|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חח די כבר די נשבע שאני זוכר שאמרת שעשית 140 דדליפט לאיזה 12 חזרות ..לפני איזה חודש
מה יהיה איתך?!? גם אם תגיד שאתה לבן אף אחד לא יאמין לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע,איך לעזאזל (תחשבו על זה ממש טוב) בנאדם יכול להשיג 400 גרם חלבונים מה45 עגבניות והעוד כמה פחמימות המורכבות האומללות שלו? אלא אם כן הוא טוחן 300 גרם אבקת חלבון ביום... ממש. וכל כך הרבה שומן מהכמה פחמימות המורכבות,שוב פעם. ו110 קילו דדליפט? לא הייתי מאמין לך גם אם אתה דוחף חומרים בכמויות. אתה ניראה מעולה,אבל לא לשקר.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
שים לב לתגובה מס' 12 פה הנה ציטוט: בכל מקרה לגבי הדדליפט 200 לחזרה אחת ניסיתי סתם בשביל הקטע לא מזמן להרים והצלחתי זו לא בעיה גדולה. אנשים פה מרימים 160 ל3 חזרות , תאמין לי שזה לא קשה כמו להרים 140 ל12 חזרות ל5 סטים אתה מגיע למצב שאין לי נשימה כבר , שורף לך , זה קושי מסוג שונה ופה בהודעה מס' 7 בחודש פאריל, הוא אמר שהוא מרים 150 קילו 5X8(ואז במאי הוא אמר 140 קילו), מוזר משהו לא?
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יעני כל יום אתה מפרק ארגז עגבניות בשבוע 7 ארגזים
נראה לי אתה מחרבן קטשופ אחי דיי לחרטט אותנו אתה נראה טוב גם בלי השקרים..
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לגבי חדש אם הוא שקרן, אבל יש לי חבר שהוא שקרן פתולוגי, והוא סיפר לי כל מני חארטות שרצו שהוא יהיה "רוצח" במוסד וימחקו לו את הזהות. ואתמול אחרי חודשיים עבודה קימדו אותו להיות סגן מנהל אחרי שהוא היה עובד בדרגה הכי תחתונה ללא שום ידע כזה או אחר בניהול.
קיצר, קשה להאמין, או מעדיפים שלא, אבל יש אנשים כאלה. בכל מקרה לגבי התמונות נראה לא רע, על פניו נראה שאין שינוי נראה לעין. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון מסה | White_Hulk | גלריות הגולשים | 10 | 05-11-09 23:26 |
עדכון גב | BlueNinja | גלריות הגולשים | 16 | 25-09-09 20:20 |
עדכון | hadash | גלריות הגולשים | 34 | 31-08-09 20:12 |
עדכון דקסטר ג'קסון | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 23-04-09 20:30 |
עדכון שלי כפי שהבטחתי עדכון-כל הגוף. | Crocker | גלריות הגולשים | 9 | 28-02-07 20:10 |