|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
סמל מין
|
![]() את זה אתה אומר כי יצא לך לשחק עם ח'ברה שהם עם פיזיות רצינית כן? חלאס לזיין בשכל, נכון שהכדורגל הישראלי ביחס לאירופה אין מה להשוות בכלל... אבל יש פה שחקנים איכותיים אם פיזיות שיכולה להתמודד גם מול שחקנים באירופה, לפחות מבחינת הנוער הישראלי כי כאשר זה מגיע לבוגרים יש בעיה בהתקדמות וזאת הבעיה של הכדורגל הישראלי.
אם יצא לך לראות בני נוער בקבוצות בכירות בארץ ואף לשחק איתם אולי אז אתה תבין שהנוער פה מבחינת רמה ופיזיות הוא טוב לפחות חלקם (תמיד יהיו מקלות עם כישרון). הבעיה פה שברגע שבני הנוער מגיעים לבוגרים פה נעצרת ההתקדמות מסיבה כזו או אחרת (בילויים ואי השקעה). ראה בן סהר,יוסי בניון שבגיל צעיר פרשו לחו"ל כי פה אי אפשר להתקדם... ויש ח'ברה צעירים עם כישרון לא פחות ממה שיש לשניהם ברגליים השאלה מתי הם יקבלו את הבומבה שצריך לעבור לחו"ל כבר בגיל צעיר, ורק אז נוכל לראות אותם ממצים את הפוטנציאל שיש בהם. זאת לפחות דעתי וראייתי לגבי הכדורגל הישראלי. (סליחה על החפירה הכללית)
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() דייי דיי לדבר שטויות...
הישראלים ממש ממש לא פחות מוכשרים משאר העולם... הכל מתחיל ונגמר במנטליות! זה מתחיל מזה שבבית ספר יש שעתיים שבועייות ספורט בשבוע שבשאר העולם זה נע בין 6 ל 10 שעות שבועייות.. וכן אני לא מגזים... זה מתחיל בחינוך ובמנטליות... דוד שלי היה בסגל הנבחרת באיזה טורניר והוא אומר ליי שהם היו באותו מלון עם הגרמנים... הישראלי בקושי אכלו חביתות על הבוקר וכמה גבינות.. הגרמנים הוא אומר לי על הבוקר כבר אכלו עופות שלמים ובשר!. ויש להם 2-3 אימונים ביום.. פה בארץ אחד ופעםם ב.. יוצא מצב של 2 אימונים ביום.. ולפותח הנושא.. לא הבנתי בשביל מה אתה צריך כוח מתפרץ ביד קידמית?! או כוח מתפרץ ביד!? אתה צריך כוח מתפרץ מרגליים... תעבוד על שריר התאומים שאחרי יציאה מהמקום.... נגיד ואתה עובד על תאומים עם משקל לעמוד על קצות האצבעות ורגיל.. אז תעבוד ב 2 חלקים כאילו חצי לעמוד על קצות האצבעות ואז ממש לעמוד על האצבעות.. ככה זה עובד יותר על יציאה מהמקום.. מקווה שהבנת אותי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי חבר שנוסע לשחק בבית ספר לכדורגל בספרד,אתה יודע למה הוא לא יכול להתאמן פה? כי מגבילים אותו,כי אין פה מקום בארץ לפתח את הכישרון של הכדורגלנים הצעירים. כנ"ל לפיתוח גוף,יש המון חבר'ה עם פוטנציאל מדהים להגיע רחוק,אבל בגלל בעיות תקציב וכדומה אין מי שיעזור להם להגיע רחוק,וככה מתבזבז כישרון נדיר. ולפותח האשכול:מה הקשר בין שריר לא קצר ביד קדמית,לכוח מתפרץ,לכדורגל?!
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה איך אתה יודע? אתה בטח מזה חזק! יש לך קוביות נכון?
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ברור! אני עושה כל בוקר 200 כפיפות בטן זו השיטה הכי טובה אחי.
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() הכדורגל בארץ הוא לא על הפנים בגלל שאין עוד כמה שעות של ספורט בבית ספר אלה בגלל המנטליות של השחקן הישראלי. הם אוכלים בעיקר במסעדות וסטקיות, ולא מראים נוכחות קבועה בחדר הכושר לעומת זאת במועדונים הם דואגים להראות נוכחות קבועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
זה לא ככה מי ששואף להצליח צריך לעבוד קשה ורק כך להתקדם, והמנטליות של השחקן הישראלי זה נטו דיבורים - ומעט מאוד מעשים. יש לי שכן שהוא שחקן בקבוצה מסויימת בליגה הלאומית, והוא אמר לי כשאני יוצא לרוץ שאני יקרא לו וכל פעם מחדש הוא אומר שאין לו כוח.. ואח"כ ותירוצים. אם זה ישתנה אני חושב שהכדורגל פה יקבל תפנית חיובית.
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה אין מי שיעזור להם להגיע רחוק?! מזהה אין תקציב?! עםם מה מתאמנים באירופה עם ציוד מזהב?! יש לך בדיוק את אותו ציוד כמו באירופה! מה הם משחקים על דשאא יקר יותר!? איזהה בילבוליי שכל! יש לך את אותם תנאים וכל מועדון שמכבד את עצמו מחזיק גם אנשי צוות כמו באירופה שזה פיזיוטרפיסט ומאמן כושר וכל זה! הבעיה היא בחינוך! במנטילות! כיי בסךך הכל משחקים כולם עם אותו כדור ועל אותו דשא... כמו שאמרו עם הביוליים זה גם נכון... בקיצורר הכל מתחיל ונגמר במנטליות ובחינוך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
כל עוד הילדים יחונכו לאהבת הספורט וכמו כן יגבירו את שעות הספורט ביסודי אולי נראה כמה ניצנים חדשים בענפי הספורט השונים.
![]() |
![]() |
#32 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מה שהזוי זה שזאת בחירה פרקטית ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אך הם גם צריכים לשחק ולא לשבת על הספסל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה לי באמת ילד בן 13 שלא בזין שלו לשחק כדורגל!? אני זוכר כשהיינו ילדים רק היינו רואים מורה מחליפה עם כדור כאילו מינימום זכינו בלווטו! הבעיה היא כשמתבגרים... אז המנטליות דופקת הכל.. אם זה היציאות ואם זה האורח חיים כולו ספורטאי מקצועי צריך לאכול נכון ובריא! והרבה.. להתאמן הרבה.. וללכת לישון בשעות נורמליות ולקום בשעות נורמליות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשובה : הם נמצאים באנגליה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
כיום הוא השחקן הכי יציב בנבחרת ישראל - לא שהיא מצליחה בעזרתו גם ככה אבל בכל זאת. אני בונה בעוד 4-5 שנים על שניים-שלושה ח'ברה שאני מכיר שמשקיעים את כל הנשמה ומשחקים בקבוצות גדולות בארץ, מקווה בשבילם שיגיעו לחו"ל בזמן המתאים.
![]() |
![]() |
#38 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר שיש כישרונות מבוזבזים,יש אנשים שרוצים להגיע רחוק אבל אין להם איך. תסביר לי איך שחקן שמשחק מעולה,יכול להתקדם לאנשהו אם עושים לו כל כך קצת אימונים בשבוע? אם הוא לא מקפיד על אימונים רציניים ותזונה? אני מסכים איתך לחלוטין,אם בנאדם לא רוצה להשקיע ולהתמיד ולהתאמן כמו ששחקן מקצוען צריך,אפילו אם אלוהים ירצה הוא לא יצליח לשחק טוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שרוצים להגיע רחוק אבל אין להם איך? אם עושים להם קצת אימונים בשבוע? והם לא מקפידים על תזונה ואימונים רציניים? ואיך הוא יכול אם עושים לו קצת אימונים בשבוע?! שיעשה מה שאני ועוד 2 חברים עושים.. כל אחד מביא 2 כדוררים קנינו קונוסים ואנחנו יוצאים למגרש ועושים אימונים אישיים.. לא כל כך מסובך.. אם בן אדם באמת רוצה אפילו הוא יעשה אימונים אישיים לבד... שיתאמן גם בחדר כושר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |