|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אז ככה, אתמול ב3 לפנות בוקר נחתתי,
היה מדהים פשוט מדהים, לא היה משהו שריגש אותי במיוחד סך הכל ידעתי לאן אני הולך, מבחינת המדינה, אתם תראו בתמונות, מדינה אפורה, יבשה, מתה, ככה גם האנשים, היו כמה תקריות אנטישמיות בקטנה כזה, וזהו, הנה התמונות, צילמתי גם ת'שלטי הסברה כדי שגם אלו שלא היו ומעניין אותם יוכלו להשכיל , תהנו ! http://photos.walla.co.il/ts.cgi?user=tomernew2
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() יפהה אחי אבל מה זה העיר הזאת נראת מעפנה קצת אחי לא .. טורקיה יותר טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחלה תמונות תומר שמח שחזרתה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עדן אתה אידיוט או שבטעות אמרת את זה?
מעניין מאוד תמונות טובות.. תספר איך היה ומה.. כמה כוסיות יש לך בשכבה מזה..
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() למה יצאת לפולין?! זה לא שווה את השריר שאיבדת!!
![]() ![]() וואלה אני אישית לא יצאתי מטעמים כלכליים, אני יודע שאני אעשה את המסע הזה אבל בעוד כמה שנים. שמח שנהנת :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין שכל הבנים בכיתה נמצאים בסכסוך תמידי עם הספר.
יש לך כוסיות רציניות בכיתה. הרגת אותי בתמונה הזאת...מצביע על הג'וינט יא מחשש: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חח זה ידידות שלי, כעיקרון יש עוד תמונות עם בנות שצולמו במצלמות שלהן אני יעלה אותן כשאני אשיג אותן.. יש עוד כוסיות
![]() ותודה, טוב לחזור לארץ, אומנם היה פאנן והכל והייתי שמח לעוד איזה שבוע וחצי עם השכבה, יצא לי להתחבר עם איזה 20 בנות שלא חשבתי בחיים שאני ידבר איתן כל מיני פאקצות "מלכות שכבה" , קיצר היה שמח. .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() תמונות פצצה והמצלמה עוד יותר פצצה, מצלמה מטורפת.
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ברוך השב גבר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות!
תראו את הסימנים על הקירות שהם עשו עם הצפורניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() טיול כ"כ חשוב...
ומאד התרשמתי לטובה מפולין, יום אחד אני אעשה שם טיול ללא קשר לשואה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה אומרים שפולין זה מסע קסום וזה אשכרה חובה ללכת לשם
אמרו לי שביום זה ממש מרגש וקשה ובלילה זה כיף אם כל החברים וזה בכל מקרה ברוך השב (או לא יודע מה אומרים לאחד שהלך וחזר)
![]() |
#15 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
למרות שאף אחד חוץ מהמטאליסטים / פירסרים / מקעקעים לא יודע אנגלית? ולמרות שהכל אפור ומכוער? והאנשים או שהם ממש מכוערים או שהם כוסיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב האנשים רואים במקום אפור וקודר מקום מכוער, אבל אני רואה במקום כזה בית. אומנם לא בפולין, אבל במקום אפור וקודר אחר בעולם אבנה את ביתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ממש לא , אתה הלכת וניסית לדבר עם אנשים ברחובות?
אני וחברים עשינו בזמנים החופשיים שנתנו לנו שם dear 90% מהאנשים לא הבינו בכלל מה אנחנו מבקשים מהם לעשות..
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אך נפגשתי עם בני נוער פולניים ואף ביקרתי בבית ספר פולני, והפלא ופלא, מצאתי שהם יודעים אנגלית ברמה גבוהה מהרמה הישראלית הממוצעת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה רוצה ללכת לגור בפולין? לאן הציונות נעלמה. אנחנו ברחנו משם, ואתה תחזור למדינה הכי אנטישמית בעולם? ימח שמם וזכרם.
ואחלה תמונות, מעניין מתי תתבגר ותבין ששיער ארוך זה לבנות ? (הכל באהבה גם לי בגיל 16 היה שיער ארוך, לקח לי הרבה זמן להבין שלהסתובב עם חולצות שחורות מכוערות ושיער ארוך לא הופך אותך לhardcore).
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |