ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-01-11, 22:03   #81
TUXLIGHT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cuba צפה בהודעה
חמוד שלי איש הלילה עושה 220 סקואט ל3 חזרות
5
ישן 18-01-11, 22:06   #82
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tuxlight צפה בהודעה
בחרת את הבחור הלא נכון להשוות איתו משקלי עבודה :d
למה לא בכיף אחי אני זורם.מעניין גם אם הוא נראה בהתאם למשקלים המטורפים האלה
למה מהסרטונים שקובה נראה לי שם באחד הפוסטים לא ראיתי שום דבר מיוחד בגוף של כל
ה"סוסים" פה, אה רגע אבל הם מרימים כבד
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-11, 22:09   #83
TUXLIGHT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
למה לא בכיף אחי אני זורם.מעניין גם אם הוא נראה בהתאם למשקלים המטורפים האלה
למה מהסרטונים שקובה נראה לי שם באחד הפוסטים לא ראיתי שום דבר מיוחד בגוף של כל
ה"סוסים" פה, אה רגע אבל הם מרימים כבד

הוא נראה ככה
א1פק יד 50 אחי
ישן 18-01-11, 22:17   #84
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC

ציטוט:
תקוע במה בדיוק?
יודע להתאמן מצויין ומאמן כבר שנתיים וחצי.עובד בצורה חוקית נקיה יכול ללמד כל אחד ואחד פה
מה זה אימון ואיך צריך.כמו שאמרתי אני מוכן להשוות משקלים בטווחי חזרות של 6 ולא של חזרה
אחת.עליתי בכוח גם עם 6 חזרות.אתה לא מכיר אותי אל תבוא ותגיד כל מני דברים בלי הוכחות
ועובדות ותתנשא כאילו אתה איזה משהו בגלל שחבורה של ילדים בני 15 מלקקים לך תביצים.
איפה התנשאתי?

אני טוען שאדם ששוקל 90 קילו ולא עושה 180 קילו סקוואט (וכנראה הרבה פחות מכך, וגם לטווח תנועה חלקי) הוא ברוב המקרים מתאמן ברמת אינטרמידייט (בינוני, "שלב ביניים") ומטה. הוא "תקוע" כי הוא חלש (יחסית לפוטנציאל שלו) ולא מתקדם.

בנוסף, אני טוען שמתאמן שלא יודע לבנות תוכנית אימונים לפי פרמטרים של נפח, התאוששות ועצימות גם כן - ברוב המקרים לא יגיע מעל רמת אינטרמידייט.

או בקיצור, שהתוכנית אימונים שלך גרועה, ושאתה למעשה ביזבזת 13 שנה (and counting...)

ושבתור משתמש חדש יחסית, שבינתיים לא הראה איזשהם הישגים יוצאי דופן, או ידע ברמה בסיסית אפילו, תקשיב לאנשים שקצת מבינים ממך בתחום (אפילו שחלקם גם בני 15...), ותפסיק לדבר כאילו אתה שווה יותר ממישהו כאן.

*אינטרמידייט = מתאמן שזקוק לתכנון שבועי על מנת לצאת מהומאוסטזיס ולגרום להתקדמות.
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-11, 22:23   #85
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איש הלילה צפה בהודעה
איפה התנשאתי?

אני טוען שאדם ששוקל 90 קילו ולא עושה 180 קילו סקוואט (וכנראה הרבה פחות מכך, וגם לטווח תנועה חלקי) הוא ברוב המקרים מתאמן ברמת אינטרמידייט (בינוני, "שלב ביניים") ומטה. הוא "תקוע" כי הוא חלש (יחסית לפוטנציאל שלו) ולא מתקדם.

בנוסף, אני טוען שמתאמן שלא יודע לבנות תוכנית אימונים לפי פרמטרים של נפח, התאוששות ועצימות גם כן - ברוב המקרים לא יגיע מעל רמת אינטרמידייט.

או בקיצור, שהתוכנית אימונים שלך גרועה, ושאתה למעשה ביזבזת 13 שנה (and counting...)

ושבתור משתמש חדש יחסית, שבינתיים לא הראה איזשהם הישגים יוצאי דופן, או ידע ברמה בסיסית אפילו, תקשיב לאנשים שקצת מבינים ממך בתחום (אפילו שחלקם גם בני 15...), ותפסיק לדבר כאילו אתה שווה יותר ממישהו כאן.

*אינטרמידייט = מתאמן שזקוק לתכנון שבועי על מנת לצאת מהומאוסטזיס ולגרום להתקדמות.
אני מסכים
lady bug אף אחד לא נגדך, אני חושב שאנשים פשוט מנסים להראות לך את המציאות כמו שהיא
זה לא פשוט להודות שבזבזת הרבה שנים על כלום, אבל אם תמשיך באותה מנטליות אתה רק תבזבז עוד יותר זמן.

השורה התחתונה היא שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך, מה באמת השגת ב5 שנים האחרונות מבחינת המטרות שלך בפיתוח גוף?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-11, 22:32   #86
StarDust
חבר מתחיל

ladybug, מהם השיאים שלך בתרגילי הבסיס: סקוואט, בנץ', דדליפט ואוברהד פרס? האם אתה מגיע לבאונס בסקוואט, או שאתה עוצר ב-90 מעלות כי זה הורס את הברכיים? האם אתה בכלל מבצע את כל התרגילים הנ"ל, או מסתפק בעבודה במכונות?
StarDust מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-11, 22:37   #87
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
אני מסכים
lady bug אף אחד לא נגדך, אני חושב שאנשים פשוט מנסים להראות לך את המציאות כמו שהיא
זה לא פשוט להודות שבזבזת הרבה שנים על כלום, אבל אם תמשיך באותה מנטליות אתה רק תבזבז עוד יותר זמן.

השורה התחתונה היא שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך, מה באמת השגת ב5 שנים האחרונות מבחינת המטרות שלך בפיתוח גוף?
מה שלא הבנתם שאני שוקל 90 ורק חוזר להתאמן אני חושב שאמרתי את זה משהו כמו 300
פעם אז מן הסתם שאני לא ירים כבד עכשיו.אני חוזר לעצמי לאט לאט.מבחינת השגים השגתי
הכל, זאת אומרת שרציתי לעבוד על מאסה והעלתי 25 קילו משקל גוף.אחר כך כבר יצא שהפסקתי
להתאמן ועכשיו אני חוזר.אז למה להגיד שביזבזתי שנים?המטרה היחידה שלא השגתי היא חיטוב
ישן 18-01-11, 22:44   #88
הליצן המרקד
חבר פעיל

מה היו משקלי השיא שלך בסקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, אוברהד פרס, מתח, בנטר אובר רו?
הליצן המרקד מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-11, 22:54   #89
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הליצן המרקד צפה בהודעה
מה היו משקלי השיא שלך בסקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, אוברהד פרס, מתח, בנטר אובר רו?
אוקי בנץ' אני זוכר וגם דדליפט, ושוב עבדתי על פיתוח גוף לא על כוח לא ירדתי מ6 חזרות
וכל הרעיון היה לעלות במאסת גוף, מעולם לא עבדתי על 5 חזרות ומטה ולא עניין אותי להרים כמה שיותר כבד בתור מטרה זאת אומרת.
אוקי הייתי עובד בדדליפט 160 קילו 8 חזרות סט חמישי, הייתי עושה הרבה סטים.
לחיצת חזה כן בדקתי חזרה אחת של 170 קילו ועבדתי עם 140עד 150 קילו סט אחרון של 6 חזרות.
מתח הייתי מגיע ל3 פלטות של 20 סט אחרון ממש לא זוכר חזרות סביר להניח עד 6
סקוואט אני לא ממש זוכר מינימום 140 כי אני יודע 3 פלטות של 20 כל צד בסטים מתחיל עם 12 חזרות תמיד אבל לא יודע אם עברתי את ה140 קילו.שוב ראיתי תוצאות כמו שאמרתי הגעתי למשקל גוף של 105 ואחרי תקופה ארוכה של אימונים כבר עצרתי.ככה שלהגיע למטרות שלי הגעתי.זה שלא המשכתי זה כבר משהו אחר.אני חושב שזה משקלים מכובדים בכל מה שקשור לפיתוח גוף ולא בקטע של כוח.אם הייתי עובד
על כוח ופחות מ5 חזרות אני בטוח שהייתי עולה במשקלים עוד.כל השאר אני ממש לא זוכר תאמת
יש עוד תרגילים אבל אני רואה שידיים וכל זה לא מעניין פה אף אחד
ישן 18-01-11, 23:04   #90
TUXLIGHT
חבר פעיל

ציטוט:
אוקי בנץ' אני זוכר וגם דדליפט, ושוב עבדתי על פיתוח גוף לא על כוח לא ירדתי מ6 חזרות
וכל הרעיון היה לעלות במאסת גוף, מעולם לא עבדתי על 5 חזרות ומטה ולא עניין אותי להרים כמה שיותר כבד בתור מטרה זאת אומרת.
אוקי הייתי עובד בדדליפט 160 קילו 8 חזרות סט חמישי, הייתי עושה הרבה סטים.
לחיצת חזה כן בדקתי חזרה אחת של 170 קילו ועבדתי עם 140עד 150 קילו סט אחרון של 6 חזרות.
מתח הייתי מגיע ל3 פלטות של 20 סט אחרון ממש לא זוכר חזרות סביר להניח עד 6
סקוואט אני לא ממש זוכר מינימום 140 כי אני יודע 3 פלטות של 20 כל צד בסטים מתחיל עם 12 חזרות תמיד אבל לא יודע אם עברתי את ה140 קילו.שוב ראיתי תוצאות כמו שאמרתי הגעתי למשקל גוף של 105 ואחרי תקופה ארוכה של אימונים כבר עצרתי.ככה שלהגיע למטרות שלי הגעתי.זה שלא המשכתי זה כבר משהו אחר.אני חושב שזה משקלים מכובדים בכל מה שקשור לפיתוח גוף ולא בקטע של כוח.אם הייתי עובד
על כוח ופחות מ5 חזרות אני בטוח שהייתי עולה במשקלים עוד.כל השאר אני ממש לא זוכר תאמת
יש עוד תרגילים אבל אני רואה שידיים וכל זה לא מעניין פה אף אחד
סה"כ משקלים סבירים .. במיוחד הבנץ' שהוא די גבוה 6 חזרות על 150 זה יפה מאוד...

אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה.. להגיע לזה ב 10 שנים .. זה ממש לא להיט..
יש אנשים שהגיעו לזה גם אחרי שנה - שנה וחצי של אימונים..
ואני בספק אם הם היו קטנים יותר ממך בהרבה.. אם בכלל
ישן 18-01-11, 23:11   #91
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

אוי נו מה אתה רציני?אני לא מתאמן 10 שנים ברצף.בצבא בכלל לא התאמנתי.וגם אחרי זה, זה תמיד און אוף כזה.
סך הכל היו לי שנתיים רציניות שהתאמנתי בקטע של מאסה תזונה נכונה ומטרות אישיות.
אני לא מכיר מתאמנים שלא היו להם הפסקות או התאמנו במשך שנים בלי הפסקה,ואם יש כאלה אז אני מצדיע להם.
עכשיו זה הזמן שאני חוזר ואני לא חושב שאני יפסיק בחיים חח...וזה טוב שנכנסתי פה לאתר לראות להתעדכן
ללמוד מאחרים בכיף וגם לעדכן בתהליכים שלי.
ישן 19-01-11, 01:17   #92
קפטן שלד
משתמש רגיל

אתה מוזמן להעלות את הסרטון של הלחיצה בלי שאף אחד נוגע במוט חוץ ממך, אני אזמין את הניידת לגרד אותך מהספסל.
ישן 19-01-11, 02:04   #93
elad5288
חבר מתחיל

