|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום.
קראתי ששיא קליטת החלבון בשרירים הוא 45 דקות לאחר האימון. מה זה אומר, למעשה? להמתין 45 דקות בתום האימון לפני שאני מכניס חלבון לפה? ומניסיונכם, איזו אבקת חלבונים היא הכי מומלצת? תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() עד 45-40 דקות מסוף האימון יש לך חלון אנאבולי שבו
הספיגה של החלבון יותר טובה. תאכל בסוף האימון חלבון+פחמימה ואחרי שעה עוד ארוחה מלאה. ויש לך ים מאמרים פה עם הרבה מידע... והאבקת חלבון של סנייטרקס סבבה אני קניתי לא מזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אבל דקה 46 זה כבר לא טוב נכון? או שזה עוד בסדר כי זה רק דקה אבל אז זה אומר ש47 לא טוב ו48 קיצר תאכל כל היום והרבה ואל תסתכל על זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() החלון האנאבולי הוא לא מה שאנשים חושבים,
הוא קיים אבל החשיבות שלו היא ממש לא כמו שעושים אותו, ולא, לא צריך לצרוך אחרי אימון
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל חלבון אחרי האימון
כמה זמן שיקח לך אם זה חצי שעה או שעה זה לא משנה מה שהכי חשוב זה מה אכלת בסך הכל בכל היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה לא שואל ברצינות.
אתה סתם מנסה להתחכם... אני חושב שזה נכון וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריכת מי גבינה במהלך האימון - יש עידכונים בנושא? | mag707 | תזונה ותוספים | 6 | 25-06-10 22:52 |
צריכת כמות חלבון ופחמימות לאחר אימון ע"פ עצימות האימון? | namo | תזונה ותוספים | 3 | 22-08-08 18:17 |
יש לצרוך את האבקת חלבונים מיד בתום האימון? | jissasa312 | תזונה ותוספים | 2 | 02-06-08 15:12 |
צריכת התמרים לפני האימון - שאלה.. | Tal67 | תזונה ותוספים | 7 | 28-08-07 18:49 |
צריכת אבקת החלבון לאחר האימון! חשוב ! | kobi17 | תזונה ותוספים | 7 | 20-09-06 23:17 |