|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ציטוט:
פעמיים בשבוע חזה עם גב ואתה מסודר.. אתה כרגע מתאמן מתחיל, ואתה אומר שאתה לא מרגיש שאתה עובד על 5 חזרות..אז אני מציע לך לעשות הכל בטווח של 8-10...חוץ מדדליפט שתעשה 5-6 חזרות.. תעשה תרגילים בסיסים לחיצת חזה מוט מקבילים בנט אובר דדליפט סקאווט..בטווחים שרשמתי לך..ותראה איך אתה מתקדם..אם יתחשק לך לשבור שיאים, אז תעשה מידי פעם אימונים של 5 חזרות..אבל לא כרגע..כרגע תתמקד בלאכול ולהתאמן חזק בטווחים של 8-10...ובלי אגו באימונים!! זה הכי חשוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נגיד ואני יכניס גם את יום שישי כיום אימון זה כבר 4 פעמים בשבוע אז התוכנית שmoo נתן לי פשוט החזרות הם עד 10? חוצ מדד ליפט? אני כבר יישאר עם החמש חזרות תודה בכל זאת
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 13-11-09 בשעה 15:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חרא זה לא לעשות סקווט ומאיפה המצאת שההתאוששות מסקווט היא 3-4 ימים ? איך אנשים עושים סקווט כבד בהפרש יומיים ? הם סופרמנים ? חסר לך ידע כדי להמליץ לדעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא לא מרגיש את ה 5 חזרות ? אתה אומר תוסיף חזרות אני אומר תוסיף משקל למוט ותשאר עם 5 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() לא חסר לי ידע..קודם כל הוא רוצה היפרטרופיה..לדעתי טווח של 8-10 חזרות לרמה שלו יתן לו יותר מטווח של 5 חזרות..הוא לא יוכל למצות את האימונים בטווח של 5 חזרות..
סקאווט פעמיים בשבוע זה בהחלט מספיק,ותאמין לי אם הוא יעשה את הסקאווטים האלה כמו שצריך 8 חזרות..רק אחרי שלושה ימים הוא יוכל לעשות את זה שוב עם טכניקה מושלמת.. כל העניין של ה5 חזרות,הוא צריך להבין מה הוא עושה, הוא צריך להבין שהזמני מנוחה שלו יגדלו משמעותית, דבר שיפגע לו בהיפרטרופיה..זה שאתה אומר לי שחסר לי ידע זה מאוד מעצבן,אתה יכול להגיד שהדעות שלנו מנוגדות, אבל לא להגיד שחסר לי ידע, אתה מבחינתך רק 5 חזרות לכל תרגיל עם 80 דקות מנוחה בין סט סט וכל המתאמנים יגיבו לזה בצורה טובה..אז אתה טועה, כל אחד צריך למצוא את מה שמתאים לו. אני פשוט מת להכניס פה עוד איזה משפט על ריפטו, אבל מתאפק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל משקל כבד על המוט + מנוחות ארוכות > על משקל בינוני על המוט + מנוחות קצרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() ואני אתן לך דוגמא לגבי עוד משהו..לכל באדיבילדר או מישהו שרוצה להיות באדיבילדר כולל הגודלים..לדוגמא עמית ספיר..לוקח תקופה לא קצרה עד שהם מרימים את החזה העליון שלהם ומקבלים שם פורפורציה יפה..אני לדוגמא, החזה שלי, החזה העליון שלי זה אחד הדברים הבולטים והיפים אצלי, ולקח הרבה מאוד עבודה והרבה מאוד זמן עד שהצלחתי להביא אותו למצב הזה.
אתה לא נתת לבחור שום תרגיל לחזה עליון, וזה לא עובד ככה ב bb...פשוט לא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופרס לא צריך יותר תכניס לו תאומים + אמות + טרפזים כדי לשמור על פרופורציה ? זה בולשיט כי הכל עובד בתרגילים המרכזיים כשהוא יהיה גדול וחזק אז אולי יש מקום לתרגילי עזר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אתה פשוט יותר בקטע של כוח מאשר bb...אני אוהב מאוד bb..אני אוהב פואוזינג אני אוהב פורפורציות..וכל הדברים האלה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Gay lord
|
![]() בהצלחה אדיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה נשמה ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אנשים לא מודעים לזה בפרונט סקוואט יש פלוס של מעורבות חזקה של הגב העליון והבטן (שמעתי כבר על מאמנים שממליצים לעזוב את החתירה לגמרי ולהתמקד בפרונט סקוואט בהקשר של גב עליון חזק) בנוסף לעובדה שזה תרגיל עזר נחמד לסקוואט עצמו
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() פרונט סקאווט זה באמת אחלה...אפשר גם בסקאווט הקל לעשות היי באר ולרדת עם התחת ממש עד הרצפה וכמובן שהפלטות ירדו גם בהיי האר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הסידור לא הכי אידיאלי.. הייתי משנה כמה דברים [תיקנתי למעלה]. בהנחה וזה 3פעמים בשבוע.. אני מעדיף שבאימון עם הדדליפט הוא יהיה התרגיל הראשון ושיהיה כבד..
![]() |
![]() |
#59 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ריפ טוען שפרונט סקאווט זה תרגיל מיותר אלא אם אתה משקולן ושסקאווט קל עדיף.
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|