ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-07-10, 13:39   #21
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hpose צפה בהודעה
אתה צודק אחי זה לא קשור לזה שאני רוצה להיראות טוב פשוט זה מאוד עוזר צריך כוח בגוף אז אתה אומר שאני צריך לעבוד על יד אחורית וגב? ואם אני רוצה לעבוד גם על יד קדמית אבל שהשריר לא יהיה קצר אם אתה מבין למה אני מיתכוון כי אצל כדורגלנים השריר ביד הקדמית צריך להיות ארוך כי זה כוח מיתפרץ
המאמן פה קובע את ההרכב לפי מי שהבייספס שלו הכי גדול ?
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-07-10, 13:50   #22
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי stfunow צפה בהודעה
אתה בכדורגל ישראלי,הפיזיות פה שווה לתחת.
את זה אתה אומר כי יצא לך לשחק עם ח'ברה שהם עם פיזיות רצינית כן? חלאס לזיין בשכל, נכון שהכדורגל הישראלי ביחס לאירופה אין מה להשוות בכלל... אבל יש פה שחקנים איכותיים אם פיזיות שיכולה להתמודד גם מול שחקנים באירופה, לפחות מבחינת הנוער הישראלי כי כאשר זה מגיע לבוגרים יש בעיה בהתקדמות וזאת הבעיה של הכדורגל הישראלי.
אם יצא לך לראות בני נוער בקבוצות בכירות בארץ ואף לשחק איתם אולי אז אתה תבין שהנוער פה מבחינת רמה ופיזיות הוא טוב לפחות חלקם (תמיד יהיו מקלות עם כישרון).
הבעיה פה שברגע שבני הנוער מגיעים לבוגרים פה נעצרת ההתקדמות מסיבה כזו או אחרת (בילויים ואי השקעה).
ראה בן סהר,יוסי בניון שבגיל צעיר פרשו לחו"ל כי פה אי אפשר להתקדם... ויש ח'ברה צעירים עם כישרון לא פחות ממה שיש לשניהם ברגליים השאלה מתי הם יקבלו את הבומבה שצריך לעבור לחו"ל כבר בגיל צעיר, ורק אז נוכל לראות אותם ממצים את הפוטנציאל שיש בהם.

זאת לפחות דעתי וראייתי לגבי הכדורגל הישראלי. (סליחה על החפירה הכללית)
ישן 01-07-10, 19:13   #23
DanD
חבר פעיל

עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית

דייי דיי לדבר שטויות...
הישראלים ממש ממש לא פחות מוכשרים משאר העולם...
הכל מתחיל ונגמר במנטליות! זה מתחיל מזה שבבית ספר יש שעתיים שבועייות ספורט בשבוע שבשאר העולם זה נע בין 6 ל 10 שעות שבועייות.. וכן אני לא מגזים...
זה מתחיל בחינוך ובמנטליות...
דוד שלי היה בסגל הנבחרת באיזה טורניר והוא אומר ליי שהם היו באותו מלון עם הגרמנים...
הישראלי בקושי אכלו חביתות על הבוקר וכמה גבינות.. הגרמנים הוא אומר לי על הבוקר כבר אכלו עופות שלמים ובשר!.
ויש להם 2-3 אימונים ביום.. פה בארץ אחד ופעםם ב.. יוצא מצב של 2 אימונים ביום..
ולפותח הנושא.. לא הבנתי בשביל מה אתה צריך כוח מתפרץ ביד קידמית?! או כוח מתפרץ ביד!?
אתה צריך כוח מתפרץ מרגליים... תעבוד על שריר התאומים שאחרי יציאה מהמקום....
נגיד ואתה עובד על תאומים עם משקל לעמוד על קצות האצבעות ורגיל.. אז תעבוד ב 2 חלקים כאילו חצי לעמוד על קצות האצבעות ואז ממש לעמוד על האצבעות.. ככה זה עובד יותר על יציאה מהמקום.. מקווה שהבנת אותי
DanD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-07-10, 20:46   #24
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
את זה אתה אומר כי יצא לך לשחק עם ח'ברה שהם עם פיזיות רצינית כן? חלאס לזיין בשכל, נכון שהכדורגל הישראלי ביחס לאירופה אין מה להשוות בכלל... אבל יש פה שחקנים איכותיים אם פיזיות שיכולה להתמודד גם מול שחקנים באירופה, לפחות מבחינת הנוער הישראלי כי כאשר זה מגיע לבוגרים יש בעיה בהתקדמות וזאת הבעיה של הכדורגל הישראלי.
אם יצא לך לראות בני נוער בקבוצות בכירות בארץ ואף לשחק איתם אולי אז אתה תבין שהנוער פה מבחינת רמה ופיזיות הוא טוב לפחות חלקם (תמיד יהיו מקלות עם כישרון).
הבעיה פה שברגע שבני הנוער מגיעים לבוגרים פה נעצרת ההתקדמות מסיבה כזו או אחרת (בילויים ואי השקעה).
ראה בן סהר,יוסי בניון שבגיל צעיר פרשו לחו"ל כי פה אי אפשר להתקדם... ויש ח'ברה צעירים עם כישרון לא פחות ממה שיש לשניהם ברגליים השאלה מתי הם יקבלו את הבומבה שצריך לעבור לחו"ל כבר בגיל צעיר, ורק אז נוכל לראות אותם ממצים את הפוטנציאל שיש בהם.

שמע אחי,אני כל כך מסכים איתך.
יש לי חבר שנוסע לשחק בבית ספר לכדורגל בספרד,אתה יודע למה הוא לא יכול להתאמן פה? כי מגבילים אותו,כי אין פה מקום בארץ לפתח את הכישרון של הכדורגלנים הצעירים.

כנ"ל לפיתוח גוף,יש המון חבר'ה עם פוטנציאל מדהים להגיע רחוק,אבל בגלל בעיות תקציב וכדומה אין מי שיעזור להם להגיע רחוק,וככה מתבזבז כישרון נדיר.

ולפותח האשכול:מה הקשר בין שריר לא קצר ביד קדמית,לכוח מתפרץ,לכדורגל?!
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-07-10, 21:55   #25
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deadlift צפה בהודעה
יש לי חבר שנוסע לשחק בבית ספר לכדורגל בספרד,אתה יודע למה הוא לא יכול להתאמן פה? כי מגבילים אותו,כי אין פה מקום בארץ לפתח את הכישרון של הכדורגלנים הצעירים.

כנ"ל לפיתוח גוף,יש המון חבר'ה עם פוטנציאל מדהים להגיע רחוק,אבל בגלל בעיות תקציב וכדומה אין מי שיעזור להם להגיע רחוק,וככה מתבזבז כישרון נדיר.

לא שמעת? כל הכוח של הפלג גוף עליון נמצא ביד קדמית, בגלל זה כפיפות מרפקים זה מדד טוב לכוח.
ישן 01-07-10, 22:25   #26
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
לא שמעת? כל הכוח של הפלג גוף עליון נמצא ביד קדמית, בגלל זה כפיפות מרפקים זה מדד טוב לכוח.
פאק אחי איזה באסה.
וואלה איך אתה יודע? אתה בטח מזה חזק! יש לך קוביות נכון?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
ישן 01-07-10, 22:31   #27
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift צפה בהודעה
פאק אחי איזה באסה.
וואלה איך אתה יודע? אתה בטח מזה חזק! יש לך קוביות נכון?
ברור! אני עושה כל בוקר 200 כפיפות בטן זו השיטה הכי טובה אחי.
ישן 02-07-10, 09:18   #28
Barbell Man
חבר פעיל

הכדורגל בארץ הוא לא על הפנים בגלל שאין עוד כמה שעות של ספורט בבית ספר אלה בגלל המנטליות של השחקן הישראלי. הם אוכלים בעיקר במסעדות וסטקיות, ולא מראים נוכחות קבועה בחדר הכושר לעומת זאת במועדונים הם דואגים להראות נוכחות קבועה.
Barbell Man מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-07-10, 15:29   #29
haim15
סמל מין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי barbell man צפה בהודעה
הכדורגל בארץ הוא לא על הפנים בגלל שאין עוד כמה שעות של ספורט בבית ספר אלה בגלל המנטליות של השחקן הישראלי. הם אוכלים בעיקר במסעדות וסטקיות, ולא מראים נוכחות קבועה בחדר הכושר לעומת זאת במועדונים הם דואגים להראות נוכחות קבועה.
זה נכון וזה קורה אצל השחקנים הבוגרים, ישלי מספר חברים שמשחקים בקבוצות שונות וכולם נמצאים בחדר כושר ועובדים קשה... ככה זה כאשר הם מגיעים לבוגרים הם חושבים שזהו הם עשו את שלהם.
זה לא ככה מי ששואף להצליח צריך לעבוד קשה ורק כך להתקדם, והמנטליות של השחקן הישראלי זה נטו דיבורים - ומעט מאוד מעשים.
יש לי שכן שהוא שחקן בקבוצה מסויימת בליגה הלאומית, והוא אמר לי כשאני יוצא לרוץ שאני יקרא לו וכל פעם מחדש הוא אומר שאין לו כוח.. ואח"כ ותירוצים.
אם זה ישתנה אני חושב שהכדורגל פה יקבל תפנית חיובית.
ישן 02-07-10, 17:14   #30
DanD
חבר פעיל

ציטוט:

כמהה שטויוותת כממהההה ?!?!
מזה אין מי שיעזור להם להגיע רחוק?! מזהה אין תקציב?! עםם מה מתאמנים באירופה עם ציוד מזהב?!
יש לך בדיוק את אותו ציוד כמו באירופה! מה הם משחקים על דשאא יקר יותר!?
איזהה בילבוליי שכל! יש לך את אותם תנאים וכל מועדון שמכבד את עצמו מחזיק גם אנשי צוות כמו באירופה שזה פיזיוטרפיסט ומאמן כושר וכל זה!
הבעיה היא בחינוך! במנטילות!
כיי בסךך הכל משחקים כולם עם אותו כדור ועל אותו דשא...
כמו שאמרו עם הביוליים זה גם נכון...
בקיצורר הכל מתחיל ונגמר במנטליות ובחינוך!
ישן 02-07-10, 22:10   #31
haim15
סמל מין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dand צפה בהודעה
מזה אין מי שיעזור להם להגיע רחוק?! מזהה אין תקציב?! עםם מה מתאמנים באירופה עם ציוד מזהב?!
איזהה בילבוליי שכל! יש לך את אותם תנאים וכל מועדון שמכבד את עצמו מחזיק גם אנשי צוות כמו באירופה שזה פיזיוטרפיסט ומאמן כושר וכל זה!
נטו מנטליות , חינוך לא נוגע פה שום פקטור חוץ מההאהבה לספורט ואת זה צריך לחנך בבתי הספר היסודיים... ולא בחטיבות ובתיכונים. הרי אם ילד בגיל 13 לא בזין שלו לשחק כדורגל בשיעור ספורט אז הוא לא ישחק אותו דבר לבחור קצת יותר מבוגר ששם בכלל אין ויכוח.
כל עוד הילדים יחונכו לאהבת הספורט וכמו כן יגבירו את שעות הספורט ביסודי אולי נראה כמה ניצנים חדשים בענפי הספורט השונים.
ישן 02-07-10, 22:50   #32
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
המאמן פה קובע את ההרכב לפי מי שהבייספס שלו הכי גדול ?
אצלכם הוא בוחר לפי הגודל של התחת
מה שהזוי זה שזאת בחירה פרקטית

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-10, 04:22   #33
StfuNow
חבר פעיל

ציטוט:

זה ידוע שהם צריכים לעוף מהארץ בשביל להיות משהו בכדורגל.
אך הם גם צריכים לשחק ולא לשבת על הספסל..
StfuNow מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-07-10, 03:27   #34
DanD
חבר פעיל

ציטוט:
נטו מנטליות , חינוך לא נוגע פה שום פקטור חוץ מההאהבה לספורט ואת זה צריך לחנך בבתי הספר היסודיים... ולא בחטיבות ובתיכונים. הרי אם ילד בגיל 13 לא בזין שלו לשחק כדורגל בשיעור ספורט אז הוא לא ישחק אותו דבר לבחור קצת יותר מבוגר ששם בכלל אין ויכוח.
כל עוד הילדים יחונכו לאהבת הספורט וכמו כן יגבירו את שעות הספורט ביסודי אולי נראה כמה ניצנים חדשים בענפי הספורט השונים.
המנטליות הגרועה נובעת מהחינוך הגרוע! ואהבה לספורט יש פה בצורה גבוההה מאוד ואפיילו הרבה יותר מאשר בחו"ל
תראה לי באמת ילד בן 13 שלא בזין שלו לשחק כדורגל!? אני זוכר כשהיינו ילדים רק היינו רואים מורה מחליפה עם כדור כאילו מינימום זכינו בלווטו!
הבעיה היא כשמתבגרים... אז המנטליות דופקת הכל.. אם זה היציאות ואם זה האורח חיים כולו
ספורטאי מקצועי צריך לאכול נכון ובריא! והרבה.. להתאמן הרבה.. וללכת לישון בשעות נורמליות ולקום בשעות נורמליות..
ישן 04-07-10, 13:33   #35
haim15
סמל מין

ציטוט:
המנטליות הגרועה נובעת מהחינוך הגרוע! ואהבה לספורט יש פה בצורה גבוההה מאוד ואפיילו הרבה יותר מאשר בחו"ל
תראה לי באמת ילד בן 13 שלא בזין שלו לשחק כדורגל!? אני זוכר כשהיינו ילדים רק היינו רואים מורה מחליפה עם כדור כאילו מינימום זכינו בלווטו!
הבעיה היא כשמתבגרים... אז המנטליות דופקת הכל.. אם זה היציאות ואם זה האורח חיים כולו
ספורטאי מקצועי צריך לאכול נכון ובריא! והרבה.. להתאמן הרבה.. וללכת לישון בשעות נורמליות ולקום בשעות נורמליות..
אתה לא מבין שאני מסכים איתך ולא מתווכח איתך, המנטליות של השחקנים הבוגרים משתנה כי הם חושבים הנה הגעתי למקום יחסית טוב ואני מרוויח כסף ומדברים עליי פה ושם אז זהו אני מסודר. הם מרשים לעצמם ללכת למועדונים,לאכול איך שהם רוצים,לישון מתי שבאלם ולפעמים גם לא לישון וזה לא מסתדר עם שום ענף ספורט.
ישן 05-07-10, 00:23   #36
Barbell Man
חבר פעיל

ציטוט:
אתה לא מבין שאני מסכים איתך ולא מתווכח איתך, המנטליות של השחקנים הבוגרים משתנה כי הם חושבים הנה הגעתי למקום יחסית טוב ואני מרוויח כסף ומדברים עליי פה ושם אז זהו אני מסודר. הם מרשים לעצמם ללכת למועדונים,לאכול איך שהם רוצים,לישון מתי שבאלם ולפעמים גם לא לישון וזה לא מסתדר עם שום ענף ספורט.
יש 2 שחקנים ישראלים שמעדיפים כדורגל על פני מועדונים. אתם יודעים מה משותף לשניהם?
תשובה : הם נמצאים באנגליה!
Barbell Man מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-07-10, 09:43   #37
haim15
סמל מין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי barbell man צפה בהודעה
יש 2 שחקנים ישראלים שמעדיפים כדורגל על פני מועדונים. אתם יודעים מה משותף לשניהם?
תשובה : הם נמצאים באנגליה!
מסכים איתך, אני עוד זוכר שטל בן חיים רק עבר לאנגליה עשו עליו כתבות בטלויזיה על איך הוא עובד קשה... יום יום בילה באימונים, השקיע בתזונה, לא בילה כמו מפגר כל יום במועדון אחר.
כיום הוא השחקן הכי יציב בנבחרת ישראל - לא שהיא מצליחה בעזרתו גם ככה אבל בכל זאת.
אני בונה בעוד 4-5 שנים על שניים-שלושה ח'ברה שאני מכיר שמשקיעים את כל הנשמה ומשחקים בקבוצות גדולות בארץ, מקווה בשבילם שיגיעו לחו"ל בזמן המתאים.
ישן 05-07-10, 14:45   #38
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
איזה בנאדם אידיוט.

אני אומר שיש כישרונות מבוזבזים,יש אנשים שרוצים להגיע רחוק אבל אין להם איך. תסביר לי איך שחקן שמשחק מעולה,יכול להתקדם לאנשהו אם עושים לו כל כך קצת אימונים בשבוע? אם הוא לא מקפיד על אימונים רציניים ותזונה?

אני מסכים איתך לחלוטין,אם בנאדם לא רוצה להשקיע ולהתמיד ולהתאמן כמו ששחקן מקצוען צריך,אפילו אם אלוהים ירצה הוא לא יצליח לשחק טוב.
ישן 05-07-10, 20:40   #39
DanD
חבר פעיל

ציטוט:
איזה בנאדם אידיוט.

אני אומר שיש כישרונות מבוזבזים,יש אנשים שרוצים להגיע רחוק אבל אין להם איך. תסביר לי איך שחקן שמשחק מעולה,יכול להתקדם לאנשהו אם עושים לו כל כך קצת אימונים בשבוע? אם הוא לא מקפיד על אימונים רציניים ותזונה?

אני מסכים איתך לחלוטין,אם בנאדם לא רוצה להשקיע ולהתמיד ולהתאמן כמו ששחקן מקצוען צריך,אפילו אם אלוהים ירצה הוא לא יצליח לשחק טוב.
חחח אני בן אדם אידיוט?!?! חח שמעת מה שאמרת אחי??
יש אנשים שרוצים להגיע רחוק אבל אין להם איך? אם עושים להם קצת אימונים בשבוע? והם לא מקפידים על תזונה ואימונים רציניים?
ואיך הוא יכול אם עושים לו קצת אימונים בשבוע?! שיעשה מה שאני ועוד 2 חברים עושים..
כל אחד מביא 2 כדוררים קנינו קונוסים ואנחנו יוצאים למגרש ועושים אימונים אישיים.. לא כל כך מסובך..
אם בן אדם באמת רוצה אפילו הוא יעשה אימונים אישיים לבד...
שיתאמן גם בחדר כושר...
ישן 05-07-10, 20:46   #40
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
חחח אני בן אדם אידיוט?!?! חח שמעת מה שאמרת אחי??
יש אנשים שרוצים להגיע רחוק אבל אין להם איך? אם עושים להם קצת אימונים בשבוע? והם לא מקפידים על תזונה ואימונים רציניים?
ואיך הוא יכול אם עושים לו קצת אימונים בשבוע?! שיעשה מה שאני ועוד 2 חברים עושים..
כל אחד מביא 2 כדוררים קנינו קונוסים ואנחנו יוצאים למגרש ועושים אימונים אישיים.. לא כל כך מסובך..
אם בן אדם באמת רוצה אפילו הוא יעשה אימונים אישיים לבד...
שיתאמן גם בחדר כושר...
כן אתה בנאדם אידיוט,בנאדם מטומטם ובנאדם מפגר. סבבה?
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא