|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אמור להתגבר מפציעות, לא להשתמש בהן כתירוץ. גם לי היה קרע מלא במיניסקוס וקרע כמעט מלא ב-acl, ואחרי הניתוח בקושי יכולתי לרדת מדרגות, אבל חזרתי בהדרגה לאימונים ועכשיו אני אפילו עולה במשקלים.
אין צורך לבזבז את הזמן על סקוואטים במכונה, תתחיל ישר עם המוט. והתוכנית שלך על הפנים למאסה, יותר מדי תרגילים יותר מדי סטים יותר מדי ביזבוז זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דוגמה לסיבוך עניין שלא צריך להיות מסובך
1. אתה לא צריך שום תוספים מעבר לחלבון/מולטיויטמין/גיינר אם קשה לך לעלות 2. SS 3. איך בדיוק קרע ברצועה ברגל קשור לזה שאתה עושה סקוואט בסמית במקום חופשי, אני רק רואה בזה חיסרון כי הגוף לא זז בתנועה טבעית, מה שעוד יותר משמעותי כשיש פציעה. 4. אתה רק לחץ מיותר על הפציעה עם מגוון תרגילים מיותרים 5. אתה לא צריך שאף אחד יגיד לך שום דבר בכסף שאתה יכול לדעת בחינם, ואם אין לך כסף לפגישות ייעוץ למה אתה מבזבז אותו על תוספים מיותרים? 6. למה אתה מחכה בכלל שמישהו יאכיל אותך מידע בכפית, do your own damn research
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך את עזרתכם | prielzano | תזונה ותוספים | 5 | 11-03-09 07:27 |
תוכנית אימונים - צריך עזרה בלהחליט על תרגילים | daleee | אימונים | 2 | 14-02-09 15:13 |
גנים או תוכנית אימונים לא טובה??צריך את עזרתכם... | chenra | אימונים | 7 | 11-12-08 09:47 |
צריך את עזרתכם לגבי שינוי תוכנית דחוף ! | Nick | אימונים | 3 | 02-12-07 10:25 |
סיימתי לעבוד Fbw שלוש שבועות ועכשיו רוצה לבנות תוכנית מסודרת - צריך את עזרתכם בבקשה | omer007 | אימונים | 8 | 16-02-07 17:51 |