הסמל האישי שלelad5288

טוב אני רואה שתגובות רציניות אי אפשר לקבל פה, לא מבין מה הקטע שלכם, אתם פשוט כל הזמן מתחרים אחד בשני במקום לפרגן ורק מנסים להוציא את עצמכם הכי מבינים והכי חזקים וסוסים במקום לפרגן ולתת עצות ידידותיות, וואלה חשבתי אני עוד אוציא פה משהו מהפורום הזה, אבל ת'אמת, אתם חבורה של כוסיות תחרותיות.
באמת חבל יש כאן אנשים שמבינים, אבל הראש שלהם עמוק מדי בתחת בשביל שיצא משהו.
תודה על כלום.
elad5288 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-11, 03:01   #94
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
נכון, אני תמיד יהיה תקוע על abc ותמיד ישיג תוצאות הכי טובות מזה. 5 קילו אני מעלה בחודש אחי
אין לי כוח להגיב, כי אתה מדבר באוויר, אני לא נגדך אבל אני לא סובל בולשיט ומה שכתבת זה בולשיט
אין גוף אנושי שמסוגל לעלות 5 קילו שריר בחודש(התבלבלת עם גורילה בהתבגרות אולי). -ורוב האנשים גם לא מצליחים לעשות את זה ב6-7 חודשים...

תעשה abc, תפמפם ידיים אין שום בעיה, אני אישית לא אומר שאני לא רוצה יד גדולה אני כן, אבל אין לי מטרה כמו שיש להרבה לפמפם, להיות עם יד 48, ובלי פרופורציה בגוף... אז אין זמן להתעסק בזה, מספיק לי להישאר עם יד 41-42 ואחרי חיטוב עם יד 38 שתהיה בפרופורציות לגוף

כשאני אהיה ברמה נורמלית של כוח ובסיס, נתחיל אולי לחשוב על ידיים שיפריעו להיכנס לחולצות, בינתיים אין צורך בזה

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-11, 07:17   #95
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קפטן שלד צפה בהודעה
אתה מוזמן להעלות את הסרטון של הלחיצה בלי שאף אחד נוגע במוט חוץ ממך, אני אזמין את הניידת לגרד אותך מהספסל.
אני שומע ספק בקולך??
ישן 19-01-11, 09:42   #96
nadavmoore
חבר פעיל

נשמע יותר כמו הסתלבטות מאשר ספק...יש קטע בפורום כוח שאם אתה לא מגבה את המשקלים שלך בסרטונים אז אף אחד לא מאמין לך. האמת שבלחיצות שאתה ציינת באמת כדי שתגבה בסרטון.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-11, 09:58   #97
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

הבחור העלה תמונות מרשימות לגלריות, עכשיו הוא מאוד גדול אז סביר להניח שלפני ההפסקה הוא היה מספיק גדול. אם המטרה שלו זה לגדול למי אכפת כמה הוא לוחץ שופף מושך... הבחור הגיע למטרות שלו וזה העיקר. לא כל אחד רוצה לזלול אוראו להגיע ל900 אחוז שומן לדפוק את הראש בכלוב לפני סט רק בשביל להגיע למטרות שלו לא משנה אם זה פיתוח גוף או כוח, רוב האוכלוסיה השפויה מעדיפה השקעה מעט יותר מתונה במחיר של זמן.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-11, 12:43   #98
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
הבחור העלה תמונות מרשימות לגלריות, עכשיו הוא מאוד גדול אז סביר להניח שלפני ההפסקה הוא היה מספיק גדול. אם המטרה שלו זה לגדול למי אכפת כמה הוא לוחץ שופף מושך... הבחור הגיע למטרות שלו וזה העיקר. לא כל אחד רוצה לזלול אוראו להגיע ל900 אחוז שומן לדפוק את הראש בכלוב לפני סט רק בשביל להגיע למטרות שלו לא משנה אם זה פיתוח גוף או כוח, רוב האוכלוסיה השפויה מעדיפה השקעה מעט יותר מתונה במחיר של זמן.
אם שמת לב, הויכוח התחיל כשהוא הצהיר שתוכניות כוח גורמות ל"עצמות שבורות ופריצות דיסק" וכמובן שתוכניות כמו abc הן מעולות לכל המטרות...

