|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו זה בסדר אם אני משחק כדורגל פעמיים בשבוע?בנוסף לריצות ולאמונים שאני עושה חמש פעמים בשבוע זה יכול לתרום או להזיק?יש פה עוד אנשים שיוצא להם לשחק? יש לציין שאני בחיטוב ככה שזה נראה לי אחלה עוד קלוריות ששנרפות וממילא אני לא בגרעון גדול מדי אז מה אתם אומרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בטח אחי זה לא שאתה מתחרה מקצועי או משהו
לא מבין תפסוטים אם השאלות האלה :z |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היי
הנזק האפשרי הוא להגיע לאימון יתר כתוצאה מעומס מצטבר של פעילות גופנית. כמובן הכל תלוי בתמונה הכוללת של האימונים שלך, וטיפונת משחק כדורגל בשכונה לא בהכרח מה שישבור את גב הגמל. בכל מקרה תקפיד יותר מכל על שעות השינה שלך, כמובן שיהיו רציפות ולא בתשלומים כמו חייל במחסום, על חשיבות התזונה אתה כבר יודע אז אני מאמין שאין הרבה מה להרחיב.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי חבל שאתה עושה פיתוח גוף שאתה מונע מעצמך לעשות כל מיני דברים, אני לא מדבר על הדברים המזיקים כמו סיגריות וכאלה, כדורגל זה דבר טוב, בטח ובטח אם אתה רוצה לשחק וזה כיף לך אז תשחק, אתה לא חייב לשחק מעל לשעה עם החברים.. וזה לא יהרוס לך את מה שבנית אל דאגה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() Deja Vu מה קורה גבר?:]
אוקיי, אני אגיב לך בצורה הזו: פעם גם אני התעסקתי בזה המון והגעתי למסקנה : כשמתעסקים יותר מדיי בקקי , הוא מסריח. אל תשים קצוץ על כל פרט ופרט...תתאמן כאוות נפשך ותשחק כאוות נפשך, אתה לא מתחרה אולימפי והכל בגדר תחביב לכן אל תתרגש משום דבר, כי זה לא באמת יכביד עליך. בהצלחה:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה קרה? תהנה מהחיים,אז אתה משחק כדורגל סבבה,זה אפילו מצויין לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עוד פעם אחת אני שומע שאתה משחק כדורגל אני מביא לך כדורגל לתוך העין מהזה אתה שורף קלוריות ככה אי אפשר לגדול!!!!!!
![]() חחחחחחחחחחחח סתם אחי מה אתה שואל בכלל , פעילות אירובי זה מומלץ לכל אחד זה גם יעזור לך להרגיש טוב עם עצמך אני זוכר כשהייתי מפוצץ נוזלים היה אשקרא קשה לי ללכת במשך 10 דקות רצוף הייתי מתחיל להזיע כמו מטורף ולהרגיש חרא...היום זה כיף אני חוזר מהחדר כושר הביתה ברגל זה איזה שעה הליכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח (כן אני יודע שלא הייתי צריך לספר את זה:cry_1: ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי מוריד אימוני אירובי. 5 אימוני משקולות בשבוע, 2 משחקי כדורגל ועוד 5 פעמים אירובי? ואתה אומר גרעון קלורי של 500 בלבד? מכמות כזאת של אימונים אני הייתי מגיע לגרעון של 500 בלי להחסיר אוכל מהתפריט!
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() שים זין אני משחק הרבה כדורגל לא יכול בלי זה ..ואני לא יתן לזה למנוע ממני דברים שאני אוהב לעשות, לא לעשות!!
אל תיהיה כל כך דקדקן ואובססיבי כי בסוף זה יפגע רק בך תאמין לי אחי ..קח את זה בכיף |
![]() |
![]() |