|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום
אני פלג בן 17 מנהריה , מתאמן 3 חודשים מישקל 59 גובה 1.73 התחלתי ב ab אבל הבנתי שזה קל מדי בשבילי אז עברתי ל abcde כדי לתת דגש לידיים a - רגליים b - חזה c - גב d - כתפיים e - ידיים רגליים: סקוואט בסמיט משין 3x15 מכרעים 3x10 לחיצת רגליים 3x6 תאומים בסמית - 3x10 תאומים במכונה - 3x8 חזה: לחיצת חזה - 3x15 לחיצת חזה עליון - 3x12 לחיצת חזה תחתון - 3x12 פלייס - 3x12 כרוס אובר - 3x12 שכיבות סמיכה - 3x30 גב: מתח - 3x10 פולי עליון רחב - 3x10 פולי עליון צר - 3x12 חתירה בישיבה - 3x10 חתירה בעמידה - 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד מוט בישיבה - 3x10 לחיצת כתפיים עם דמבלים בישיבה 3x10 חתירה לכיוון האף 3x10 הרחקות לצדדים 3x15 הנפות קדימה 3x15 ידיים: כפיפות מרפקים עם מוט 3x15 כפיפות מרפקים עם דמבל 3x12 כפיפות ריכוז - 3x15 פשיטת מרפקים כנגד כבל 3x12 תרגיל ששכחתי את השם 3x10 אני אוכל כ2500 קלוריות ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה נראה לי תוכנית מתקדמת בשבילך
הידים לא צריכים אימון בפי עצמם כי הם הועדים במשיכות תלך על fbw או ab |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מה זה fbw אחי?
ולמה מתקדמת מדי?? אני מתאמן כבר 3 חודשים ומיציתי את ה ab |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss או fbw.
עריכה: אתה יכול לשכוח מתוכניות מהסוג שפרסמת פה לזמן הקרוב (ואולי גם לרחוק) אם אתה רוצה להפיק משהו מהאימונים שלך.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שיווק באינטרנט
חדר כושר: בית
|
![]() Fbw אימון כל השרירים באותו האימון
אם אתה מתאמן רק שולשה חודשים אתה רחוק מלהגיד מיציתי. דורון נתן לך עצה באמת טובה. מומלץ תמשיך באותה תוכנית ab או 5*5 או ss או fbw עם אימנוים ללא מנוחה הגוף לא נח ואינו "מחלים" מהאימון ואתה מגיע לאימון יתר ורוב הסיכויים שלא תגדל ואף תפצע באימון נכון הידיים עובדות בתוכניות ab בצורה טובה. גג תוסיף צרפתית באימון חזה רגליים וw באימון גב כתפיים 2*10 או 3*8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מה זה 5*5 ומה זה ss
חבר שלי עזר לי לבנות את התוכנית שלי והוא ענק אז אם הוא אמר הוא בטח יודע מה הוא עושה לא? איך הוא הצליח ככה? בנתיים עליתי 2 קילו החודש עם התוכנית הזאת אז היא עובדת עליי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תמשיך בab או fbw אתה שוקל פחות מ60 קילו על 1.75 מ'!!! איזה דגש אתה צריך לתת?? אןי לך מאסה תמשיך בab שלך ופשוט תתחיל להתאמן חזק יותר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני היחידי שבטוח שהוא טרול?
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אחי אבל הייתי 3 חודשים עם ab והרגשתי כבר שאני לא מתאמץ באימונים
scylla מה זה טרול? כאילו שחיף? hypertropy - אחי יש לי מאסה אני נראה 65 קילו ולא פחות מ60 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא מתאמץ תוסיף משקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() להוסיף מישקל בתרגילים אחי? אני מוסיף כל שבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אשכרה רציני אחי? לא בודדת את שריר הזרת התלת ראשי ואת שריר האגודל הארבע ראשי! אתה לא תגדל ככה אחי!
לנושא:תעשה ss! אתה שוקל פחות מ60 קילו על 1.73 והולך על תכניות כאלה? חחח
![]() |
#14 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עכשיו גם אני בטוח שהוא טרול
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||