|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני פחות או יותר חדש בעניין,אבל בהתחלה ערבבתי בין כמה דברים ולא עשיתי תוכנית אימונים טובה,למרות שהגוף שלי התפתח יחסית טוב-אבל התוכנית היא פשוט לא בריאה.
אז חבר שלי המליץ על הפורום כדי לקבל תוכניות אימונים טובה. אז ככה: גיל:19.5 משקל:64 ק"ג גובה:1.77 מטר אני רוצה לפתח גוף עליון:חזה,כתפיים,ידיים ובטן. בתודה מראש, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חבל
גב רגלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם לא תעבוד על כלל השרירים בגוף כלום לא יתפתח לך מזה ואתה תצא מגוחך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי במחשבה שנייה,אני מדמיין לעצמי מה הולך לקרות...אתם צודקים.
אז אפשר בבקשה תוכנית אימונים מלאה וטובה? שתחטב את הגוף שלי? ו..בעיקר את העליון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תריץ חיפוש בפורום.
המלצה - תעבוד חזק רגליים.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הסיבה לעבוד חזק על הרגליים?
הרי אני רוצה לפתח עליון..מה יעזרו הרגליים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובלי שום קשר לא מומלץ להזניח שרירים
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() לא רק זה....בלי עבודת רגליים הגוף לא "יסכים" להתפתח...
קיצר עבודת רגליים אינטנסיבית[תרגילי בסיס דדליפ וסקוואט] תגרום לשחרור מוגבר של הורמון הגדילה בכל הגוף [זה קורה בכל תרגיל מורכב,פשוט רגליים זאת קבוצת השריר הגדולה ביותר אז שחרור ההורמון הוא בהתאם מסביב לסקוואט ולדד ליפט תוסיף עוד תרגיל או שניים ויהיה מצוין בנוסף בדדליפט וסקוואט מופעלים רוב שרירי הגוף... בקיצור שט אפ אנד סקוואט!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר כמה שמתאמנים איתי במכון שלא מאמנים רגליים והלפג גוף עליון שלהם "הסכים" להתפתח ויש עליהם אחלה של מסת שריר. אולי הקטע עם התרגילים המורכבים והטסט' עוזר להתפחות אבל אי אפשר להגיד שהגוף לא "יסכים" להתפתח.
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() מדבר על רמות גבוהות...תראה שבכל האימונים הם על אותו המשקל ולא מצליחים לעלות....אני רואה את זה על הרבה אנשים
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא בדיוק הבנתי את תוכניות האימונים שיש כאן
חלקם באנגלית ואני לא מבין בדיוק מה זה אומר. ועוד מושגים שלא הבנתי שאמרו פה: תרגילי בסיס דדליפ וסקוואט... מקווה שאני לא משגע אותכם כי אני חדש בתחום... תודה מראש, |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() תעבוד starting strengh של ריפטו בהתחלה, אחלה תוכנית למתחילים שאני מצטער שלא השתמשתי בה בהתחלה. יש עליה מאמר באתר. אתה גם יכול לעבוד 5x5 של ביל סטאר עם משקלים לא גבוהים מדי או סתם fbw שיהיה מבוסס על התרגילים הגדולים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי מצאתי את המאמר,אבל אני לא מבין את המושגים האלה: Squat 3X5 Bench press 3X5 Deadlift 1X5 Squat 3X5 Standing barbell press 3X5 Power Clean 5X3/Pullups 3X5 מה זה אומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי התוכנית עצמה תקרא באתר, לפי זה שיש פאוור קלין קראת במקום אחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...s/BBSquat.html דדליפט: http://www.exrx.net/WeightExercises/...BDeadlift.html ---- אני רוצה להסביר בצורה הכי פשוטה למה חובה לעבוד על רגליים בשביל פיתוח שריר מקסימאלי בכל הגוף: כל מה שאנחנו עושים בחדר כושר מוביל בסוף למטרה אחת; לגרום לגוף לשלוח אות למערכת העצבים המרכזית (CNS) לצורך הגדלת נפח השריר, כמה להגדיל את נפח השריר תלוי ברמת הסכנה הניצבת בפני הגוף (האימון) הסכנה לגוף ותגובת הCNS בהתאם נמדדת ב: -כמות השרירים המופעלת -הכוח שהשרירים צריכים להפיק -פרק הזמן בו הם מופעלים לדוגמה: 5 סטים של 10 חזרות בלחיצת חזה במכונה שווים ל5 סטים של 10 חזרות בלחיצת חזה חופשית מבחינת עבודת שריר, אך הם לא שווים מבחינת הCNS בגלל כל השרירים המייצבים הנכנסים לפעולה עם מוט חופשי איך זה קשור לגדילה בפלג גוף עליון מעבודה על רגליים? מאחר שלא קיימים תרגילים שמערבים יותר פעילות ייצובית/שרירית מסקוואט ודדליפט תגובת הCNS (ולפיכך הגדילה בכל הגוף) תהיה הרבה יותר מהירה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 08-11-08 בשעה 13:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() עזוב אחי...אם אתה מתחיל תעשה fbw 3 פעמים בשבוע...
ואחרי חודש וחצי תעבור ל-ab fbw תעשה 2 תרגילים לשריר גדול[חזה רגליים וגב] ותרגיל אחד לשריר קטן[יד קידמית יד אחורית וכתפיים] 3 סטים לכל תרגיל טווח חזרות סביבות ה-15 אחרי חודש תוכל לעשות ab
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
שכחת לציין שיש להתמקד בתרגילים המורכבים והגדולים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() זה אולי יעזור
http://startingstrength.wikia.com/wi...ch_Press_Pt._1 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26841