|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() שלא תבין אותי לא נכון..אני גם מאמין בכמות גדולה של אוכל ומשקל כבד בתרגילים המורכבים,אבל פשוט כל אשכול שאתה מגיב בו יש לך נטייה לגרור את העניין לss וכו'..הבחור חזק או שהוא משקר עם הוא חזק כל הכבוד עם הוא משקר שיהנה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לדאבוני הרב אינך בקיא בענף, לכן אינך יורד לסוף דעתו של moo אין אימוני באדיבילדינג ואימוני פאוורליפטינג. אימוני abcd הם אימונים טובים למוזרקים, משום שהתרגילים הרב מפרקיים הופכים פחות ברי תועלת מבחינתם, את הטסטוסטרון הם משיגים בזריקות. לשאר האוכלוסיה אין דרך טובה יותר לגדול מאשר דרך התחזקות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אי אפשר להעלות במשקלי עבודה בתכנית כזאת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יש אנשים שיתאים להם ab וכו'.. ויש שיתאים להם ss וכו'.. תלוי עם הם מתחילים מוזרקים או לא..
מסכים איתך שאני לא מבין עד כדאי כך בתחום האימונים, אני אשמח עם תשתף אותי בדעות שלך. ולמה לעזזל הוא לא יוכל להתקדם בתכנית כמו ab למשל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה מסכם את הדיון שיש אנשים עצלנים ויש אנשים לא עצלנים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך אנשים נגררים לסיפורים האלה כל פעם מחדש.
יש לך מסן או אייסי?
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תוכל בבקשה לפרט ולנמק למי בהכרח יתאים ss ולמי יתאים ab? ואם בבקשה תוכל גם לפרט למי לא יתאים ss ומדוע? ועל סמך אילו פרמטרים? ולמה דווקא ab תתאים, אם נמצא שss לא מתאימה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הידע שלי- ss תתאים במיוחד למתאמנים מתחילים למטרת כוח בעיקר.
Ab תתאים לכל מתאמן בין עם הוא טבעי או לא מתחיל או לא. מעדיף תכניות מפוצלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מטרות כוח, בהחלט זרקת כאן מושג כללי שאין לו קשר לנושא. בוא ניקח אותך כדוגמא, אם תשפר את הbench press שלך ב50 קילו, לא תהיה חזק וגדול יותר ממה שאתה עכשיו? לגבי ההנחה השניה, על סמך מה אתה מבסס אותה? על סמך מה בכלל בונים תכנית אימונים? אין לי כוונה לרדת עליך, אבל אתה זורק דברים לאויר ללא שום ביסוס וקשר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() המשקלים שלו גבוהים ביותר. הוא העלה מזמן סירטונים שלו עם סקוואט rm1 220 קילו,ודדליפט כבד ביותר,לדעתי רן הוא בנאדם תותח. הוא בטח השתפר מאז.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם ככה, מה מונע ממנו להאמין לאנשים אחרים? לא שאני חושב שזה משקלים חריגים מדי... הייתי שמח להשתפר (וגם לקבל תשובות לשאלותיי באשכול, אם זה בכלל מעניין מישהו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לאנשים סיבה לשקר כולם היו בסיירת, כולם מצטייני דיקן, לכולם פסיכומטרי 780, לכולם סקוואט 200 קילו אתה לא חייב לי כלום, אתה רוצה שאני אאמין תצלם דדליפט המסנג'ר שלי ran1919@walla.co.il |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() ביקשת ממנו לצלם סירטונים כי אתה חושב שהוא מחרטט עם המשקלי עבודה.
וזה לא סוד שאתה מזין בשכל עם הss בכל חור,אתה רוצה לעשות ss?תעשה בעצמך ואל תזין בשכל יותר ממה שצריך סבבה אחוק?בינתיים אני רואה פה אנשים שאתה לא תגיע לגודל שלהם גם עוד שלוש שנים שעושים ab וabc והם לא מוזרקים אז שב בשקט ותדע את מקומך כבר |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |