"
אתה יכול להביא לי מחקר שמוכיח שאם אני אוכל את כל מה שאני צריך ביום (5000 קל') 12 שעות לפני האימון לא תיהיה השפעה על הביצועים?

תודה.
אנדרוליזם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-08-09, 21:02   #7
Glycolysis
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אנדרוליזם צפה בהודעה
אתה יכול להביא לי מחקר שמוכיח שאם אני אוכל את כל מה שאני צריך ביום (5000 קל') 12 שעות לפני האימון לא תיהיה השפעה על הביצועים?

תודה.
המחקר שאתה מבקש אינו קיים, כי לא ניתן ממש להוכיח זאת יש כאן את אפקט האינדבידואל.
להלן מחקר דומה למה שביקשת, לכל שאר הבורים לא אתייחס אליכם בשעה זו עקב מחסור בזמן.
תהנה: (זה אחד מיני רבים, אם אתה רוצה עוד, תחפש בגוגל סקולר)

The influence of Ramadan on physical performance measures in young Muslim footballers.
1: J Sports Sci. 2008 Dec;26 Suppl 3:S15-27.Click here to read Links

Kirkendall DT, Leiper JB, Bartagi Z, Dvorak J, Zerguini Y.

FIFA Medical Assessment and Research Centre, Schulthess Clinic, Zurich, Switzerland. donald_kirkendall@yahoo.com

Ramadan alters the normal patterns of food intake and sleep. The aim of this study was to describe the impact of Ramadan on physical performance in youth Muslim athletes. The members of four Tunisian teams (age 18 years, N = 85) resided at the Tunisian Football Federation training ground. Each player chose either to fast or not fast during the 4-week period of Ramadan. Two teams were randomly chosen for morning testing; the remaining teams were tested in the afternoon. Testing took place 3 weeks before and in the second and fourth weeks of Ramadan. A subgroup of 45 players was tested again 3 weeks after Ramadan. Each player was assessed for speed, power, agility, endurance, and for passing and dribbling skills. No variables were negatively affected by fasting. Almost all variables had improved significantly by the third test session (training effect). A limited number of variables were also significant for time of day or in an interaction with week of testing. Changes in performance were most likely due to the effects of training and familiarity with the test methods. Based on these data, Ramadan had little effect on objective tests of physical performance in this sample of youth players observing Ramadan.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Holy_Templar צפה בהודעה
תמשיך ליירט אשכולות בכוונה ואני איירט אותך.. זה דבר אחד להביע דעה, זה דבר אחר להטעות בכוונה.

בהצלחה
בוא תסביר לי אדון מיירט מוסמך, היכן הטעתי? ואם כבר תענה לי על השאלה הזו אשמח להסבר למה זו הייתה טעות,
סוף שבוע נעים.

נערך לאחרונה על ידי Glycolysis, 14-08-09 בשעה 21:08.
ישן 14-08-09, 20:16   #8
toxicity

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Glycolysis צפה בהודעה
אתה פשוט בדיחה

ישן 14-08-09, 20:45   #9
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
תמשיך ליירט אשכולות בכוונה ואני איירט אותך.. זה דבר אחד להביע דעה, זה דבר אחר להטעות בכוונה.

בהצלחה
ישן 15-08-09, 16:30   #10
Sugarzaza

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe צפה בהודעה

העמסת שומן

● השלמת הערכים התזונתיים בסוף יום זהו הדבר החשוב ביותר, לאחר מכן תיזמון הארוחות.

● צריכה מוגברת של שומנים במשך 2-6 ימים (60-70% מהצריכה הקלורית היומית) יכולה ליצור דפוס של "הסתגלות לשומן" מצב של שריפת שומנים מוגברת באימון ואצל אינדבידואלים גם במנוחה.

● דיאטה עשירת שומנים בתוספת של העמסת פחמימות ביום שלפני האימון/תחרות לא הראתה שום יתרון בביצועים ובמחקרים מסויימים אף הורידה את ביצועי הספורטאים (ספרינטרים)

.
העמסות חד פעמיות

● טריגליצרידים הבנויים בשרשרת בינונית אינם מגבירים ביצועים באימון או ממזערים פירוק של גליקוגן במזן אימון. המחקרים שבוצעו על טריגליצרידים ארוכי שרשרת נמצאה דומה.

