|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | ||
משתמש רגיל
|
![]() ברור, אחרת כל סבא'לה בחדר כושר יוכל לומר שבגילי הוא הרים 300 קילו ואז הפסיק להתאמן...
לינק, תמונה, או לא היה. ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#102 | ||
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
- אני מתעקש, כי אני צודק. אין מה להשוות התקדמות בין תוכנית פיצולים "סטנדרטית" לבין תוכנית כמו ss או טקסס. - נותנים תרגילים מורכבים כמו דדליפט לא רק כי הם גורמים לגדילה מהירה, אלא כי הם מערבים מסת שריר גדולה בצורה שהגוף יכול להשתמש בה לאחר מכן גם ביומיום ובענפי הספורט השונים, ובצורה שעוברת גם כן לתרגילים אחרים בחדר הכושר. - מתאמן מתחיל יגדל מכל תוכנית השאלה מה יביא אותו לשם הכי מהר, ומה הוא יכול להפיק בנוסף למסת שריר נטו. - שום דבר מיוחד בביל סטאר, סתם תוכנית עם קצת מחשבה מאחורייה. ציטוט:
- אני יותר חזק ממך בהרבה. - אתה לא מתקרב לי לקרסוליים משום בחינה, בטח ובטח לא בידע בפיתוח גוף או שום דבר שקרוב אפילו לתחום הזה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Banned
|
![]() תראה תמונה איש לילה נעשה השוואה מולו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() איש הלילה > ליידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned
|
![]() ladybug איזה תוכנית אתה מתאמן אני גם באותו ראש כמו שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
ממש אבל ממש לא משחק פה בקקה ובא לשקר לאנשים על דברים. הגישה שלך מסריחה אחי אבל זה בסדר הכל מעצבים שאתה מרים 200 קילו ונראה כמו הזין שלי ואחד כמוני שכל החיים עשה abc נראה פי מליון יותר טוב ועוד שזה תמונות של הירידה שלי במאסה.התוכנית ss יכולה לדגדג לי תביצים, אחד כמוני עם הנסיון שלי היא לא תשפיע עלי בגרוש,אתה עושה אותה כי אתה "מתאמן מתחיל" אולי יש לך תוצאות במשקלים בזכותה יפה.תמשיך ככה אחי ותחשוב שאתה צודק גם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
תן לי לנחש, אתה יוצא למועדונים כמו הטי.אל.וי. אבל עזוב, כמו שאמרתי לך, אני חוזר לממלכה שלי. אתה יכול להמשיך לשחק בקקה כמה שבא לך ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
משתמש רגיל
|
![]() ואגב הנה למה אתה מזיין ת'מוח:
http://israelbody.com/showpost.php?p...6&postcount=16 יאללה כפרה לך תזריק משהו ותגדל. צ'או
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגיל 13 עד היום היו לי כמה הפסקות כולל בצבא שלא התאמנתי וגם עכשיו שהייתי בהפסקה של חצי שנה אני חושב גם שציינתי את זה בכל הטופיק אם זה שנתת איזה הודעה אחת שלי וניסית לצאת חכם לא ממש הלך.לא מזיין תשכל ולא נעליים, גם אחרי שאני מעלה תמונות אתם אלה שמזיינים תשכל.אבל זה בסדר כבר קראתי פה על כל ילדי הכאפות של ה-ss איך הם מתנהגים בקטנה.סלאמט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
משתמש רגיל
|
![]() התמונות שך זה עבודה גרועה וחובבנית של פוטושופ. יש לי חבר שהמקצוע שלו זה לשחק עם גופים של בני אדם בפוטושופ והוא אמר שזה נראה כאילו ילד בן 17 שיחק עם הפוטושופ בפעם השנייה בחיים שלו.
מה שעוד אני "מנסה" לומר (או בעצם, אני אומר בפה מלא) זה שבנאדם שלחץ פעם 170 קילו לא היה אומר ש180 קילו דדליפט זה בשמיים. אתה זיין מוח מדרגה ראשונה, ואתה לא עושה לאף אחד טובה שאתה מגיב פה. לפחות את השקרים שלך תחסוך ותעוף להתאמן "אחרי ההפסקה" שלך.
![]() |
#112 |
Banned
|
![]() חחחחחחח לא עם הגרזן לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושוב בפעם השניה זה לא פוטושופ זה האיכות של הטלפון מה הקטע כאילו כל כך קשה לך לקבל את זה? צא מהסרט אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תראה לי בן אדם נורמלי שיודע להתאמן שהדדליפט שלו יותר נמוך מהלחיצות ( אל תביא לי מישהו שעושה 100 בנץ' ו50 דדליפט אלה בן אדם שמתאמן תקופה על שניהם)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() אחי.. הוא נתן דגש לפלג גוף עליון אחי...
![]() |
#116 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
יש פה בערך 80% מהמאסה השרירית בגוף? אין לי כוח לכתוב על לחיצת חזה, למרות שזה תרגיל שכל הגוף מעורב בו בטכניקה נכונה, הprime movers זה החזה ויד אחורית, לעומת הדדליפט שבו מדובר על רוב הגוף זה למה הדדליפט אמור להיות גבוה יותר מהלחיצות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הגיע הזמן שיהיה שרשור כמו בפורום המקביל? של הטענות בעד ונגד פיצולים אל מול ss מלוות גם בתמונות ש-ss זה לא רק לכוח ושאפשר לגדול מזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וגם אם כן בטח הוא איזה 25% שומן אחרי זה
![]() |
![]() |
#119 |