|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() כתבה מעניינת אבל יש לי שלושה דברים להגיד עליה:
שמתי של על עצמי שאימונים אינטנסייבים קצרים מביאים לי יותר תוצאות. אצלי אימוני רגליים כלומר דיפ סקווטס בבנצ משין שברו את המחסום שהיה לי בגדילה בידיים והם התחילו לגדול יותר. יש מספיק כתבות באינטרנט שאומרים ההפך מהכתבה של אחד מהם יש עוד אחד שבאתי לשלוח אבל מישום מה האתר חוסם: הינה מאמר של איזה בכיר באוניברסיטת פלורידה שמבוסס על כמה מחקרים: http://scholar.googleusercontent.com...=en&as_sdt=0,5 את המאמר על אימון יד קחת קראתי מזמן ברוסית ואני כבר שעתיים מנסה למצוא אותו: אולי זה לא היה מקור אמין אבל אני בטוח ב-3 דברים: הגוף הוא מכונה חכמה ומסובכת וגדילת מסת השריר לא רק תלויה בPROTEIN BREAKDOWN וPROTEIN SYSTESI אלא גם בזרימות דם לחלקים שונים לגוף (חזרות גבוהות לפני השינה או STRETCHES תורמות לזרימת דם לחלק מסוים וכך תהליך השיקום שלו נהיה מהיר יותר. הגוף פועל כאחד: אני לא אומר שאין דיספרופורציה או כח בצד אחד של הגוף אבל אני יודע שהגוף אמור לפעול כמנגנון אחד: עובדה אפילו אצל ARMWRESTLERS יש יד דומיננטית אחד שהרבה יותר גדולה מהשניה- אך ביד השניה גם יש גדילה אפילו כשהם לא מאמנים אותה ישירות (JOHN BREZNK). יש הרבה דברים מדהימים בגוף האדם: אם גורמים לבן אדם להאמין שהוא כביכול נשרף- והוא יאמין בזה בכל ליבו- הוא ישרף, בגלל שהמוח שלנו הוא זה ששולח לגוף מה לעשות ואיך לטפל במקרה מסוים: אדם יאמין בכל ליבו שנגיד מתח הוא התרגיל הטוב ביותר לארמ-רסטלינג (BREZNK) וכך יהיה ספציפית בשבילו כאשר אדם אחר ישקיע באימוני STRONGMAN ויפסיד (DENNIS ). CYPLENKOV |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עזרה בתזונה | sahar009 | תזונה ותוספים | 5 | 16-07-11 19:07 |
צריך עזרה, בתזונה בעיקר | yarino88 | תזונה ותוספים | 11 | 03-06-11 09:51 |
צריך טיפה עזרה עם משקלים בתזונה בגרמים, | xpl1 | תזונה ותוספים | 8 | 22-04-08 17:36 |
צריך תרגילים לבטן | kakasheve | אימונים | 7 | 29-11-07 18:23 |
צריך עזרה בתזונה... | ohadhost | תזונה ותוספים | 5 | 25-12-06 23:00 |