|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() למישו פה יש אתר של שיפור הטכיניקות בכדורגל ? אני רוצה לקרוא
אני למשל רוצה לשפר את הטכניקה שאני עושה תתרגיל של רונאלדו זה שמעבירים את הרגליים מעל הכדור כאילו שהרגליים יזרקו יותר בקלילות וזה...(אני שוקל לשחק בקבוצה מקצועית) קיצור יש למישו משו כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מחפש אתר שיתן לך כישרון..או שיש לך או שאין לך.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אל תדאג גבר יש לי..
אני מחפש אתרים לשיפור הזריזות ברגליים + - למרות שגם זריזות יש לי דיי טובה אבל כל דבר אפשר לשפר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד על ריצות קצרות של יציאה מהמקום.
אם אתה יותר מתקדם אז יש מין חבל גומי שתופסים אותו ואתה רץ והחבל מתנגד לך. וגם תעבוד על גמישות. אם יצא לי אני יעשה סירטון עם קצת ביצועים שלי..למרות שלא נגעתי שנה בכדור
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תתאמן עם משקולות עד הרגליים, כשתוריד אותן תיהיה יותר קליל..
גם קפיצה על חבל תועיל לקוארדינציה ולזריזות. אבל הרוב זה לשחק ולתרגל... אין הרבה מחוץ לזה...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתאמן עם משקולות על הרגליים... אלא אם כן אתה רוצה לקבל שברים.
ובנוגע לשיפור טכניקה וכל השטויות האלה... משתפרים בכדורגל רק ע"י כך שאתה משחק כדורגל...
![]() |
#7 |
|
![]() ^^ ממש לא נכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|