|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טרפזים - דדליפט, פאואר קלין, אחר כך היי פולס ולמתקדמים גם שראגס
![]() |
#42 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אצלי שהטרפזים הם נקודה חזקה אצלי, מאז שהתחלתי לעשות דדליפט כבד, הם גדלו משמעותית.
לדעתי יש המון התנגשויות וסדר תרגילים לא הגיוני כמו פשיטות לפני סקוואט, בנט אובר לפני דדליפט (לעשות באותו אימון זה בכלל לא חכם*) ועוד כל מיני. אם אתה מיואש מהתוכנית שעשית אז תמיד שווה לשקול משהו חדש. אני אישית עושה p/rr/s ומאוד מבסוט. מציע לך לשקול אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 | |
|
![]() ציטוט:
Dc = חרא של כלב. זה אומר שזאת חרא של תוכנית? 5x5 פרה משוגעת? (יש מצב שמדקאו זה השם של ההוגה ואני קצת עושה פאדיחות?*) ככה או ככה זה לא מדד. זה שאתה לא מאמין בה זה עניין אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() מה הקשר? זה סתם שם, פה אתה מתאר שלב בתכנון אימונים שלך בתהליכים וכינויים שהקשר שלהם למציאות רופף
![]() |
#46 |
|
![]() אני מאמין גדול בגיוון. שבוע הלם בא לתת מענה מדוייק לצורך הזה באימונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() איזה צורך יש בגיוון ואיזה מענה זה נותן בהקשר של התקדמות?
![]() |
#48 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תשמעו כנראה שאתם עוד לא מכירים אותי מספיק ויודע איך מה וכמה אני מתאמן אני יודע טוב מאוד מה אני עושה ואני יודע שרק תוכנית עם נפח תוכל להקדם אותי עד לתחרות
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
למה ?
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
2-מה לא חכם בלעשות את הדדליפט ובנטאובר באותו אימון לעשות אותו עם סקוואט זה עוד יותר קשה 3-אני חייב ללכת על משהו בטוח אין את האפשרות של לנסות ואחרי זה להצטער
![]() |
![]() |
#51 |
|
![]() תשמע רק אתה וmoo יכולים להבין אתה המצב שלי אני מתאוששפי 5 מהאנשים האחרים ויש סיבה לזה אני לא אפרט פה אתם יודעים מה היא ועוד משהו אני צריל לשמור כמה שיותר על פרופרציה לכן אני עובד על כל שריר פעם חוץ מרגליים וגב שהם יחסית מה שהכי צריכים שיפור
![]() |
#52 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() התוכנית p/rr/s מבוססת על קונספט שאתה לא מסכים איתו מהבסיס אז בשביל מה לפתוח את הויכוח בין שניכם גם ככה ? אתה לא מסוגל לשבת בשקט עד שכולם לא חושבים כמוך?
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה "מתח בסופיניצה"?
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
כי ראיתי ביוטיוב כאלה שעושים עד האמצע וזורקים את המוט... ומה שמשגע אותי זה שלא ראיתי אף בודיבילדר מבצע פוורקלין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() סופיניצה - אחיזה הפוכה (כפות ידיים אליך)
ולגבי מדקאו זה שם של מאמן http://www.geocities.com/elitemadcow1/index.htm http://www.geocities.com/elitemadcow...Linear_5x5.htm חנה מה הבעיה בתוכנית שרשמתי לך ? אתה סתם מעקש לא לעשות אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קלין & גרק - כמו פאוור קלין רק שנכנסים למוט נמוך ועושים פרונט סקווט, ואז בסוף עושים ג'רק (מה שנראה לך כמו לחיצת כתפיים רק שזה לא , כי מרימים את המוט נקי בלי ידיים נכנסים מתחתיו ונעמדים ישר) קלין - כמו מה שרשמתי רק בלי הג'רק פאוורקלין - כמו הקלין רק לא נכנסים ממש נמוך מתחת למוט כיוון שהמשקלים יחסית קלים לעומת הקלין ולגבי ההערה שלך על BB הם לא "צריכים" את התרגיל הזה כי הוא נועד לפתח כח/כח מתפרץ לכן בד"כ מבוצע ע"י ספורטאים זה גם תרגיל קשה מבחינת טכניקה. לא מצטלם טוב לMD FLEX חחח נערך לאחרונה על ידי moo, 27-10-09 בשעה 12:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: קראתי את העריכה שלך. אז אם אנחנו מחפשים היפרטרופיה, או בקיצור, אנחנו עוסקים בפיתוח גוף ולא בפוורליפט, אנחנו בעצם לא צריכים את התרגיל הזה? נערך לאחרונה על ידי אנדרוליזם, 27-10-09 בשעה 12:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() ערכתי עם התשובה לbb
חוץ מזה זה מורכב, bb עושים הרבה דברים וכשלא הולך להם עבודה על שריר אז הם פשוט מסנטלים אותו בסופו של דבר הם עולים על הבמה עם תוצאה מסויימת שלא כ"כ יודעים מה עומד מאחוריה אני לא אומר שהם לא עובדים קשה או לא בתזונה קפדנית, אבל יש דברים שיותר חכם לעשות אותם אני לא בא להתווכח איתם כי אין לי סיבה, אני פה בשביל רוב הגולשים, שרוצים להתקדם לגדול ולהתחזק. פאוורלין תרגיל מאוד חשוב ומורכב, הוא נמצא ב3 הכי חשובים של ביל סטאר (סקווט,בנצ' ופאוורקלין) מתאמן מתחיל/בינוני לא צריך יותר מדי להתעסק עם בולשיט, הוא צריך לבוא להרים את ההרמות המרכזיות שמערבות את מירב השרירים בכל מישורי העבודה. תראה שרשמתי לחנה תרגילי עזר ל 5x5 בפוסט שלו על התוכנית אימונים, ככה שאפשר לשחק עם זה, עדיף לא כ"כ להוסיף תרגילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל "אם" אנחנו משתמשים כימיקלים, תוכנית abcd לא יהיו יותר יעילות בתוכנית של 3 אימונים בשבוע? הרי המטרה של 3 אימונים למתאמן טבעי היא מהסיבה יהיה לו קשה להתעושש האימונים הרצופים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובעצימות בינונית ככה שאתה יכול לקחת את 5x5 ולהוסיף נפח ו/או תרגילי עזר ויש אשפרות לפצל את אימון b לשני אימונים או להתאמן בשיטה של ws 4 אימונים בשבוע - שזה ממש לא מומליץ כיוון שזו תוכנית מתקדמת מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|