.
תוך כדי אימון
● העמסות של טריגליצרידים הבנויים בשרשרת בינונית (חלק מחומצות השומן הנצרכות בתזונה), אינם תורמים לאימוני סיבולת ויכולים להוביל להורדה בביצועים, כאבי בטן ואי נוחות. כמו כן גם טריגליצרידים ארוכי שרשרת אינם תורמים ויכולים לגרום לאותם התופעות.

.
לאחר האימון

● ישנן מספר עדויות לכך שחומצות שומן ארכידונית (אומגה 6) תורמת לעלייה בקיבולת האנאירובית (ספרינטים בעיקר), לעומת זאת לא נראו כל יתרונות על מתאמני כוח/משקולות או על הרכב הגוף.

● כמויות גדולות של שומן לאחר האימון (עד לכ-165 גרם) לא פגעו בסינטוז הגליקוגן במשך 24 שעות. אלו שאינם מתאמנים לדילול מאגרי הגליקוגן או כאלו שמתאמנים רק פעם ביום, אינם צריכים לדאוג לצריכה ותיזמון השומן בתפריט אפילו לאחר האימון.

האם הקפצת אינסולין לאחר האימון נחוצה?

● לא נראתה עצירה או דיכוי יתר בפירוק החלבון מהשריר כאשר רמות האינסולין עלו על 15 μU/mL בעוד שהנורמות במנוחה 5-10 μU/mL.

● במחקר נמצא כי חלב מלא הראה עליונות על פרופיל החלבון בגוף לאחר האימון ונעשה השוואה לחלב דל בשומן עם אותו הסך קלורי ונראה כי החלב המלא ביחס לגוף הכיל ב 81% יותר חלבון למרות שבערכים שחור על גבי לבן לחלב דל השומן יש יותר חלבון.

● התהליך הקצר וה"מהיר" של גליקוגנזה (פירוק גליקוגן לגלוקוז) נמשך 30-60 דקות ישר לאחר האימון ואינו תלוי באינסולין.

● אין צורך "להקפיץ" אינסולין בשביל ההתאוששות אלא אם אתם מתאמני סבולת ומתאמנים בהפרשים של 8 שעות.

● היה נהוג להמליץ לצרוך לאחר האימון פחמימות בעלי אינדקס גליקמי גבוה כדי לעלות את האינסולין ובין היתר לשפר התאוששות לאחר האימון אך הדבר נמצא כשגוי. בנוסף נראה כי יש מחקר שמראה דווקא יתרון לפחמימות בעלות אינדקס גליקמי נמוך.
בכיף עובדים

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 15-08-09 בשעה 16:35.
Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-08-09, 16:32   #11
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
העמסת שומן

● השלמת הערכים התזונתיים בסוף יום זהו הדבר החשוב ביותר, לאחר מכן תיזמון הארוחות.

● צריכה מוגברת של שומנים במשך 2-6 ימים (60-70% מהצריכה הקלורית היומית) יכולה ליצור דפוס של "הסתגלות לשומן" מצב של שריפת שומנים מוגברת באימון ואצל אינדבידואלים גם במנוחה.

● דיאטה עשירת שומנים בתוספת של העמסת פחמימות ביום שלפני האימון/תחרות לא הראתה שום יתרון בביצועים ובמחקרים מסויימים אף הורידה את ביצועי הספורטאים (ספרינטרים)

.
העמסות חד פעמיות

● טריגליצרידים הבנויים בשרשרת בינונית אינם מגבירים ביצועים באימון או ממזערים פירוק של גליקוגן במזן אימון. המחקרים שבוצעו על טריגליצרידים ארוכי שרשרת נמצאה דומה.

.
תוך כדי אימון
● העמסות של טריגליצרידים הבנויים בשרשרת בינונית (חלק מחומצות השומן הנצרכות בתזונה), אינם תורמים לאימוני סיבולת ויכולים להוביל להורדה בביצועים, כאבי בטן ואי נוחות. כמו כן גם טריגליצרידים ארוכי שרשרת אינם תורמים ויכולים לגרום לאותם התופעות.

.
לאחר האימון

● ישנן מספר עדויות לכך שחומצות שומן ארכידונית (אומגה 6) תורמת לעלייה בקיבולת האנאירובית (ספרינטים בעיקר), לעומת זאת לא נראו כל יתרונות על מתאמני כוח/משקולות או על הרכב הגוף.

● כמויות גדולות של שומן לאחר האימון (עד לכ-165 גרם) לא פגעו בסינטוז הגליקוגן במשך 24 שעות. אלו שאינם מתאמנים לדילול מאגרי הגליקוגן או כאלו שמתאמנים רק פעם ביום, אינם צריכים לדאוג לצריכה ותיזמון השומן בתפריט אפילו לאחר האימון.

האם הקפצת אינסולין לאחר האימון נחוצה?

● לא נראתה עצירה או דיכוי יתר בפירוק החלבון מהשריר כאשר רמות האינסולין עלו על 15 μU/mL בעוד שהנורמות במנוחה 5-10 μU/mL.

● במחקר נמצא כי חלב מלא הראה עליונות על פרופיל החלבון בגוף לאחר האימון ונעשה השוואה לחלב דל בשומן עם אותו הסך קלורי ונראה כי החלב המלא ביחס לגוף הכיל ב 81% יותר חלבון למרות שבערכים שחור על גבי לבן לחלב דל השומן יש יותר חלבון.

● התהליך הקצר וה"מהיר" של גליקוגנזה (פירוק גליקוגן לגלוקוז) נמשך 30-60 דקות ישר לאחר האימון ואינו תלוי באינסולין.

● אין צורך "להקפיץ" אינסולין בשביל ההתאוששות אלא אם אתם מתאמני סבולת ומתאמנים בהפרשים של 8 שעות.

● היה נהוג להמליץ לצרוך לאחר האימון פחמימות בעלי אינדקס גליקמי גבוה כדי לעלות את האינסולין ובין היתר לשפר התאוששות לאחר האימון אך הדבר נמצא כשגוי. בנוסף נראה כי יש מחקר שמראה דווקא יתרון לפחמימות בעלות אינדקס גליקמי נמוך.

.

איך זה קשור למה שדיברנו פה ?
ישן 14-08-09, 18:22   #12
sbtgn1
חבר פעיל

ציטוט:
הם לא, אפילו לא קרוב לכך. נגיד ובתאוריה שלך הם כן, אז?
ללכת להתאמן אחרי 12 שעות שלא אכלת אתה בטוח תהיה יותר חלש ממה שאם תאכל ארוחה טובה כ 2\3 שעות לפני אין פה עניין של מיתוס זה עובדה שכל אחד יכול לבדוק על עצמו ,ממש לא מעניין איזה מאמר ינפיצו פה שסותר את זה מבחינה פיזיולוגית .
יצא לי לצערי להגיע לאימונים אחרי יותר מ 6 שעות מבלי שהכנסתי אוכל לפה ומרגישים את ההבדל
במשקלים ובהתואששות.
sbtgn1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-08-09, 18:23   #13
toxicity

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sbtgn1 צפה בהודעה
ללכת להתאמן אחרי 12 שעות שלא אכלת אתה בטוח תהיה יותר חלש ממה שאם תאכל ארוחה טובה כ 2\3 שעות לפני אין פה עניין של מיתוס זה עובדה שכל אחד יכול לבדוק על עצמו ,ממש לא מעניין איזה מאמר ינפיצו פה שסותר את זה מבחינה פיזיולוגית .
יצא לי לצערי להגיע לאימונים אחרי יותר מ 6 שעות מבלי שהכנסתי אוכל לפה ומרגישים את ההבדל
במשקלים ובהתואששות.
אנשים אוהבים להתחכם, חבל על הסבלנות שלך

ישן 14-08-09, 18:28   #14
sbtgn1
חבר פעיל

ציטוט:
אנשים אוהבים להתחכם, חבל על הסבלנות שלך
יש פה כאלה שאוהבים להתחכם ויש פה כאלו שמסוגלים גם לחשוב אבל האלה שאוהבים להתחכם
קצת מטעים אותם אני בעד לתת קונטרה למתחכמים כדי לגרום לחושבים לחשוב.
sbtgn1 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה