|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
- אם אתה לא יודע מה זה מתאמן מתחיל כבר פה מתחילה בעיה. - אפילו בקורס המטומטם בוינגייט מסבירים לך שהאדפטציה הראשונה היא קואורדינטיבית אז אין בכלל מה לתת נפח גבוה, להפך - בטכניקה גרועה, שהיא דבר שכיח אצל מתאמנים מתחילים הסיכון לפציעה גדול יותר. -סקבט פעמיים בשבוע זה סבבה, בהנחה ואתה מתכוון להגיע עם זה לאנשהו ולא סתם לבוא למכון ולתת 9999 חזרות. -90 אחוז מהמשתמשים כאן הם מתחילים, וזאת התשובה למה הם לא צריכים לפצל. -אפשר לעבור לפיצולים כשאתה כבר לא מתקדם באופן קבוע ורציף (שכמובן 99.99999 אחוז מהמתאמנים עושים מוקדם מדי) -הסקבט של ע1נש גבוה משלך מכמה סיבות פשוטות: 1. הוא עושה סקבט בתדירות גבוהה הרבה יותר משלך 2. הוא עושה תכניות שמתוכננת כך שהוא יוכל להתקדם יותר ולאורך יותר זמן 3. הסקבט והדדליפט משתפרים בטיל בניגוד להרמות אחרות שנתקעות הרבה יותר מהר ודורשות עבודת עזר פרטנית 4. גם אם במספרים הבנץ' שלו חלש יותר משלך אני בטוח שזה במעט מאוד אם בכלל (לי לא נראה שבכלל) ובעיקר בגלל שהוא מתאמן פחות זמן ממך. בתכניות המשך שהוא יעשה העבודה תהיה יותר ספציפית והוא יעבור אותך. אתה נחשב מתקדם יותר בכל מקרה. - שמעת פעם על היפרטרופיה סרקופלזמית? באדיבילדרים אולי גדולים בגלל שעבודה בטווח של 8-999 חזרות עם זמני מנוחה קצרים כן נחקרה כמפרישה המון הורמון גדילה, אבל בגלל שבטווחי חזרות כאלה אתה עובד מאוד מאוד מאוד רחוק מ1rm, לא יהיה לזה carryover ל1rm (ובגלל זה מן הסתם גם ליכולת גיוס יחידות מוטוריות). בגלל זה בווסטסייד הם עובדים בטווחי חזרות גבוהים, אבל אחת לשבוע לכל פלג גוף יש להם גם את הmax effort, בו הם עובדים קרוב לשם. - נו יאיר, אז גדלת? נו ו? ההבדל בינך לבין מתאמן כוח, הוא שאם תיקח מישהו שאפילו קצת פחות מהמשקל שלך, אין לך את היכולת לזוז כמוהו (מישהו אמר פוטבול?) ולהרים כמוהו. - אף אחד לא אמר שלא תתקדם, אתה יכול להתקדם גם מסטים של גירבוץ, השאלה עד לאן וכמה לא חשוב לך גם להתחזק. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שלי למסה | shlomi1994 | אימונים | 1 | 03-03-11 22:54 |
בניית תוכנית אימונים למסה | MassDv | אימונים | 20 | 18-11-10 15:45 |
תוכנית אימונים למסה | shlomi1994 | אימונים | 3 | 17-10-10 18:38 |
תוכנית אימונים ab למסה | Roki7 | אימונים | 0 | 13-07-10 21:27 |