|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() המשקלים שלו גבוהים ביותר. הוא העלה מזמן סירטונים שלו עם סקוואט rm1 220 קילו,ודדליפט כבד ביותר,לדעתי רן הוא בנאדם תותח. הוא בטח השתפר מאז.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם ככה, מה מונע ממנו להאמין לאנשים אחרים? לא שאני חושב שזה משקלים חריגים מדי... הייתי שמח להשתפר (וגם לקבל תשובות לשאלותיי באשכול, אם זה בכלל מעניין מישהו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לאנשים סיבה לשקר כולם היו בסיירת, כולם מצטייני דיקן, לכולם פסיכומטרי 780, לכולם סקוואט 200 קילו אתה לא חייב לי כלום, אתה רוצה שאני אאמין תצלם דדליפט המסנג'ר שלי ran1919@walla.co.il |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |