|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A:
חזה: דחיקת חזה עם מוט 5x10 דחיקת חזה עם משקולות 4x10 דחיקת חזה בשיפוע חיובי 4x10 כתפיים: הנפה לפנים עם משקולות 4x10 הנפה לצדדים על משקולות 4x10 מוט w לסנטר 4x10 יד אחורית: משיכת מוט v כנגד פולי עליון 5x10 לחיצה צרפתית 4x10 b: רגלים: סקוואט 6x10 פשיטת בירכיים 3x10 כפיפת רגלים 3x10 גב: מתח 4 סטים , מקסימום חזרות מתח רחב 4 סטים , מקסימום חזרות מתח רחב במכונה 4x10 יד קידמתי: פטישים 5x10 מוט w באחיזה צרה 4x10 12 סטים לשריר גדול 9 שריר קטן xabxabx תגובות והצעות לשיפור (אני לא הולך לעשות חזה עם יד קידמית כי זה יוצא לי בעיות) מתחיל שבוע הבא. ביום שני.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא בא לי לשנות לך תתוכנית רק מעניין אותי למה אתה עושה 5 במקום 4 בדחיקת חזה עם מוט ו 6 סטים של סקוואט..
בכל מקרה ליד קדמית וליד אחורית שלך תעשה כל תרגיל 3 סטים.. טוב נו אז כמה הערות: יותר מדי סטים לכתפיים. אין לך חתירות כלשהם בתרגילי גב, יותר מדי מתח.. 12 סטים לגדול נגיד ש.. אבל אם כבר תעשה 6 סטים לקטן ובמקסימום של המקסימום 8 סטים לכתפיים למרות שהם יכולים בכיף לקבל 6.
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי CBA, 15-12-08 בשעה 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דחיקת חזה:
8-8 , 6-6 , 3. = חזרות כל סט. סקוואט: 8-8 , 6-6 , 3-1 = חזרות כל סט. ביד הקידמית והאחורית אני עושה עוד תרגיל בגלל שאין לי חשק להוסיף עוד תרגיל ולהוריד אני עצל :> ואולי ביד האחורית אני אוריך 3 סטים והוסיף חבל כנגד פולי עליון (אותה תנועה כמו המוט v רק עם חבל) בגב: מתח 3 סטים , מקסימום חזרות מתח רחב 3 סטים , מקסימום חזרות מתח רחב במכונה 3x10 חתירה במכשיר 3X10. (מנהלים אם אפשר בבקשה לערוך את זה למעלה)
![]() נערך לאחרונה על ידי IsMe, 15-12-08 בשעה 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה שאתה עושה 2 תרגילים לקטנים אבל אל תעשה יותר מ-3 סטים לכל אחד באמת שאין צורך ביותר.
כשאתה עושה 8-6-3 חזרות אתה מעלה משקל כל פעם או שזה על אותו משקל? אני לא בעל ידע רב בשיטות אימון כאלה פשוט מעניין אותי..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעלה משקל כמובן.
אז כדאי לי להוסיף תרגיל ולעשות 3 סטים לכל אחד? כלומר 3 תרגילים עם 3 סטים?
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמת, תוכנית ממש חרא...
9-7 סטים לשריר גדול 3-6 לקטן חזה+כתפיים+אחורית גב+קדמית+רגליים+בטן 6-15 חזרות התמקדות בתרגילים מורכבים 6-8 חזרות בתרגילים הכבדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איפה יש תרגילים מורכבים בכתפים \ יד אחורית \ יד קידמית \ גב?
יש רק ברגלים ובחזה. ואני לא הולך לעשות 9 סטים לשריר גדול , זה קצת מידי.
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אל תעשה מקסימום חזרות במתח!
אתה לא רוצה להגיע לכשל, ובטח שלא בתחילת אימון.. כמו כן תעשה איזה שהוא תרגיל חתירה (מסור, בנט אובר ראו, מכונה, פולי תחתון) בחזה הייתי מחליף את אחת הלחיצות בפלייס/קרוס אובר בכתפיים מספיק גם 4 סטים של לחיצת כתפיים ועוד 3 של הנפות/חתירה לסנטר פטישים זה תרגיל שעובד בעיקר על האמה, ידוע לך? חוצמזה שלא צריך יותר מ6 סטים ליד קדמית/אחורית טווח החזרות שלך לא מגוון... הייתי מוריד 2 סטים מהסקוואט ועושה במקומם תאומים... אם אני יחפש בטח אני ימצא עוד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי תעשה מצווה ותתקן לו אחת ולתמיד ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחשיב כתפים כשריר גדול כי הכתפים הם בעצם 3 שרירים. ואני עושה לא פטישים , שחכתי את השם אז כתבתי משהו דומה :s. ציטוט:
ד"א ביד האחורית יש לי כאבים במרפקים כשאני עושה בלחיצה צרה ואני גם מרגיש יותר את החזה.
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אז אתה מחשיב אותם כשריר גדול בגלל שהם 3 שרירים, אבל עובד רק על 2 מהשרירים? מעניין..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שאמרתי לך שאם אתה רוצה אז אפילו תתן להם עוד 2 סטים שיהיו 8 סטים אבל מעבר לזה באמת שמיותר..
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
obzion: התרגיל עם המוט W הוא גם לכתף האחורית (איך שאני עושה אותו - עם קצת שיפוע לפנים)
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(אחרי החפירה תוותר על השיפוע חחחחח)
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אפילו 6-7 יספיקו בעבודה נכונה. אז תעשה לחיצה צרפתית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שכתף אחורית ממש לא מתפתחת בתרגילי כתף קדמית.. או שזה רק אצלי? ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והכתף זה 3 שרירים.. תודה רבה לכל התגובות! חחח..
![]() |