|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
הודעה טיפוסית של טרול טיפוסי.... כניראה לא הבנת את הפואנטה של ההסברים ללמה אני לא יכול לרדת לסקוואט עמוק [מלא זה כן תלמד את ההגדרה] אבל כטרול גם אם הבנת אתה תתפס על התפל בהודעה ולא על העיקר כדי לעצבן ולתת פה טענות מופרכות ואני משוחרר כבר שנה אז ככה שלא נראה לי שאני יכול "להתלהב" מזה שאני קרבי כי כבר שנה אני לא חייל ילד ד"א....קצת אוף טופיק אבל אני חייב לומר את זה: אתה הבנאדם הכי cunt שראיתי בחיים שלי...אתה נכנס לפורומים מוציא תיסכולים על אנשים פה מאחורי מקלדת התחלת בתור משתמש פה עברת לפורום השני שם הפכו אותך משום מה למנהל ואז העיפו אותך מניהול בגלל שאתה פשוט גרוע [וואו....להעיף מישהו מניהול בפורום!!!! זה שיא חדש של אפסיות חחח] ומאז אתה מתפקד כטרול אומלל בשני הפורומים יורד על ילדים שיכולים להיות האחים הקטנים שלך ומרגיש גבר... כמה גרוע אתה יכול להיות? מעניין אם במציאות אתה גרוע יותר...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |