ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-08-08, 18:45   #1
ohad1011
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 271
ברירת מחדל

האמת שאורז הוא לא ממש בעל א"ג גבווה לצורך העניין הוא בינוני
אבל אבל בהנחה ואתה לא רוצה להקפיץ את האינסולין ולשמור אותו ברמות נמוכות, אז עדיף בסמטי
בכל אופן אין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת.

הארד קור הבנת את הקטע
תפוח אדמה הוא פחמימה פשוטה יחסית
מצד שני בטטה היא פחמימה איכותית.
ohad1011 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 18:46   #2
HardCor3
מפקח ראשי
 
הסמל האישי שלHardCor3
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 2,567
כללי:: ירדן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ohad1011 צפה בהודעה
האמת שאורז הוא לא ממש בעל א"ג גבווה לצורך העניין הוא בינוני
אבל אבל בהנחה ואתה לא רוצה להקפיץ את האינסולין ולשמור אותו ברמות נמוכות, אז עדיף בסמטי
בכל אופן אין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת.

הארד קור הבנת את הקטע
תפוח אדמה הוא פחמימה פשוטה יחסית
מצד שני בטטה היא פחמימה איכותית.

אני לא רוצה להעליב אותך כאן אני רק אמליץ לך ללכת לקרוא מאמרים,יום טוב.
HardCor3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 19:06   #3
ohad1011
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 271
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hardcor3 צפה בהודעה
אני לא רוצה להעליב אותך כאן אני רק אמליץ לך ללכת לקרוא מאמרים,יום טוב.
אל תפנה אלי ככה
אני לא חבר שלך ואתה לא מכיר אותי.


דבר ראשון : נא להעיבר את זה לתזונה ותוספים.


דבר שני:

אני אתן הסבר קצר על פחמימות סוכרים בהקשר של בודי בילדיננג ולא על ההגדרה הכימית!

סוכרים מתחלקים ל 3

חד סוכר:
סוכר, דבש, וכו'.

דו סוכר :
סוכרוז

לקטוז

ומלטוז

רב סוכר:
פחמימה

אנו קוראים לפחמימה פחמימה מורכבת מכיוון שהיא בנויה מחדי סוכר שמחזיקים ידיים במילים עממיות
לכן לוקח לגוף כביכול יותר זמן לפרק אותם.

בהקשר של פיתוח גוף ההגדרה הזאת זניחה, מה שחשוב לנו הוא המהירות שהפחמימה הזאת מתפרקת בגוף בהקשר של רמות האינסולין (הורמון אנאבולי שמשפיע גם על צריכת השומן ואגירתו).
מה שמשפיע על המיהירות הזאת היא הרכב המזון מבחינת סיבים ושומן שמאיטים את ספיגתו.

לכן לחם לבן שדל מאוד בסיבים על אף הגדרתו כרב סוכר מתפרק מהר מאוד בגוף ואין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת לצורך עניינו.

אז פעם הבאה שאתה קופץ ילד , תבדוק עם מי אתה מדבר.

נערך לאחרונה על ידי ohad1011, 19-08-08 בשעה 19:10.
ohad1011 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 19:16   #4
HardCor3
מפקח ראשי
 
הסמל האישי שלHardCor3
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 2,567
כללי:: ירדן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ohad1011 צפה בהודעה
אל תפנה אלי ככה
אני לא חבר שלך ואתה לא מכיר אותי.


דבר ראשון : נא להעיבר את זה לתזונה ותוספים.


דבר שני:

אני אתן הסבר קצר על פחמימות סוכרים בהקשר של בודי בילדיננג ולא על ההגדרה הכימית!

סוכרים מתחלקים ל 3

חד סוכר

סוכר, דבש, וכו'.

דו סוכר :

סוכרוז

לקטוז

ומלטוז

רב סוכר:

פחמימה


אנו קוראים לפחמימה פחמימה מורכבת מכיוון שהיא בנויה מחדי סוכר שמחזיקים ידיים במילים עממיות
לכן לוקח לגוף כביכול יותר זמן לפרק אותם.

בהקשר של פיתוח גוף ההגדרה הזאת זניחה, מה שחשוב לנו הוא המהירות שהפחמימה הזאת מתפרקת בגוף בהקשר של רמות האינסולין (הורמון אנאבולי שמשפיע גם על צריכת השומן ואגירתו).
מה שמשפיע על המיהירות הזאת היא הרכב המזון מבחינת סיבים ושומן שמאיטים את ספיגתו.

לכן לחם לבן שדל מאוד בסיבים על אף הגדרתו כרב סוכר מתפרק מהר מאוד בגוף ואין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת לצורך עניינו.

אז פעם הבאה שאתה קופץ ילד , תבדוק עם מי אתה מדבר.
א.

רב סוכר לא נקרא פחמימה ,פחמימה = אב מזון.

שמות של רב סוכריים:

1.עמילן
2.גליקוגן
3.תאית

אז כבר דבר ראשון תפנים ותשכיל.

ב.


פחמימה סוכרים או איך שלא תקרא לזה אין לזה שום התייחסות בנוגע לבודי בילדינג זה לא משנה את המאפיינים שלהם את הסוג שלהם ואת זמן הפירוק שלהם.

ג.


שוב כמו שאמרתי תחפש מאמרים באינטרנט,מחקרים ותבין שאפילו שמדובר בתפוח אדמה(אוי ויי זמיר) ניתן להוריד את הערך הגליקמי שלו ,איך?
משלבים חלבונים ושומנים עם המזון למשל אם תאכל עם תפוח אדמה אפונה ירוקה הערך הגליקמי של התפוח אדמה ירד בחצי.

וסתם שתדע תפוח אדמה הוא פחמימה עמילנית=פחמימה מורכבת.

אני סיימתי להגיד את דבריי אתה מוזמן להמשיך להילחם על ה"אגו" שלך.
HardCor3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 20:04   #5
Rendi Orton
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 2,107
גיל:: 15
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HardCor3 צפה בהודעה
א.

רב סוכר לא נקרא פחמימה ,פחמימה = אב מזון.

שמות של רב סוכריים:

1.עמילן
2.גליקוגן
3.תאית

אז כבר דבר ראשון תפנים ותשכיל.

ב.


פחמימה סוכרים או איך שלא תקרא לזה אין לזה שום התייחסות בנוגע לבודי בילדינג זה לא משנה את המאפיינים שלהם את הסוג שלהם ואת זמן הפירוק שלהם.

ג.


שוב כמו שאמרתי תחפש מאמרים באינטרנט,מחקרים ותבין שאפילו שמדובר בתפוח אדמה(אוי ויי זמיר) ניתן להוריד את הערך הגליקמי שלו ,איך?
משלבים חלבונים ושומנים עם המזון למשל אם תאכל עם תפוח אדמה אפונה ירוקה הערך הגליקמי של התפוח אדמה ירד בחצי.

וסתם שתדע תפוח אדמה הוא פחמימה עמילנית=פחמימה מורכבת.

אני סיימתי להגיד את דבריי אתה מוזמן להמשיך להילחם על ה"אגו" שלך.
צודק כל מילה סלע.
Rendi Orton מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 22:20   #6
ohad1011
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 271
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rendi orton צפה בהודעה
צודק כל מילה סלע.
תגיד לי ילד
אין לך איזה שפם בר מצווה לגלח?
ohad1011 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 22:28   #7
Rendi Orton
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 2,107
גיל:: 15
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ohad1011 צפה בהודעה
תגיד לי ילד
אין לך איזה שפם בר מצווה לגלח?
לא אני דווקא חלק :d
חחח מה אתה עצבני,הוא צודק אתה טועה
Rendi Orton מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-08, 18:53   #8
Big_Hand
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 1,448
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ohad1011 צפה בהודעה
האמת שאורז הוא לא ממש בעל א"ג גבווה לצורך העניין הוא בינוני
אבל אבל בהנחה ואתה לא רוצה להקפיץ את האינסולין ולשמור אותו ברמות נמוכות, אז עדיף בסמטי
בכל אופן אין להתייחס אליו כאל פחמימה מורכבת.

הארד קור הבנת את הקטע
תפוח אדמה הוא פחמימה פשוטה יחסית
מצד שני בטטה היא פחמימה איכותית.
אוהד,
הייתי ממליץ לך להתחיל לקורא מאמרים ולהעשיר את הידע שלך.
לידעתך, פחמימה פשוטה לא חייבת להיות בעלת א"ג גבוה, ופחמימה מורכבת לא חייבת להיות בעלת א"ג נמוך.

יום טוב.
Big_Hand מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים