ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים > לוגי אימונים

לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-04-09, 10:07   #11
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
איזה אנשים מבדרים יש פה....
בואו נסביר כמה דברים
תכנית שנראית על פניה כגרועה אבל הוכיחה את עצמה על המתאמן הספציפי הזה נחשבת תכנית טובה
עם תוצאות לא מתווכחים ואני הוכחתי תוצאות בינתיים
כשמישהו כותב בספר שלו על 873902 מתאמנים שעבדו לפי 4 תרגילים באימון אבל כשאתם מנסים את התכנית אתם לא גודלים ולא כלום כניראה שיש פה משהו מסריח
בקשר לכמה הסקוואט/דדליפט שלי ואם הוא מלא או לא אקדים ואומר-על-הזין-שלי-!-!-!
אני מתעסק בגדילה לא בכוח [איפה החוכמולוגים שיגידו שכוח זאת פונקציה של גודל?]
בכל אופן בתור בנאדם שנפצע בצבא יותר ממה שכל גולשי הפורום נפצעו או יפצעו בחייהם גם יחד הסקוואט שלי מלא
אולי אני לא יורד מתחת למקביל [שוב אוסטיארטריטיס כתוצאה מפציעות זה משהו שקצת מקשה על העיניין] אבל אני יורד מספיק בישביל לקבל גירוי [מכירים את העיניין הזה שנקרא אינדיבידואל?]
אני יורד עד כמה שאני יכול בהתאם למגבלות שלי
ואם מעניין אתכם כוח אז תנסו אתם ללכת לילה שלם עם 80-100 קילו על הגב עם פציעות גפיים קשות בהרים ובעליות שרק מלראות אותם ישברו לכם הרגליים ואז תבואו ותגידו לי לרדת מתחת למקביל עם הסקוואט המזוין שלכם!!!!!!!!!!!
[דה סאן אולי קשה לך להבין את זה מהקריה והמשרד הנוח שלך אבל תנסה להבין]

בכל אופן אחרי ניסיונות של הרבה מתאמנים לעבוד בתכניות עם נפח מינימלי בלי לראות תוצאות תכניות הab abc ואפילו abcde הוכיחו את עצמן כיעילות מאוד לפיתוח מאסת שריר
אפילו דרק מיוז שעובד על כוח ומתעניין אך ורק בכוח בלי שום עיניין במאסה מבין שלמטרת מאסה צריך תכנית מפוצלת תפסיקו להיות עיוורים וללא יכולת שיפוט עצמית ותבינו כבר שחוץ מכוח יש עוד מטרות בחדר כושר כמו מאסה !!
כשתבינו את החרא הזה תבינו שלא כולם חייבים לעשות ss !!!!
נמאס כבר סעמק
תחסוך מאיתנו את ההתלהבות שלך כמה אתה קשוח וקרבי. אם אתה יכול לעשות סקוואט חלקי ולא נכון, אז אתה יכול גם לעשות סקוואט מלא ונכון.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא