![]() |
מה עדיף? אימון abcd או ab פעמיים בשבוע?
כותרת^
|
תלוי במטרות
|
תוכל לפרט למה אתה מתכוון ב"מטרות".. מה אני משתמש באיזה תוכנית ולאיזה מטרה?
|
אני חושב שנלך צעד אחד אחורה ותסביר מה הדילמה ותתן קצת פרטים
|
מה פתאום abcd'עשיתי את זה פעם וזה טעות
תעשה abc 5-6 או ab 4 |
ציטוט:
אני עכשיו abcd זה משאיר לך מספיק כוח לעבוד נטו על קבוצת שירים אחת במקסימום יכולת אם יש לך מספיק זמן ורצון לתוכנית תובענית שכזו אז לך על זה |
ציטוט:
צריך להקרע ממש כי זו תוכנית שאין אפשרות לגירוי מספיק גבוה אלא אם אתה יכול להתאמן 6 פעמים בשבוע אם אתהיכול להתאמן 5-6 בשבוע לך על abc,זה מה שאני עושה המון זמן וזה משפיע מעולה עליי ועוד רבים אחרים |
ציטוט:
בוא תספר לנו איך אתה מתקדם איתה? כמה משקל אתה מוסיף למוט, ובאיזו תדירות. |
ציטוט:
מוסיף למוט מעל 20 קילו בחודשיים (הכל ביחס לאיזה תרגיל) ומוסיף למשקל גוף 14 קילו נקי יחסית באותה תקופת זמן מספיק טוב? |
בחודשיים העלית שומן ונוזלים ולא 14 קילו שריר,אי אפשר לעלות הרבה שריר בתקופה כזו,אלא אם כן אתה חדש וגם אז לא עולים 14
14 שריר בשנה גם עם חומרים לא תעלה. ו20 קילו על המוט בחודשיים זה לא הרבה בתקופה של המסה היתי מעלה הרבה יותר מ20 קילו בחודשיים,בתרגילים דדליפט,לחיצת חזה,סקוואט אני מדבר על abc כמובן,זה דברים שקשה להשיג בabcd כשיש לך גירוי ממש נמוך |
ציטוט:
לא ככה פיטר פן ? תזהר מקפטן הוק שמעתי שהוא עושה סקוואטים |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא אמר "הוא עלה 14 ק"ג די נקי,הוא לא אמר 14ק"ג שריר !" וabcd אחלה של תוכנית,עולים איתה יופי ואל תתחילו עם הויכוח המטומטם של מה יותר טוב,כל אחד ומה שפועל עליו מצויין. אני עבדתי abc 4-5 פעמים בשבוע,ועכשיו אני עושה abcd ובשניהם אני מתקדם יפה מאוד. זה שלא ניסיתם לא אומר שהיא לא טובה,כל מתאמן ומה שהכי מתאים לו. |
ציטוט:
מה זה מדד להתקדמות מבחינתך? פאמפ, או משקל על המוט? |
פיצולי c ומעלה הם מעולים אם אתה מוזרק, אתה עצלן או לא אכפת לך מהתקדמות.
A או ab הם הדרך להתקדם ובקצב טוב בהנחה שהתכנית בנויה כמו שצריך ואתה אוכל ויושן כמו שצריך. |
ציטוט:
בעיניך חצי קילו שריר ו13.5 קג נוזלים נחשב די נקי? |
ציטוט:
איך אנשים בפורום הזה אשכרה נכנסים אליו כדי להתחכם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