|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() גיא ממה שגם אני יודע סטרייט וסטיף זה אותו הדבר....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() בדדליפט מה שאני מרגיש הכי הרבה זה הרגליים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() *מפהק*
קודם כל the sun, באתי להראות לך המחשה כי בexrx רואים את זה טוב, כי כנראה ההבדל בשם התרגיל לא מספיק לך כדי להבין את ההבדל בין stiff (שמדבר על נוקשות) לבין straight (שמדבר על ישרות). זה לא אותו תרגיל, יש הבדל בינהם. בתור אחד שמסתכל ביו-טיוב על תרגילים, אין לך הרבה זכות דיבור בעניין של ביצוע. ואש-קרה הליצן, התרגילים דומים מאוד אחד לשני וזה מה שאמרתי (אם כי, בפוסט הראשון התייחסתי רק למנח הרגליים, שכמובן זהה, אך מדובר בתרגיל שונה ותיקנתי בפוסט השני בכך שהצבעתי על הדמיון ולא על הזהות). הנה אחד בשבילך: אם בן אדם יכול להגיע לרצפה ולשמור על לורדוזה מותנית תקינה, הוא עושה סטיף או רומני? http://www.youtube.com/watch?v=4y6pQVWohjg נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 05-11-08 בשעה 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() זה שהוא יכול להגיע לרצפה לא אומר כלום. סטיף דדליפט הוא דדליפט אמיתי שמתחיל מהרצפה כל חזרה. דדליפט רומני לא. הוא גם עושה את התרגיל לא נכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Lol טוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() בבקשה אל תערב אותי בויכוח שביקשתי לא להשתתף בו, אני את הדיעה שלי בנושא הבעתי וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() סטיף לג וסטרייט לג אלו שני תרגילים שונים.
|
![]() |
![]() |