ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-03-13, 16:39   #1
stavnim5
חבר מתחיל

לפי מה שאני יודע בקשר מה שרשמת על הסיבים לא נכון, הסיבים הלבנים הם לסיבולת, הורודים לנפח(היפרטרופיה) והסיבים האדומים משמשים לכוח.

בכל מקרה אל תשבור תראש על סיבים זה לא אמור לשנות לך, פשוט כשאתה עובר היפוטרפיה תעשה 8-10 חזרות 3 סטים, ככה אני עובד על כל קבוצות השרירים(קטנים\גדולים) ואני רואה ככה אחלה תוצאות.
stavnim5 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-03-13, 18:38   #2
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי stavnim5 צפה בהודעה
לפי מה שאני יודע בקשר מה שרשמת על הסיבים לא נכון, הסיבים הלבנים הם לסיבולת, הורודים לנפח(היפרטרופיה) והסיבים האדומים משמשים לכוח.

בכל מקרה אל תשבור תראש על סיבים זה לא אמור לשנות לך, פשוט כשאתה עובר היפוטרפיה תעשה 8-10 חזרות 3 סטים, ככה אני עובד על כל קבוצות השרירים(קטנים\גדולים) ואני רואה ככה אחלה תוצאות.
תתעדכן לגבי הסיבים.. מה שרשמת בדיוק בסדר ההפוך.

לגבי פותח הפוסט...
השאלה הזאת עברה המון מחקרים וכמו בכל שאלה מורכבת בתחום שעברה המון מחקרים, יש עלייה גם המון תשובות..
אתה לא צריך את כל התשובות המפורטות, המסובכות והלא מדוייקות או מדוייקות האלו.. זה יהיה התעסקות בקקה בשבילך.
המתאמן צריך סה"כ להבין (וזאת ע"פ דעתי) שיש טווח מסווים שבו הכוח או הסיבולת או גדילת השריר דומיננטיים יותר מהאחר.
הטווח המקובל הוא ככה:
1-5 כוח
6-15 היפרטרופיה (גדילת שריר)
16 והלאה סיבולת..
חשוב שתבין לא ללכת כמו עיוור אחרי הטווחים האלו...זה שעבוד 5 חזרות לא אומר שלא תגדל..
הסיבה שהרוב עובדים בטווחים של 5-8 היא ש(ככה אני למדתי בקורס שלי)ישנם מחקרים אמינים שמצביעים על כל שההיפרטרופיה הטובה ביותר מתרחשת בטווח הזה של בין 6-8..(לגבי ה-5, כנראה שזה טרנדי בגלל שרוב התכניות כוח שבדר"כ גם גודלים מהן לא רע ממליצות על 5 חזרות בתרגילים..)
חשוב שתבין, זה לא שחור לבן.. אני מאמין שזה עניין של ניסוי וטעייה בתוך הטווח של ההיפרטרופיה, אני מאוד תומך בטווחים הנמוכים ולא עולה מעל 8 חזרות כי זה מה "שעובד עליי" הכי טוב אחרי 6 שנים של אימונים (וגם זה לא מספיק כדי באמת ללמוד את הגוף שלך..)
בקיצור, תסיק את המסקנות שלך ופשוט אל תיהיה קיצוני.. תגוון.
denous מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-13, 15:12   #3
xTal
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
תתעדכן לגבי הסיבים.. מה שרשמת בדיוק בסדר ההפוך.

לגבי פותח הפוסט...
השאלה הזאת עברה המון מחקרים וכמו בכל שאלה מורכבת בתחום שעברה המון מחקרים, יש עלייה גם המון תשובות..
אתה לא צריך את כל התשובות המפורטות, המסובכות והלא מדוייקות או מדוייקות האלו.. זה יהיה התעסקות בקקה בשבילך.
המתאמן צריך סה"כ להבין (וזאת ע"פ דעתי) שיש טווח מסווים שבו הכוח או הסיבולת או גדילת השריר דומיננטיים יותר מהאחר.
הטווח המקובל הוא ככה:
1-5 כוח
6-15 היפרטרופיה (גדילת שריר)
16 והלאה סיבולת..
חשוב שתבין לא ללכת כמו עיוור אחרי הטווחים האלו...זה שעבוד 5 חזרות לא אומר שלא תגדל..
הסיבה שהרוב עובדים בטווחים של 5-8 היא ש(ככה אני למדתי בקורס שלי)ישנם מחקרים אמינים שמצביעים על כל שההיפרטרופיה הטובה ביותר מתרחשת בטווח הזה של בין 6-8..(לגבי ה-5, כנראה שזה טרנדי בגלל שרוב התכניות כוח שבדר"כ גם גודלים מהן לא רע ממליצות על 5 חזרות בתרגילים..)
חשוב שתבין, זה לא שחור לבן.. אני מאמין שזה עניין של ניסוי וטעייה בתוך הטווח של ההיפרטרופיה, אני מאוד תומך בטווחים הנמוכים ולא עולה מעל 8 חזרות כי זה מה "שעובד עליי" הכי טוב אחרי 6 שנים של אימונים (וגם זה לא מספיק כדי באמת ללמוד את הגוף שלך..)
בקיצור, תסיק את המסקנות שלך ופשוט אל תיהיה קיצוני.. תגוון.
אז אם אני יעשה בתרגילים מורכבים 5-8 חזרות ובתרגילים פשוטים 8-12 זה יהיה סבבה?

שאלה לגביך אם היית מגלה שהטווח חזרות הכי טוב בשבילך הוא 8-12?
הייתה עובד ככה בכל התרגילים כלל המורכבים או שבכל זאת בתרגילים המורכבים היית עובד 5-8?

נערך לאחרונה על ידי xTal, 21-03-13 בשעה 15:17.
xTal מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא