|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הודעה ראשונה שלי באתר שלכם אז קודם כל שלום לכולם...
אני מתאמן כבר 10 חודשים... בן 20, כשהתחלתי הייתי 1.77 מטר שקלתי 81 קילו לעולם לא התאמנתי לפני כן. עכשיו אחרי 10 חודשים אני שוקל 70 קילו... אני מרגיש שהגוף שלי כן מתפתח לשרירים ומרזה אבל ממש לאט אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר ועוד יום של שחייה... העיניין הוא שהמשקלים שאני מרים עדיין מאוד קלים, לדוגמא, דחיקת חזה ישרה אני מרים 10 קילו בכל צד וגם זה אני ממש מתאמץ.האימון חיטוב שלי כולל ככה: יום ראשון:חזה-לחיצת חזה כנגד מוט בשכיבה 3x15 לחיצת חזה בשכיבה שיפוע חיובי 3x15 לחיצת חזה בשכיבה שיפוע שלילי 3x15 cruss over באלכסונים 3x15 מכשיר פרפר 3x15 לחיצת חזה כנגד משקולות בשכיבה 3x15 אירובי של 40 דקות בערך שכולל הליכון סקי ופדלים,כול הזמן משנה... 6 תרגילי בטן 20 חזרות בכל סט 3 סטים יום שני:גב-פולי עליון מאחור 3x15 t-bar (למי שמכיר) 3x15 חתירה כנגד פולי תחתון 3x15 חתירה כנגד מכונת אחיזה צרה 3x15 פשיטת גב תחתון 3x15 אירובי של 40 דקות בערך שכולל הליכון סקי ופדלים,כול הזמן משנה... 6 תרגילי בטן 20 חזרות בכל סט 3 סטים יום שלישי:שחייה 20 בריכות חזה... יום רביעי:יד קדמית ויד אחורית- כפיפת מרפקים כנגד מוט בעמידה 3x15 כפיפת מרפקים כנגד משקולות פטישים בעמידה 3x15 כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון בעמידה 3x15 כפיפת מרפקים כנגד מכונה 3x15 יד אחורית:-מקבילים 10x3 פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה3X15 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון בעמידה3x15 פשיטת מרפקים במשקולות מאחורי העורף בישיבה 3x15 פשיטת מרפקים כנגד מכונה בישיבה3x15 אירובי של 40 דקות בערך שכולל הליכון סקי ופדלים,כול הזמן משנה... 6 תרגילי בטן 20 חזרות בכל סט 3 סטים יום חמישי:-כתפיים ורגליים רגליים- פשיטת ברכיים כנגד מכונה3x15 כפיפת ברכיים כנגד מכונה 3x15 לחיצת ברכיים ב45 מעלות כנגד מכונה 3x15 {תאומים}הרמת עקבים בישיבה 3x15 כתפיים-לחיצת כתפיים כנגד מוט בישיבה 3x15 לחיצת כתפיים כנגד משקולות בישיבה 3x15 הרחבה אופקית של הכתפיים במכונה 3x15 הרחקת זרועות כנגד משקולות בעמידה 3x15 לחיצת כתפיים כנגד מכונה 3x15 חתירה בעמידה במוט לסנטר 3x15 אירובי של 40 דקות בערך שכולל הליכון סקי ופדלים,כול הזמן משנה... 6 תרגילי בטן 20 חזרות בכל סט 3 סטים אז זוהי התוכנית אימונים, המאמן בחדר כושר אמר שאולי כדאי לנסות מסה למשך חודשיים ואז לחזור לחיטוב, אני דיי חושש כי זה אומר שוב לעלות במשקל... השאלה שלי בגדול זה האם התוכנית זה מה שגרום לי לא לראות תוצאות טובות אחריי 10 חודשים,או שזה גנים? או שפשוט באמת עדיף לעבור למסה לחודשיים שלושה ואז לחזור לחיטוב... אם יהייה לכם קצת קשה לענות לי על זה אני יעלה תמונות שלי אולי זה טיפה יעזור... מי שקרא אז תודה רבה זה באמת דיי ארוך אבל אני ממש זקוק לתשובה |
![]() |
![]() |