|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי קצת באינטרנט על האימונים לטרייתלון הינה אחת http://regi.shvoong.co.il/secondLeve...ns/olimpic.htm
הינה עוד אחת http://regi.shvoong.co.il/secondLeve...ans/sprint.htm השאלה שלי היא בתוכניות האלה המתאמנים מתאמנים כל יום וכמעט על אותם שרירים כל יום ומעל שעה איך הגוף מתחזק מיזה הם לא נחים בכלל השרירי עובד כל יום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() המטרה הראשית כאן היא לשפר סיבולת לב ריאה(כלומר לחזק את שריר הלב), ולא לחזק שום שרירים אחרים בגוף.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1) קודם כל אני רק אמרתי מה המטרה של האימונים האלא, לא אמרתי שום דבר אחר. 2) תקרא טוב את מה שאני רושם ועל מה אני עונה 3) כדי לרוץ לאורך זמן (שעה שעתיים) צריך סיבולת לב ריאה, נכון ששרירי הרגליים יכולים לעזור, אבל מה שהכי משפיע כאן זה הסיבולת לב ריאה. 4) נכון תמיד יש את הילד השחיף הזה בבית ספר שיכול לרוץ הכי הרבה קילומטרים במינימום זמן.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה...
נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 02-02-10 בשעה 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא משנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תשכח שטריאתלטים המבצעים את התוכניות הנ"ל , הם טריאתלטים מאומנים.... הם רגילים לנפחים הגדולים בריצה, שחיה ורכיבה. בנוסף, מדובר כך על שרירים המתמחים בסיבולת. דבר נוסף, באימונים לא עצימים, הגוף מסוגל להסתפק יופי עם 6 שעות מנוחה בין אימון לאימון. אל תשכח גם שאין בניית מסה מטורפת כמו בחדר כושר. כדי להיות טריאתלט טוב , מסת גוף נמוכה תעזור לך כדי להיות כמה שיותר קליל בפעילות
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם עכשיו אני מעוניין לעבוד על סיבולת שריר אז מומלץ לעבוד פשוט בעוצמה נמוכה משמע סטים של 40 אחוז מהיכולת המרבית ולעשות כל יום אימון? ואני ישתפר מיזה ולא יפצע? לא עדיף לעבוד בעוצמה מרבית (100%) ולנוח 48 שעות? שוב שהמטרה היא סיבולת שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
טורנט ליץ' הסברים והזמנות. | Yoshi-Moto | פיתוח גוף-כללי | 35 | 05-05-08 23:37 |
צריך הסברים :p סייקל :p | TapuzSini | פיתוח גוף-כללי | 9 | 26-01-08 01:30 |
מצאתי אתר מצויין,הסברים,מאמרים ,מאות מזונות ופירותם,מחלות ועד... | AB6Killer | תזונה ותוספים | 7 | 17-06-07 13:16 |
יו יו חזרתי מפולין מלא תמונות וגם מלא הסברים! | Homie | פיתוח גוף-כללי | 46 | 18-11-06 23:24 |