|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() בנוסף-לא סגרנו על זה שבאמת נפח גבוה יותר מתאים לפיתוח גוף ולא לכוח? לא בגלל זה הגענו להבנה שצריך שני פורומי אימונים?בגלל העובדה שיש מתאמנים שמחפשים להשיג כוח וכאלו שמחפשים מאסה ? למה פתאום אתה משנה את הגרסא שלך? ובקשר ללזוז כמו בלה בלה....בישביל בחור מעל 100 ק"ג אתה יכול לשאול את רן והשלד איך אני זז אמנם פחות קליל מהשלד [אל תשכח ניסיון במשחק ומשקל גוף קל יותר] אבל בתור בחור ששוקל יותר מ100 קילו אני זז הרבה הרבה הרבה יותר קליל ממה שאתה חושב.... אז אל תקח את זה כדוגמא כי אתה לא יכול לגבות אותה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-02-11 בשעה 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא סגרנו שום דבר, נפח גבוה ועצימות נמוכה מתאים לבילדרים שרוצים להיות גדולים אבל חלשים ואיטיים. בתכניות כוח אתה משיג את הכל ביחד, ומהר יותר. נפח גבוה זה דבר שקיים בכל תכנית מתקדמת, ההבדל הוא מה יש מעבר לזה, ובתכניות של בילדרים אין כלום חוץ מזה. עשית מ100 קילו טנק מרכבה..... בnfl יש מלא שחקנים ששוקלים לא מעט ועדיין זזים מהר מאוד כי הם גם מתאמנים בהתאם, אם אתה חושב שההיפרטרופיה שמקבלים מפרפר ל3 סטים של 12 חזרות או מלג פרס לעשיריות עוזרת בדרך כלשהי בספורט או במשהו חוץ מעוד קצת פיק, אז לא. ושוב, מי שרוצה חיים קלים, להיות גדול אבל חלש, שפשוט יאכל הרבה ויעשה קרקס. לדעתי מראש מי שרוצה להיות כוסון לים חבל לו על הזמן בתכניות כוח, אבל זה לא אומר שום דבר עליהן, רק עליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
והמטרה שלי זה לא להיתחזק בכוח אלה לשמור על גוף הסתטי ובריא וגדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פעם בתחרויות בילדינג הם גם היו נשפטים במקצים של ענפי כוח, כדי שזה באמת יהיה "חבילה שלמה". אבל ככל שעולם הסטרואידים התפתח הם עברו לישון במכון על המכונות כל פעם בתנוחה אחרת. אתם מוזמנים להסתכל על אד קוהן כשהיה בקטגוריות של 90-100 או קירק גם בבקטגוריית 125 קג ולראות איזה סוסים וגם חטובים הם. ולסכם את הדיון שהיה לי עם יאיר, למה מתכניות כוח גודלים יותר - בן אדם שמסקבט 200 קג יהיה עם רגליים גדולות יותר מאחד שלא מסקטב 100 ועושה פי 3 יותר נפח ממנו בתרגילים כמו פשיטה כפיפה ומציצה. כנ"ל לשאר התרגילים. זה מתקשר לדיון שלנו על הלחיצות של בילדרים בזה שבסופו של דבר גם הבילדרים לוחצים הרבה ובמשקלים גבוהים יחסית, זה לא שהם עובדים עם 60 קילו ל19 אלף חזרות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
100 קילו זה גדול אחי...על אחוז שומן סביר זה גדול אני מספיק כנה בישביל לומר את זה היום על עצמי-ומשום מה היכולות האתלטיות שלי גבוהות יחסית [יחסית!!] אני לא אומר שהיפרטרופיה שמשיגים ככה עדיפה לספורטאים תפסיק לעשות סלט!! אני כן אומר שככה תגדל יותר ואם מטרתך היא בודיבילדינג אז עדיף לך להשיג ככה את המאסה שלך אני לא אומר שצריך להזניח את אספקט הכוח אזל אני כן אומר שצריך לשים אותו בעדיפות משנית אם מטרתך היא פיתוח גוף! אם מטרתך היא כוח אז אתה צריך לשים בצד את אספקט המאסה תפסיק להתווכח אתה אומר מה שאני אומר בדיוק רק שאתה לועג לזה!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שלי למסה | shlomi1994 | אימונים | 1 | 03-03-11 22:54 |
בניית תוכנית אימונים למסה | MassDv | אימונים | 20 | 18-11-10 15:45 |
תוכנית אימונים למסה | shlomi1994 | אימונים | 3 | 17-10-10 18:38 |