|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
יש לי הכבוד להפנותך לקישור הבא http://www.israelbody.com/showthread.php?t=15 גיוון כל 4 שבועות? לא מומלץ. כדי להכיר את הגוף שלך ולשכלל שיטות עליך לעבוד מספיק זמן עם תכנית. 4 חודשים-חצי שנה זהו הזמן המינימלי ליישום תוכנית חדשה. אגב, מבין כל התכניות, כל אלו שהזכרתי בהודעה הקודמת הן טובות למטרותיך (ולמטרות המתאמן המתחיל+), כשלאלו ניתן להוסיף את HST שלטעמי תכנית מעולה למפתחי גוף מתחילים כמנוסים, כשכמובן יש להתאים אותה לרמתך. בהצלחה.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תבורך ! בגלל זה אני לא מבין אנשים שמחליפים תוכנית כל שבועיים וחצי (וחצי מהפורום הזה עושה את זה ) אני רץ עם אותה תוכנית ברמת העיקרון (שינויים קטנים פה ושם בהתאם לנסיבות שונות ,אבל הבסיס הוא אותו בסיס) עוד מלפני שהתגייסתי ,ואני לא רואה שום סיבה לשנות אותה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אני עושה לשריר גדול 12-13 סטים , שריר קטן זה תלוי כבר בגדול שעבדתי עליו לפני..
עולה במשקל , היקפים , בלי יותר מדי שומן פעמיים בשבוע ולא רואה את עצמי מתפתח מ5 סטים לשריר גדול.. אולי המספר הזה מתאים לחימום |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
- מגזע נדיר ועתיק, מקורו בבני המיה הקדמונים. - חייזר מקריפטון, בדיוק כמו רוני קולמן ואנדי בולטון. - חרטטן. ועכשיו ברצינות- אני לא כופה את השיטה על אף אחד, אני לא טוען שהיא המוצלחת ביותר או זו שמביאה את התוצאות הטובות ביותר שניתן- לא. אני רק אומר שלמתאמן המתחיל זהו הבסיס. ההתבססות צריכה להיעשות על העקרונות המצויינים, בהנחה שאתה אנושי, שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע. אם תמצא שיטה שעובדת עליך טוב יותר תהנה, אבל למתאמן המתחיל תתאים שיטה בסיסית יותר. בהצלחה.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
הוא פשוט רוסי אני חושב...הרוסים האלה מטורפים!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב אני רוסי חח , אולי באמת זה הקטע :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתם הורגים אותי! אני מגיע לאימון יש שני חבר'ה ששהתחילו את האימון לפניי ואני מסיים את האימון והם מסיימים אחרי 10 דקות ואני רואה אותם אוכלים אחרי האימון סיגריה וזה כמו המעדנים והחלבה שאני אוכל בשבילהם! ואני מסיים אימון אחרי איזה 40 דקות בלחץ ומת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדוזה שאלה כללית מדי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אחת הנקודות הטובות ,והחבר'ה פה שואלים שאלות בנוגע ללמה הם לא גדלים וכו' זה סימן שהם אכן נופלים בקטגוריית הממוצע,או כמו שאמרתי באחד המאמרים שלי "פריקים גנטיים לא צריכים מאמרים"
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי להתאמן עם fbw למשך חודש אחרי זה ab למשך חודשיים ורק אז עברתי לabc
ואני יכול להגיד לכם שאני מרגיש שאני מתפתח הכי טוב בabc ... 12 סטים לשריר גדול ו9 לשריר קטן אבל שהתחלתי באמת לא העמסתי על עצמי כי אמרו לי שלא צריך באמת להתאמן עד זוב דם אבל עכשיו אני מרגיש שזה מה שהגוף שלי צריך בשביל להתפתח .... לדעתי זה אינדיבדואלי אבל באמת לא כדאי להתחיל עם תוכנית abc של מתקדמים הכי טוב להתחיל עם fbw 3-4 אימונים בשבוע כל אימון שעה ככה...
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אתה תגדל כי אתה מתחיל מאוד.
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() שרגא, השאלה היא לא אם הם עובדים או לא, אלה עד כמה, באיזו מידה הם מופעלים והאם ההפעלה הזאת תספיק להיפרטרופיה. אל תשכח שתרגילים "מבודדים" על שרירים קטנים מפעילים לפעמים גם שרירים אחרים כמו במקרה של כפיפת מרפקים למשל...
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סינרגטים ב-5 סטים של חתירה. סינרגטים ב-3 סטים של מתח. מייצבים סטאטים ב-5 סטים של דדליפט. טרייספס: סינרגט בבנץ' פרס. סינרגט בפרס. תאומים: מייצבים דינמיים ב-5 סטים של דדליפט. מייצבים דינמיים ב-5 סטים של סקוואט. מסקנה: אם ברצונך לאמן בצורה פרופורציונאלית את שרירי הגוף, עליך לדבוק בתנועות המרכזיות. אנחנו לא רוצים לאמן את הבייספס יותר מאת הגב, מדוע ניתן לו עוד 2 סטים של עבודה? התנועות המרכזיות תאפשרנה לנו להעניק את המינון הנכון לכל שריר ושריר. תרגילים מבודדים לשריר יפעילו גם שרירים אחרים? שני חלקי המשפט סותרים את עצמן. אם ישנה עבודה של שרירים שהם אינם שריר המטרה (דבר הכרחי בעליל), זוהי עבודת ייצוב זניחה, קטנה בהרבה מעבודת הייצוב שנעשית בכל מקרה בתרגילים המרכזיים. ברצונך לעבוד בצורה נכונה, פרופורציונאלית וכזו שתגרום לך להתפתח? תרגילים מורכבים הם התשובה הפשוטה והטובה ביותר שהמדע מספק לנו. תרגילים מבודדים? אם לא השתכנעת עדיין, נסה זאת על בשרך ושלח לי את התוצאות, אשמח ללמוד יותר (ולחזק את טענתי כמובן ![]()
|
![]() |
![]() |