|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כדי להגדיל מסה בחזה מה עדיף משקל גבוה של 8 חזרות ו 4 סטים או להוריד משקל וללחוץ 12 חזרות ב 4 סטים???
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה משקל הגוף שלך, הגובה שלך, כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע ?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1.77
שוקל 78 כרגע במסה מתאמן 5 פעמים בשבוע סתכל באלבום שלי אני מקפיד לשים תמונה כל חודש
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() החזה גם יגדל ויפתח??
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אצלי באופן אישי הגוף מגיב טוב יותר לחזרות נמוכות 5-6 אז מר בחור, פשוט תנסה חזרות נמוכות(5-7), חזרות גבוהות(8-12) ותראה מה גורם לך ליותר פאמפ ואיך הגוף שלך מגיב לזה ולזה..
![]() |
![]() |
#8 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
צריך להתחיל ממשהו. מתאמן מתחיל אמור להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון. זאת אומרת שאם אימון ראשון הוא הרים 60 קילו אז באימון השני הוא כבר אמור לדחוק 62.5 וכך הלאה. ואם יש לך יותר פאמפ ממש לא אומר כלום. זה בסך הכל זרימת דם מוגברת לשריר זה הכל. זה כמו שכשיש לך דומס לא אומר שעשיתה אימון יעיל. אורי-בהתחלה אתה אמור להתחזק ואז רק לחשוב על יותר חזרות. כמו שאמרתי,תגיע לפחות ל100 קילו ואז תראה איזה חזה יהיה לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי החזה שלי הוא כן מתחיל לקבל צורה פשוט רציתי לדעת את עדיפות החזרות... איך אדע שחזרות נמוכות עובדות עליי? מה אחכה חודש ואדע... ואיך אבחין בשינוי לעומת שאם היית עובד בחזרות גבוהות יותר?
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
יש כאלה שדאמבלים עובדים עליהם יותר טוב ויש כאלה שמוט. אין דבר כזה עדיפות חזרות, זה עניין אינדבידואלי. כן תחכה חודש ותדע..מי ישמע אמרו לך לחכות 5 שנים. חודשיים תעשה מספר חזרות גבוה, וחודשיים תעשה מספר חזרות נמוך ובמשך הזמן תדע מה עובד עליך יותר טוב.
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() אתה מסטלבת?
מה זה השאלות האלה? לך תקרא מאמרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() השאלות האלו רציניות...
לגבי טווח החזרות מעולם לא הבנתי איך יודעים מה יעבוד טוב יותר, בעצם לאחר חודש נניח איך בן אדם יבחין אם חל בו שינוי לעומת חזרות גבהות או נמוכות יותר. בעצם , בדיעבד איך אדע כמה שינוי היה אמור להיות. שאלותיי ממש רציניות , ושוב שלא תבינו לא נכון אני דוקא אחד שכן קורא מאמרים. מי שמעוניין לעזור מוזמן
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ככל שתרים יותר כך תראה יותר שינוי בחזה. משמע תעבוד עם מוט תוסיף כל אימון לפחות 2.5 קילו על המוט ל3×5 בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הבנתי מה האובססיה הזו ל100 קילו..אני מתאמן הרבה שנים ולא ממש מתקרב למשקל הזה בכלל..
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חלש (יחסית) בבנץ' כמו שאני "חלש" בשאר התרגילים ביחס לזמן שאני מתאמן ויחסית לגודל השריר..
אני נותן את ההערות שלי על סמך ניסיון אישי שבא לידי ביטוי שבטווח חזרות נמוך הגוף שלי מגיב טוב יותר מאשר לטווך חזרות גבוה ללא שום קשר ליעד של משקל עבודה מסויים (100 קילו לצורך העניין)
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה חזרות נמוכות אתה עושה וכמה זמן אתה מתאמן ובאיזו תדירות? כי לפי הספר אם אתה עובד נכון 3x5 ומוסיף 2.5 קילו על המוט לא אמור לך לקחת הרבה זמן להגיע ל100 קילו בנץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() Abc 4-5 פעמים בשבוע..מתאמן הרבה שנים..
במשקולות יד 35 קילו. במוט 80 קילו 5-6 חזרות. התחלתי ממש מאפס..אבל באמת מאפס, ולכן אולי הגעתי לסף הגדילה שלי כמו לסף הכוח.
![]() |
#18 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
שמע אם אתה רוצה להוסיף עוד משקל למוט ועוד מאסה, תנסה לעשות את התוכנית של ביל סטאר 5x5. אבל תצטרך לאכול כמו חזיר יבלות חחח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שאתה לא מתאושש אז אין סיבה שתעלה בכלל במשקלים.
אם כבר abc axbxcxx (האיקסים אלו ימי המנוחה) ובבנץ תתחיל עם מוט ותעשה 3x5 וכל אימון תוסיף 2.5 קילו על המוט (אל תעשה חוץ מזה שום תרגיל לחזה) ותראה איך מהר מאד תגיע ל100 קילו (תתחיל מ60 קילו ל3x5) בסוף תגיע לזה http://www.youtube.com/watch?v=Rjo5mlyO_DM |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לסיכום:
קח לך חודשיים - שזה יוצא 16 אימוני חזה לפי מה שהבנתי. [abxxabx] תעלה כל אימון ב2.5 קילו על המוט [ותעבוד עם מוט! בנץ לא דחיקה במשקולות] עד שתגיע למקסימום שלך ל8 חזרות, איך תדע? שלא תוכל להעלות משקל ב8 חזרות באימון הבא... אחרי זה תמשיך להעלות ותרד ל7... תנסה להמשיך להעלות מאימון לאימון, תגיע לאותה הנקודה ותעלה משקל ותרד ל6 וכך הלאה עד 5 חזרות.... נראה לי ייקח לך בערך חודשיים לעשות את זה... אחרי זה תראה אם יש שינוי או לא< ? רמז, יהיה שינוי משמעותי... אבל תוסיף קצת גיוון מאימון לאימון, מספיק 4 סטים של בנץ ו2 סטים כל פעם של משהו אחר כל אימון [נגיד פעם פרפר פעם חזה עליון פעם חזה תחתון פעם קרוס פעם מקבילים לדיפים כל מיני כאלה... ב2 סטים האלה תעבוד הכי כבד שאתה יכול...] וזהו, נראה לי שתתקדם מאוד מהר גם במשקל וגם בכוח ככה.... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |