|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח איזה חפירה עשית לי פה ![]() אני מקבל את הביקורת שלך ואת הדעה שלך ואני גם מבין מאיזה זה נובע(הסתכלתי קצת על הפרופיל שלך וזה) ראית שהיית שמן ונשארו לך גם סימני מתיחה וזה... עכשיו אני בדעה שונה משלך אני מאמין שמאסה ראשונה שלי בחיים שבה עושים את העלייה הכי משמעותית אני צריך לא לפחד ולנסות לאכול כמה שיותר ולתת בראש להרים כמה שיותר(טכניקה מבוקרת) וכך להתתחזק ולעלות במאסה ![]() עכשיו ברור לי שעליתי לא נקי ועליתי גם הרבה בשומן אבל זו הדרך שאני מאמין בה.. אין ספק שבמאסות הבאות אני יעלה באופן יותר מבוקר וינסה לעלות כמה שיותר נקי עם כמה שפחות לצבור שומן. לסיכום: ![]() ![]() חח מצטער על החפירה.. זרמתי איתך מקבל את הביקורת שלך בהערכה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו לפי התמונות שראיתי אצלך בלי להעליב או משהו זה מסביר את גם את הדעה שלך... החל מהמאסות הבאות אחרי שכבר צברתי מאסה ואני לא עד כדי כך קטן כמו שהייתי פעם.. אני באמת יעשה מאסות הרבה יותר מבוקרות וינסה לעלות כמה שיותר נקי בשריר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואנחנו בדעות מנוגדות בקשר למאסה ראשונית.. אני מאמין שמאסה ראשונה צריך לא לפחד ולצבור כמה שיותר מאסה ולתת בראש ![]() נסכם בכך את כל החפירות שהחל מהמאסות הבאות אני יעלה כמה שיותר איכותי עם כמה שפחות לצבור שומן ועלייה כמה שיותר נקייה של שריר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() בתמונות באמצע אתה נראה מעולה מחוטב ויפה,אחרי זה אתה פשוט שמן לא אומר לך בקטע רע,התמונה של הגב בכלל אני רואה רק שומן, מציע לך להתחיל חיטוב ולהראות נורמלי לפני שיהיה מאוחר מדי יקח לך שנתיים להוריד את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() קודם כל בתמונת אמצע אני שחיףףף!! עכשיו נכון שעליתי מאז עוד 15 קילו אבל בניגוד אליך אני לא חושב שזה רק שומן אבל כמובן עם העלייה עלייתי גם בשומן אני לא אומר שלא.. עכשיו שאתה אומר לי לעשות חיטוב "ולהראות נורמלי" אז כל אחד מאיתנו מגדיר אחרת מה זה להיראות נורמלי.. אתה מצליח להבין מה אני אומר? חיטוב נכון שאני יעשה יקח לי משהו אני מאמין כמו 3-4 חודשים ![]() עכשיו הסתכלתי אצלך בפרופיל ואתה נראה טוב יחסית לכל השחיפים שהגיבו לפניך.. וחבל שהמראה שלך לא תואם את הידע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
נפיחון
|
![]() and there we going again
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח האשכול, חיטוב זה סתם שטויות רק בסוף הדל פחמימה והאירובי קצת מציק אבל מתגברים. אני עליתי 23קילו בשנה ממש אבל ממש מלוכלך, קילו וירדתי מ20%שומן [קליפר] ל11%שומן תוך 3חודשים של חיטוב וגם לא הכי השקעתי בהתחלה. העלייה שלך מאוד מרשימה ואני אישית אהבתי מאוד את התוצאות גדלת בצורה מטורפת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() כן חיטוב זה סתם שטויות בגלל זה כולם משורטטים עם קוביות בבטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אם יודעים איך לעשות את זה טוב זה לא אמור להיות כזה סיפור, לפחות ההתחלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() המבחן האמיתי של ה-בודיבילדינג זה החיטוב.
תעשה אותו חכם.
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו אני לא אומר שהחיטוב יהיה קצר!.. אני רק אומר שהוא לא יהיה שנתיים כפי שאדון פרופסור טוען.. אני מכבד אותך ואמרתי לך שגם הפתעת אותי.. שבנאדם שנראה כמוך מדבר כמו שחיף שרק התחיל להתאמן והיכולת ביטוי שלו כמו של ילד קטן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וייאללההה ממשיכים לתת בראש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי תן חיטוב עד לשד עצמותיך תדע מה זה לשלשל דם על ההליכון
והמאסה הבאה שלך תיאה אחרת מבטיח לך לטובתך... אחי תנסה לקבל ביקורת או לפחות להבין מאיפה היא באה יש לך מאסה נחמדה+וידוע אתה עובד קשה לא מזלזלים בזה מנסים לייעל אותך קצת זה לא אימונים זה נטו תזונה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מאסות הבאות שלי יראו באמת יותר מבוקרות כי אני כבר לא כל כך שחיף. ![]() ואחי אין לי בעיה לקבל ביקורת.. אבל שתיהיה לעניין ולא כמו של ילד בן 4. תודה על ההערכה! לא מורידים רגל מהדוושה:d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() אחי תתחיל חיטוב, ואז תתחיל לראות את הצורה של הגוף, כל הכבוד על העלייה במאסה, באמת שינוי משמעותי, אבל תתחיל חיטוב ויירד לךשומן בכל הגוף{לא רק קוביות בבטן} ורק אז תראה את הצורה היפה של השריר, כל הכבוד ובהצלחה בהמשך הדרך.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סיום מסה שנתיים וחצי ועלייה של 33 קילו!! | itamar10 | גלריות הגולשים | 1 | 16-08-11 00:10 |
ss ועלייה נקיה | avram1 | אימונים | 5 | 05-11-09 16:18 |
סיום חיטוב ועלייה במסה ? | Spidi man | אימונים | 5 | 20-08-09 14:09 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |
מתח ועלייה במסה ... | סמי21 | אימונים | 18 | 27-09-06 16:42 |