|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמעו אני צריך הסבר באופן כללי מה זה טורנט לי.' יש לי כמה שאלות.
1)ההורדות שם הן מטורנט מיוחד או מטורנט רגיל(ביטורנט לדוגמא)? 2)איך עובדת כל ההרשמה שם? אני צריך להרשם ואז שמישהו ישלח לי הזמנה או הפוך? 3)מי המלך שמסדר לי הזמנה? :] tibia_tibia2@walla.co.il
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1) אין דבר כזה טורנט מיוחד, יש לך באתר הזה לינקים לטורנטים המאוחסנים על השרת של האתר, ואתה מוריד דרך כל תוכנת ביטורנט שאתה רוצה.
למה האתר הזה מקבל כ"כ הרבה הערצה? כי יש המון סידרס, משתפים/מקורות - ככה שאתה מוריד מהר, לאחר שאתה מסיים להוריד/בזמן שאתה מוריד, אתה משתף את הקובץ, Upload, ואתה עוד סידר/משתף מכל המאות/אלפים שיש לאותו טורנט. מפה בא הקטע של הRatio, הורדת קובץ - "העלת"/שתפת את כולו בחזרה, הרטיו שלך מתאזן, אתה יכול לשתף יותר והרטיו יעלה עוד יותר. יש כמובן אנשים שמזייפים(אממ), אבל לא נכנס לזה. 2) קשה להכנס לשם היום, פעם היה יותר קל... אין הרשמה פתוחה, אולי פעם בכמה חודשים לתקופת זמן קצרה... בעיקר דרך הזמנה שפותחים אותם פעם ב... ורק Power User/VIP מקבלים. 3) אין לי כרגע, וההזמנה הבאה שלי מובטחת לחבר. סורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() סבבה תשובה מצויינת ענית לי על 90 אחוז.
עכשיו, ברגע שמישהו שולח לי הזמנה למייל ז"א שאני יכול להרשם, לתת את המייל הזה בפרטי ההרשמה ומשם תהליך ההרשמה הוא רגיל?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן, הוא שולח לך הזמנה דרך האתר לאימייל שלך, אתה מקבל את הלינק נכנס ונרשם כרגיל והופה אתה בטורנט ליץ'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמעתי הרבה על האתר טורנטים הזה והוא מצוין..
אם למישהו יש הזמנה בבקשה שיזמין אותי ..תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אין לך מושג זה האתר הכי טוב באינטרנט פשוט ענק!!
רימיתי חבר והשגתי הזמנה שלחו לי שם מכתב שאם אני תוך 5 ימים לא מעלה תרטיו אז חוסמים אותי אבל על הזין שלי עד שראיתי את ההודעה היה מאוחר מדי כי כמעט לא העלו ממני (לא כמו PT שהכל עובד שם מצויין) אז אמרתי הכל או כלום השתוללתי: 6 עונות של הסופרנוס (25G ![]() 3 קבצי טרנאס פסיכודלי הכי טוב ששמעתי בחיים שלי!! אני בדר"כ שומע 2pac אבל זה יותר טוב חומות של תקווה, פייט קלאב, התפוז המכני, Monty.Pythons.Life.Of.Brian, אוסף של ספרי האקינג וטריקים לגוגל, כמה דקומנטרים על טופאק, תוכנית בישול מגזינים של פלייבוי, FHM, Poker for Dummies, The Complete Idiot's Guide to Amazing Sex מה שאתה רוצה מספיק לי לשנה שלמה הם חסמו לי קצת את החשבון באיחור ובדיוק עשיתי סדר בחדר ולא מצאתי תדיסק של הווינדוס, נכנסתי לאתר תוך שעתיים יש לי ווינדוס ולא צריך יותר תאתר הזה זיינתי אותם עד הסוף
![]() |
#7 |
|
![]() סבבה תודה רבה bodykilo
עכשיו רק צריך לחכות להזמנה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה מעפן בטירוף.
עם קצת הבנה ומחקר היית יכול לזייף כמו שצריך בכיף ולא להיות אהבל ולהוריד כמו מטורף בלי לשתף. מתישהו תצטרך משהו, האתר הזה גדל עוד יותר עכשיו... הגיעו Uploader's ישראלים שחופשי מעלים לך סרטים עם כתוביות, ועוד כמה דברים. ומה עשית בזה? חסמת גם את חבר שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא חסמתי את חבר שלי חבר שלי עדיין מוריד משם
אם היתי מזייף היו חוסמים את חבר שלי וזה ששלח הזמנה לחבר שלי פעם הבאה אני ידבר איתך תסביר לי על האפלודרים אם יהיה לי רטיו גבוה אני ישלח הזמנות לאנשים בפורם
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אין הם בוקשי משחררים הזמנות,נכנסתי דרך המשתמש של חבר שלי ובמקרה היה לו שם הזמנה..
היה לי פעם משתמשים עם אנשים שאני סומך עליהם,הינו איזה 10 איש על משתמש.. היתי מביא לאנשים פה את המשתמש אבל אני בטוח שמישהו ישנה סיסמה או משהו..
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 10 איש על משתמש? אתה בטוח?
הזוי - זה מה שיש לי להגיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אני לא אתחנן או משהו, אבל עליי אפשר לסמוך :]
חחח ברצינות שאין לי למה לשנות. אם אתה "אמיץ" מספיק, קח את המילה שלי ותן לי שותפות זמנית עד שאני אקבל. ממש לא חייב, אני במקומך לא הייתי נותן, רק מקווה שתצא נחמד.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אני זוכר אותך מאשכולים שונים אין לי בעיה לתת לך סומך עליך איפה נדבר ? שאנ יתן לך את הסיסמה וכו..
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אין בזה שום סכנה של sharing account?
לא יכולים לתת לך איזה באן או משהו?שלא תקח עליי סתם סיכון. עדיין לא מאוחר מידיי לומר לי לא. tibia_tibia2@walla.co.il אתה יוצא מלך.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() hasman בנאדם לא יודע אבל מה שאמרת כרגע זה דיי הזוי.
אין אפשרות לשתף את המשתמש, לא 2 על המשתמש ולא 20 על המשתמש... אם כן, אז הצוות שם נדפק או פיספס משהו oO |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גם חבר שלי אמר את זה הוא אמר שלא הגיוני להיכנס שתי משתמשים הוא אמר שהוא מוריד אני לא יצליחל להוריד או דברים כאלה.. עשינו ניסיון והצלחנו שינו הורדתי.
יש לי משתמש של חבר שלי שאני איתו ביחד ועוד אחד מהמכון ועוד אחד מהכיתה בסיסבות 7 וכולנו מורידים בלי שום בעיה
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אז סחטיין אם ככה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() yoshi moto
שלחתי לך.. הרטיו על -- -- חדש דנדש
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() עכשיו הבנתי למה האתר הזה כלכך נחשק... אני מוריד במעל 400 kbs
אוראל המון תודה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה פעמים נתתי לחברים להשתמש בחשבון שלי, ולא קצת פעמים קרה שלא בכוונה שנינו פעלנו באותו זמן והחשבון שלי לא הושעה.
אחר-כך הסתכלתי קצת ב-faq שלהם, והם רשמו שהם לא עובדים עם Ip אלא עם Hash. |
![]() |
![]() |