![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() תעבוד באחיזת hook רגילה ולא mixed בדדליפט והאחיזה שלך תתחזק.
מתח זה אחד התרגילים שהכי חיזקו לי את האחיזה דרך אגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() Max effort פלג גוף תחתון
דדליפט (משקלים נמוכים יחסית בכוונה, רוצה ליצור לינאריות, לדעתי ברחתי אפילו משקלים נמוכים מדי בשביל ההתחלה, היה לי עוד הרבה קילוגרמים טובים להוסיף)- מוט*5 50*5 70*5 90*5 100*3 110*3 לאנג'ים במוט- 55*8 57.5*8 60*8 (אני לא חושב שבחיי סבלתי כ"כ) דדליפט רומני (הפערים מהדדליפט הקלאסי נראים קטנים מדי, אבל זה בגלל שפה אני נותן מקסימום, ועבדתי חלש מדי בקלאסי)- 80*10 80*10 85*9 בטן- אופניים (20 חזרות), כפיפות רגילות (20 חזרות) וכפיפות וי (10 חזרות) אופניים (16 חזרות), כפיפות רגילות (15 חזרות) וכפיפות וי (8 חזרות) באתי עם פאמפ בבטן כבר מהדלליפט... הסופר סט המשולש הזה הוא שחיטה! אתמול דפקתי צ'יט אחו****** אחרי פול זמן! מעכשיו חוזרים לתפריט הרגיל... לצערי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() אם יכולת להמשיך בדדליפט הקלאסי אז היית צריך להמשיך. המטרה באימון מקסימום היא להגיע למקסימום ולא לבנות אותו משבוע לשבוע.
תנסה לעשות 12 חזרות בלאנג'ים לכל רגל . . . סביר להניח שכשתחליף רגל אתה : 1. לא תזכור שיש לך מוט על הגב 2. לא תרגיש את הידיים 3. תתחרט שהתחלת את הסט הזה 4. תשמע את אבות אבותינו מדברים אליך בזמן יציאת מצריים |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי השנייה, חחחחחחחחחחחחחחח (עכשיו אני צוחקאבל עוד שבוע אני אבכה) וגם קראתי את הציטוטים של ריפטו חחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() אימון max effort עליון:
בנץ'- מוט*5 50*5 70*5 80*3 85*3 90*2 המנוחות היו ממש קצרות, בערך 2 דקות, בגלל שהיה שם איזה אחד שנכנס איתי לעבודה והרגשתי לא נעים לקחת מנוחות של 4-5 דקות... בדיעבד, זאת הייתה טעות חמורה, אבל נפצה שבוע הבא. לחיצה בשיפוע במוט- 40*20 40*17 בנט אוברxפרפר אחורי- 65*8 ו5*10 65*8 ו5*9 65*8 ו5*8 שראגס במוט- 65*10*3 כפיפה במוט- 32.5*10 32.5*10 32.5*9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני הפעם בנית את החימום טוב יותר. אני לא בטוח אבל אני חושב שאתה יכול לעשות drop back sets ולהשלים נפח לתרגיל מקסימום שלך. הייתי שואל את דאוס בנושא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() Drop back sets זה דרופ סטנרדטי? כי פשוט אף פעם לא שמעתי את המונח...
נראה לך שאפשר לשאול אותו בלוג שלו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדוגמא: סט מקסימום 90*2 דרופ בק: 75 * 5*3 או 80 אם אתה יכול, בקיצור זה הרעיון. מציע לך להתחיל להתערבב עם הלוג שלך שם, יש הרבה אנשים עם דיעה שתרצה לשמוע ואתה מפספס כאן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
כן, אני יודע,אני מתכוון לעשות את זה מהאימון של יום חמישי. תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() בהצלחה, הייתי בטוח אתה יותר מבוגר מ16
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() זה אמור לשפר אותך בספורט שבו אתה עוסק לא? מאיזה בחינות?
איך זה מסתדר לך מבחינת העונה( אימונים והתאוששות)?
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 10-12-08 בשעה 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() Dynamic effort תחתון:
סקוואט (עבודה על מהירות בחזרות נמוכות ומשקל נמוך יחסית. המטרה-שיפור כוח מתפרץ ומהירות)- 60*3*6 לאנג'ים עם רגל קדמית מוגבהת- 50*10 50*10 ורגל שנייה 50*9 50*10 ורגל שנייה 50*9 (הרגל השנייה זה פשוט מוות!!!) דדליפט רומני- 90*8*3 בטן בשיפוע (המשקל זה פלטה על הבטן)- 15*15*2 20*12*2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תרגיל לבטן אתה עושה? סיט- אפס או קראנץ?
למה בניגוד לשאר התרגילים אתה עושה בזה טווח חזרות גבוהה? (אתה יכול רשום כאן את התוכנית המקורית?) בהצלחה אחי.
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|