|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך 2 וחצי הודעות ובטח מתאמן יומיים וחצי אתה מוזמן לתת פרטים עליך + תמונות נראה אם אתה במצב טוב יותר שאתה עף על עצמך ככה עם התגובות שלך ועל השטויות שאתה מדבר ש71 על גובה 169 זה תת משקל אתה בנדם שלא הייתי מקשיב לו וההפך הייתי אומר לו לך תקרא קצת חומר תרים קצת משקולות תעלה תמונות ואז תבוא ותדבר איתי בקשר לכל השאר, אני שם לב לדעות בפורום ושכולם מקובעים על דעה אחת (ss) פירסום כאן תופס חזק אני מאמין וכמו שאמרתי קודם עוד לא קראתי כל כך על התוכנית הזו ובגלל זה אני לא מגיב לגביה עד שאני יקרא ויתנסה בה. אני בניגוד לכמה פה לא מדבר באוויר בכל מקרה הבחור שאל לגביי ab או abcd בגלל שהתנסתי בשתי התוכניות עניתי את דעתי והסברתי את הדעה מעבר לזה כל אחד מוזמן להגיב מה שהוא חושב ולהסביר למה אני פתוח לשמוע בנתיים אפחד פה לא שכנע אותי ובדרך שלי בנתיים אני רואה תוצאות ומרוצה מהם חוץ מזה אני שוב מדגיש ואומר אני חושב שכ80% מבודיבילדיג זה בכלל תזונה (לא פוורליפט בזה אני לא מבין כלום לא מתעניין בזה ומודה בזה) תוכנית האימונים זה לא בהכרח הדבר שיקבע ממה תגדל רק חשוב לעבוד נכון
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון רגליים פעמיים בשבוע | מדוזה | אימונים | 10 | 07-03-09 14:04 |
Ab פעמיים בשבוע - אפשרי? | nati | אימונים | 4 | 23-04-08 01:38 |
Fbw פעמיים בשבוע. | tomerA | אימונים | 1 | 04-10-07 21:08 |
fbw vs ab פעמיים בשבוע | שריר | אימונים | 4 | 01-06-07 10:41 |
אימון Fbw - פעמיים בשבוע | eumail20000 | אימונים | 1 | 25-05-07 12:18 |