|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() אני עושה תוכנית ss ואף אחד בחדר כושר לא מבין מה זה התוכנית הזאת,כל פעם שאני עושה דדליפט אומרים לי שזה תרגיל מיותר ומסוכן שפועל על השריר בתחת,למה הוא כל כך חשוב באמת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה שרירים פועלים + משקל כבד = שחרור של הרבה הורמוני גדילה = יותר היפרטרופיה בכללי.
ובכלל זה תרגיל מעולה לגב ולאחיזה.
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() עונה לך על השאלה..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה התרגיל הכי פונקציונאלי שיש... אתה מרים משהו מהרצפה? עשית דדליפט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אוקיי תודה רבה ,אתמול ששאלו אותי למה אני עושה את זה אמרתי שזה לגב ולא כל כך היתה לי תשובה ויצאתי אהבל,עכשיו שישאלו אותי אני יוכל לענות תשובה נורמלית...למרות שאין אחד שחדר כושר אצלי שתומך שתוכניות כוח,אבל נראה עוד חצי שנה מה יגידו,בנתיים עליתי הרבה מאוד בשבועים של אימונים (עליתי 30 קילו בסקוואט)70 קילו בנתיים ואני שוקל 60 בחיים לא האמנתי שאני יגיע למשקלים כאלה אין על ההרגשה והכל בזכות הפורום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
זה התרגיל היחידי שעושה לך בייצים גדולות וגבריות.... אה זה וסקוואט בנוסף הוא בערך התרגיל שיעשה אותך חזק לייק אה מאדר פאקר כי הוא עובד על המווווון שרירים בגוף תשובה יותר מפורטת אין לי כוח לתת לך פשוט תקרא עליו קצת ותבין
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חזק לייק מאדר פאקר
יא חזק לייק מאדר פאקר מה שנכון נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() רציתי לעשות עליו מאמר אבל לא היה לי זמן וכח, אבל אני יגיד לך בקצרה:
מחזק את הגב ואת הזוקפים (בלי הדדליפט היו לי זוקפים של בחורה) מחזק רגליים ומגדיל מסה בהם מחזק את התחת בקיצור מחזק את כל הגוף ומפריש הורמוני גדילה וכך גורם לעליה במסה יותר משמעותית. ומחזק את האחיזה. יש עוד אבל זה העיקר...
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כל הזמן שומע בפורום סיפורים על האנשים האלה, אבל אף פעם לא יצא לי לפגוש בחדר כושר (והייתי בכמה) מתאמן או מאמן שאמר לי שמשהו שאני עושה זה לא טוב
מוזר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() פוחדים לגשת אליך
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או "אתה לא נורמאלי אתה תהרוס את הגב עם משקל כזה" או "אתה ממציא תרגילים? (דדליפט)" או "למה אתה עושה 5 חזרות תעשה 12! אתה תגדל יותר, למה?, כי אתה מרגיש יותר את השריר!!" ודבר שקרע אותי מפיו של אחד שמשתמש ובנוסף הוא גדול אבל הרגליים שלו בגודל של קיסמי שיניים והוא אמר כשאני עשיתי סקוואט לואו בר:"גבר לא עושים ככה סקוואט אתה צריך שהרגליים יהיו ישרות והגב ישר (בקיצור כמו שעושים בסמית')" ועוד הוא לקח אותי למכונה של הסמית' והראה לי את המדבקה שמצויר עליה איך עושים סקוואט!!! ושכחתי להזכיר את הבנץ' ה"מלא" שהוא עושה... מקפיץ את המוט על החזה עם משקל של 220 קילו או יותר לגובה של חצי ס"מ!!!!! סוסס האנשים של היום.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אתה מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() [quote=eden.B.;965693]בוא למכון שלי..."אחי סקוואט חופשי יהרוס לך את הגב... תעשה בסמית'!"
או "אתה לא נורמאלי אתה תהרוס את הגב עם משקל כזה" או "אתה ממציא תרגילים? (דדליפט)" או "למה אתה עושה 5 חזרות תעשה 12! אתה תגדל יותר, למה?, כי אתה מרגיש יותר את השריר!!" QUOTE] זה המשפטים שהכי הולכים אצלנו,פעם שלא היתי מבין היתי מקשיב עכשיו אני לא מתיחס הם דברים לקיר אני ממשיך כאילו לא מדברים אליי,ואם זה מישהו שאני מכיר והרבה זמן נמצא שם אז אני נחמד ומסביר לו למה אני עושה את מה שאני עושה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אותי פעם שאלו בשביל מה אני צריך את זה כשנסיתי לעשת פאוורקלין, אבל הוא די צודק, בשביל לפתח גוף לא ממש צריך פאוורקלין. אפשר להסתדר גם בלי... (גם בלי דדליפט אפשר להסתדר בתכלס)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גם בלי סקוואט אפשר, גם לי בנץ, בכלל אפשר בלי תרגילים חופשיים, ובמחשבה שניה גם תרגילים מורכבים במכונות לא צריך... מספיק לעשות פשיטה וכפיפת מרפקים ורגליים, כפיפות בטן פולאובר בכבל ופרפר במכונה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מכון בנווה דוד בחיפה...
מה שכן אני יודע שבדן פנורמה או אצל אודי בכרמל יש מלא משתמשים... ד"א היה אצלנו במכון אחד ענקייי ממש (מרים 52 קילו ליד בכפיפת מרפקים) אבל, היו לו רגליים של בחורה כי הוא לא התאמן על רגליים...
![]() |
#19 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא רואה אימון רגליים בלי וריאציהה מסוימת של דדליפט
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בכל המכוני פוזה מפחדים מהתרגילים האלו, הייתי בגרייט שייפ 8 חודשים ואולי מתאמן אחד היה עושה את התרגילים הללו כל השאר רצים למכונות...גם המדריכים
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה דדליפט כזה חשוב? | radio111 | אימונים | 114 | 13-09-09 22:26 |
תאונה שקרתה לי היום בתרגיל דדליפט חברה כנסו מאוד חשוב. | The-One | אימונים | 13 | 02-07-09 20:21 |
דדליפט רומני וסטיף דדליפט= אותו תרגיל? | Big_Hand | אימונים | 5 | 17-06-09 17:22 |
לשמור על סדר הופעת התרגילים- חשוב או לא חשוב?! | ariar | אימונים | 11 | 12-05-09 23:23 |
דדליפט Vs סומו דדליפט | Powerlifter | אימונים | 8 | 09-12-07 00:54 |