|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום עשיתי פעם ראשונה דדליפט כמו שצריך (לדעתי) אחרי שצפיתי בכל הסירטונים של ריפטו וניסיתי ללמוד בדיוק מה הוא מסביר שם. קיצור לא רציתי להעמיס משקלים גדולים מדי כי ניסיתי לשמור על טכניקה נכונה . בסיום התרגיל הרגשתי ממש חזק את הגב התחתון, מן לחץ כזה שהקשה עליי בהתחלה ליישר את הגב, לעומת זאת , את הרגליים כמעט ולא הרגשתי בכלל, בטח שלא כמו בסקוואט ...השאלה היא האם זה אמור להיות ככה שכמעט כל העבודה תגיע מהגב התחתון או שהייתי אמור גם להרגיש שהרגליים עובדות חזק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דדליפט הוא תרגיל גב ביסודו, ולכן אתה מרגיש יותר את הגב התחתון מאשר את הרגליים.
הכאב יכול לנבוע מכך שהתנועה הזאת תחת עומס חדשה לגב. יכול להיות העמסת יותר מדי לפעם ראשונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא היה ממש כאב אלא יותר מן הרגשת פאמפ ...ולא העמסתי משקל גדול מדי(70 קילו) . חשבתי שזה עובד יותר על רגליים אז שמתי את זה באימון רגליים ...עדיף להשאיר את זה באימון רגליים (יחד עם סקוואט, תאומים ופשיטה) או להעביר לאימון גב (מתח , חתירה ופולאובר)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קביעה מאוד כוללת ולא כל כך נכונה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() חכה מחר בבוקר , אם עשית את זה נכון האמסטרינג יתפס לך , ככה קרה לי. לא הרגשתי באימון שום דבר יום למחרת הלכתי כמו נכה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין שהאמסטרינג יתפס לי מזה...אם כבר אז מהסקוואט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() גם אני מרגיש רק זוקפי גו.. בעיקר בהתחלה אתה בקושי תרגיש את ההמסטרינג, שכנראה חזק בהרבה מזוקפי הגו אצלך. אתה אמור להרגיש זוקפי גו.
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ההאמסטרינגס לא יתפסו לך מהסקוואט
![]() אתה אמור להרגיש את זוקפי הגב ב"פאמפ" מין לחץ כזה.. דדליפט זה תרגיל להאמסטרינגס ומכניסים אוץו לאימון רגליים ואך ורק רגליים[העדיפות היא גב יד קידמית ורגליים באותו אימון בתכנית ab] תנסה סטיפ לג או סטרייט לג ואז תרגיש אותם חזק יותר...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן גם הגב וגם הרגליים מקבלים עבודה חזקה מאוד בדדליפט הקלאסי, אבל הדחיפה צריכה להגיע מהרגליים יותר מאשר המשיכה מהגב. מציע לך לצלם את עצמך עובד ולהעלות כדי לקבל משוב לגבי העבודה שלך, לי זה מאוד עזר ללמוד מטעויות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ההאמסטרינגס מקבלים עבודה חזקה בקלאסי בלי ספק אבל יש כאלו שרומני עובד להם טוב יותר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אולי במקום להתעצבן תפסיק להיות ליצן ולהתווכח על דברים שאתה לא מבין?
יש סטיף http://www.exrx.net/WeightExercises/...gDeadlift.html ויש סטרייט http://www.exrx.net/WeightExercises/...gDeadlift.html עכשיו אני מניח שאתה לא עיוור ומצליח לראות את ההבדל בין התרגילים. עכשיו לך תחפש ביו-טיוב דדליפט רומני ותגיד לי אתה למה זה דומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() זה עדיין לא הופך את הקביעה שלך לנכונה. כל מה שדרוש הוא ניתוח תנועתי פשוט.
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אין לי חשק להתווכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() זה בכלל לא רלוונטי לאיזה קבוצת שרירים ייחסו את התרגיל בעבר. ה prime mover הוא מפרק הירך והמומנט התנגדות הכי גדול פועל כנגד פושטי הירך.
![]() |
#19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() גיא ממה שגם אני יודע סטרייט וסטיף זה אותו הדבר....
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|