|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חבר שלך ואתה לא מכיר אותי. דבר ראשון : נא להעיבר את זה לתזונה ותוספים. דבר שני: אני אתן הסבר קצר על פחמימות סוכרים בהקשר של בודי בילדיננג ולא על ההגדרה הכימית! סוכרים מתחלקים ל 3 חד סוכר: סוכר, דבש, וכו'. דו סוכר : סוכרוז לקטוז ומלטוז רב סוכר: פחמימה אנו קוראים לפחמימה פחמימה מורכבת מכיוון שהיא בנויה מחדי סוכר שמחזיקים ידיים במילים עממיות לכן לוקח לגוף כביכול יותר זמן לפרק אותם. בהקשר של פיתוח גוף ההגדרה הזאת זניחה, מה שחשוב לנו הוא המהירות שהפחמימה הזאת מתפרקת בגוף בהקשר של רמות האינסולין (הורמון אנאבולי שמשפיע גם על צריכת השומן ואגירתו). מה שמשפיע על המיהירות הזאת היא הרכב המזון מבחינת סיבים ושומן שמאיטים את ספיגתו. לכן לחם לבן שדל מאוד בסיבים על אף הגדרתו כרב סוכר מתפרק מהר מאוד בגוף ואין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת לצורך עניינו. אז פעם הבאה שאתה קופץ ילד , תבדוק עם מי אתה מדבר. נערך לאחרונה על ידי ohad1011, 19-08-08 בשעה 19:10. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|