כשבעצם אין לו חצי מושג איך הגוף עובד ועם כל הכבוד זה שהוא "העלה תמונות מרשימות" מעניין לי את התחת, כי בשביל לקטול את התוכניות שאנחנו הצענו צריך קצת יותר מבייספס גדול... זה שהוא הגיע למטרות שלו זה טוב ויפה, אבל בשביל להמליץ לאחרים זה לא מספיק.

ומן הסתם שאפשר "להתפשר" בתוכנית האימונים ולהתקדם לאט יותר, אבל גם כאן יש הבדל בין תוכנית שבנוייה כמו שצריך, למשל הביל סטאר למתקדמים, לבין תוכנית ABC עם 15 סטים שריר גדול 9 שריר קטן...

אגב ההצהרה על 170 בנצ' מעניינת אחרי שהוא כתב באותו נושא:
ציטוט:
אני הגעתי למימדים עצומים ולא הייתי באיזור בכלל של 180 קילו.
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-11, 13:18   #99
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איש הלילה צפה בהודעה
אם שמת לב, הויכוח התחיל כשהוא הצהיר שתוכניות כוח גורמות ל"עצמות שבורות ופריצות דיסק" וכמובן שתוכניות כמו abc הן מעולות לכל המטרות...

כשבעצם אין לו חצי מושג איך הגוף עובד ועם כל הכבוד זה שהוא "העלה תמונות מרשימות" מעניין לי את התחת, כי בשביל לקטול את התוכניות שאנחנו הצענו צריך קצת יותר מבייספס גדול... זה שהוא הגיע למטרות שלו זה טוב ויפה, אבל בשביל להמליץ לאחרים זה לא מספיק.

ומן הסתם שאפשר "להתפשר" בתוכנית האימונים ולהתקדם לאט יותר, אבל גם כאן יש הבדל בין תוכנית שבנוייה כמו שצריך, למשל הביל סטאר למתקדמים, לבין תוכנית abc עם 15 סטים שריר גדול 9 שריר קטן...

אגב ההצהרה על 170 בנצ' מעניינת אחרי שהוא כתב באותו נושא:
180 ומעלה של סקוואטים לא עבדתי.אני יודע טוב מאוד מה אני אומר.
יש לי מושג וחצי איך עובד הגוף ולמה אתה כל הזמן מתעקש על זה שמתקדמים לאט?
אולי אתה התקדמת לאט באיזשהי תוכנית ובגלל זה עברת למשהו אחר שזה בסדר גמור אבל
לא להכליל.ואני הצהרתי שלתת למתחיל תרגילים מורכבים כמו דדליפט רק בגלל שאתה רוצה
שהוא יגדל מהר ויגיע ל180 קילו כן מבטיח לך שהוא יגרום נזק.דרך אגב מתחיל יגדל מכל תוכנית
סבירה שהוא יעשה ובקצב מהיר.ועכשיו גם אני ילך ויתעניין מה זה הביל סטאר למתקדמים שרשמת
נראה מה כל כך מיוחד.
ישן 19-01-11, 13:32   #100
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

לא משנה, ראיתי סרטונים שלך לפני שנה בערך אם אני לא טועה?190דאדליפט יש מצב?ומה שבא לי להגיד לך
זה שאתה פשוט עושה צחוק, ראיתי גם תוכנית אימון ואיך אתה עובד, ואנחנו פשוט על תדר שונה בנאדם
אתה עובד נטו כוח ואתה גם נראה בהתאם לא מפותח שרירית ממה שראיתי.אולי השתנת מאז לא יודע.
בכל אופן בתוכניות שאתה עובד עליהם אין מצב לפתח את הגוף מבחינה שרירית, תרים יותר משקל סבבה בזה
אתה מבין יותר ממני מודה.אבל כל מה שקשור לפיתוח גוף אחי יש לך עוד הרבה הרבה מה ללמוד
תגובה