|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() היי,
קודם כל אני רוצה לספר קצת עלי לפני התוכנית, אני מתאמן בערך 9 חודשים בחד כושר,עשיתי המון טעויות שאני מודה בהם,חודשים ראשונים התאמנתי בלי תוכנית,חודש אחרי זה עם תוכנית fbw גרועה של המאמן,חודשים וחצי אחרי זה תוכנית ab שיש בה חזה וגב באותו אימון [כמה מפגרים המאמנים האלה]תוכנית ab שלי שלא ממש היתה מוצלחת עבדתי איזה חודשים ואחר כך היתי בss חודש, אני מתאמן בתוכנית הזאת כבר 5 אימונים ואני מרגיש שאני גודל ממנה יופי ואני גם עולה במשקלים ובמשקל סבבה..נראלי ההעלתי איזה רבע קילו מהתחלה של התוכנית אני לא בss עכשיו בגלל המדריך הדפוק שלי אבל עזבו אני גם ככה הסתבכתי עם כל המאמנים שם ואולי אני גם צריך תוכנית עם טיפה עומס אז אני הולך על הfbw ואני רוצה אחרי 3 חודשים להתחיל מחדש AB fbw a1~a2 A1 Bench prees 3x7 incline 2x8 מתח אחיזה צמודה 2xmax בד"כ5-7 tbar 3x8 לחיצת כתפיים בעמידה 2x7 הנפות לצדדים 1x10 סקוואט 4x6 תאומים בסמיט 1x12 כפיפות בטן +משקולית מאחורי הראש 3x12 A2 dumbel bench prees 3x9 dumbel incline prs 2x10 מתח אחיזה רחבה 2x6 tbar 3x8 כפיפות מרפקים 1-2x10 סקוואט 4x6 תאומים 1x12 כפיפות בטן +משקולית מאחורי הראש 3x12 הרעיון הוא אלימינציה בעצם בין תרגילים במוט/במשקולות.ולדוגמא במתח יש את האלמינציה אז מתי שיש הפוך צר אז לא לתת בידוד ליד קדמית וכשאני עושה מתח רחב אז רק 2 סטים לכתפיים זה הרעיון. אני בכל מקרה לא נותן בידוד ליד אחורית כי אני גם ככה לא יכול להזיז אותה אחרי התרגילים המורכבים שאני עושה..וליד קדמית אני נותן סט אחד גג שתיים. xa1xa2xa1x מה אתה אומר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בתוכנית fbw הייתי מתרחק מתרגילים מבודדים ומבצע פשוט תרגילים בסיסיים,מיותר להכניס מבודדים בכזה עומס עבודה ענקי.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() שמע אחי אני בדילמה צריך את עצתך...
A- חזה (18 סטים) + בטן b- גב (18 סטים) -יום מנוחה- c- כתפיים (16 סטים) + רגליים (16 סטים) d- ידיים (ביספס 12 סטים, טריספס 16 סטים) + בטן -יום מנוחה- ההתלבטות היא האם להוריד יום מנוחה ואז להתאמן ABCD רצוף, או להוסיף אימון E לרגליים בלבד ואז להתאמן ABCDE רצוף, או להשאיר את התכנית איך שהיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בהתחשב בנתונים שלך ובעובדה שאתה מתאמן חדש מאוד אני אתן לך דוגמא בסיסית ואשאיר את הבחירת תרגילים לך תרגיל לחיצה אחד לכתפיים תרגיל לחיצה אחד לחזה איזשהי לחיצת רגליים ותרגיל כפיפה להאמסטרינג שני תרגילי גב אחד חתירה ואחד מתח את הסדר באימון אני משאיר לך אבל אני ממליץ להתחיל מקבוצות שרירים גדולות כמו רגליים וגב ולסיים בחזה בכתפיים. זאת המלצה בסיסית שלי למרות שאני מודה מראש שתוכניות fbw זה רחוק מלהיות המומחיות שלי ויש פה כמה וכמה חבר'ה בפורום עם בסיס נרחב ב5x5 או ss שיוכלו לעזור לך יותר ממני ,אני יותר חזק בתוכניות קצת יותר מתקדמות .