|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בוקר טוב, הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק להתנפח.. מה קורה בגוף ואיך אני עושה את זה בעזרת גיינר. אני חייב להתרחב לנפח תחזה ולהגדיל היקף יד. תודה ויום טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמנים רק חזה ויד... מאמנים את כול הגוף
בשביל לעשות את זה (אם אתה רזה) אתה צריך להיכנס לתקופת מסה שבא אתה נמצא על מאזן קלורי חיובי( שאתה מכניס יותר קלוריות יותר ממה שאתה מוציא) להתאמן בטווח של 5-12 חזרות עד שאתה מגיע ל17% שומן ככה ואז מחטבים (מאזן קלורי שלילי-זה שאתה מוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס) ואז אתה יורד באחוזי שומן וקצת בשריר
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להתנפח זה סתם ביטוי אתה יכול להיות שמן בלי טיפת מסת שריר ולהראות מנופח אז אני לא כל כך מבין מה השאלה, אם אתה רוצה לגדול במסת שריר תתחיל להתאמן בתוכנית טובה ומורכבת עם תרגילים כגון דדליפט סקוואט וכדומה תוסיף לזה תזונה נכונה ומרובה עם דגש על מרובה, ואתה תראה שעם הזמן אתה תתחיל פשוט לגדול, המסת שריר בגוף שלך תגדל, זאת הכוונה להתנפח, ואתה יכול להיות מנופח עם 17 אחוז שומן או עם 4 אחוז שומן הכול תלוי בך ובשלב בו אתה נמצא.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ^
נכון וגם אם אתה מפוצץ בנוזלים אתה יכול להראות מנופח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נסה לעבוד באופן הבא - שאיפה, החזקת אוויר. לשמור בפנים. 20 שניות, שאיפה, החזקת אוויר. לשמור בפנים - שאיפה ענקית, לסירוגין. לא להוציא אוויר בין לבין. תראה אם זה עוזר להתנפח.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, פשוט תיקח משאבה של אופניים, תחדיר תסיכה לשריר ותתחיל לפמפם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קטע קומי טוב עשית פה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמות חלבונים מומלצת ליום בכדי להתנפח | hutcruchi | תזונה ותוספים | 11 | 16-12-09 15:18 |
שאלה|אני רוצה להתנפח | almog262 | פיתוח גוף-כללי | 16 | 13-12-09 09:54 |
כמה זמן יקח לי להתנפח | נתנאל12 | אימונים | 15 | 16-09-09 03:13 |
מפחד לאכול יותר מדי חלבון כי אני לא רוצה להתנפח.... | bundy | תזונה ותוספים | 11 | 22-02-09 01:00 |
רוצה להתנפח | eladbi | תזונה ותוספים | 17 | 14-05-08 15:23 |