ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים > לוגי אימונים

לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-04-09, 17:46   #1
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

וואו אתם מציקים תיהיו בריאים....
זה לא שאני לא מנסה זה לא שעברתי לעשות פשיטת ברכיים במקום סקוואט אני עדיין עושה סקוואט ויורד עד לסוף טווח התנועה שלי וכל פעם מנסה לרדת עוד ועוד כמה שאפשר אבל זה תמיד נגמר ב"כמעט מקביל"
אם לא הבנתם אז אומר זאת שוב-אני כן עושה סקוואט וכן משתדל לרדת למקביל
הבעיה היא שאין לי אפשרות לרדת מתחת למקביל בגלל הבעיה של טווח תנועה חסר-ולכן-זה נחשב סקוואט מלא כי סקוואט מלא לא מדבר על דווקא על הזווית בין המפרקים אלא על מיצוי טווח התנועה האפשרי של כל מתאמן!!!!
תפנימו את זה כבר!!!!!

בכל אופן אני חושב שאין הרבה אנשים אפילו פה בפורום שמשקיעים באימונים שלהם כמו שאני משקיע בשלי וזה לא בא מהתנשאות פשוט מעצבן אותי שאנשים פה מזלזלים באחרים על סמך....אמממ כלום!

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-09, 17:47   #2
lordik
חבר פעיל

כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
זה לא שאני לא מנסה זה לא שעברתי לעשות פשיטת ברכיים במקום סקוואט אני עדיין עושה סקוואט ויורד עד לסוף טווח התנועה שלי וכל פעם מנסה לרדת עוד ועוד כמה שאפשר אבל זה תמיד נגמר ב"כמעט מקביל"
הבעיה היא שאין לי אפשרות לרדת מתחת למקביל בגלל הבעיה של טווח תנועה חסר-ולכן-זה נחשב סקוואט מלא כי סקוואט מלא לא מדבר על דווקא על הזווית בין המפרקים אלא על מיצוי טווח התנועה האפשרי של כל מתאמן!!!!
תפנימו את זה כבר!!!!!

בכל אופן אני חושב שאין הרבה אנשים אפילו פה בפורום שמשקיעים באימונים שלהם כמו שאני משקיע בשלי וזה לא בא מהתנשאות פשוט מעצבן אותי שאנשים פה מזלזלים באחרים על סמך....אמממ כלום!
לא זילזלתי ולא כלום.
כמו שאמרתי, תעשה מה בזין שלך.
lordik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-09, 18:00   #3
reshos123
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
תפנימו את זה כבר!!!!!

אתה מזיין את המוח בפעם המיליארד כבר
ובמקום להגיב להודעות של אחרים ולקרוא להם טרול כי אתה לא מתקרב לרמה שלהם אתה גם יכול להגיב לcoldfire כמו בן אדם כי הוא יודע בערך פי 200 ממך, ומרים פי 300.

ולציטוט המטומטם, טווח תנועה מלא הוא לא נתון לשיקול או שינוי, טווח תנועה מלא זה דבר מוגדר וברור, אתה טיפש או שאתה מנסה לעשות את עצמך?
אם אחד מילדי הבנץ' והבייספ שהם חבריך הטובים לא היה יורד עד הסוף בבנץ', גם אז היית אומר לו "תתעודד אחי, זה כל מה שאתה מסוגל לעשות וזה מספיק", אהה , לא נראה לי
אבל בסקוואט שזה תרגיל קצת יותר קשה, אפשר להיות סמרטוט ואפשר לוותר לעצמך, כי זה קשה

יש לך אפשרות ואפשרות גדולה לרדת מתחת למקביל, אבל הבעיה שאתה מנסה לשחק אותה הארדקור גדול ולהתאמן עם משקלים שאתה לא מסוגל אז ברור שיצא לך שמינית סקוואט
תשים חצי מהמשקל שאיתו אתה עושה שמינית ותוך שבוע אתה עושה סקוואט מלא.
אבל עזוב, כ"באדיבילדר" (עלק) כל צ'יט וכל תירוץ מתקבל.

ודארק-אימו-מיקי-מאוס ועילאי-גפרור תעשו טובה אל תגיבו כי הדעה שלכם מעניינת לי את השערות במפרק הביצה התוך בולבולי
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה