|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב מאסה כבר מראש השנה זה יוצא 3 וחצי חודשים בערך אני חושב..
עליתי במשקל מ-80-81 ל-90-91 קילו (שוב נתונים לא הכי מדוייקים אבל שקילה אחרונה בוקר לאחר פיפי 90.5 קילו). לציין שאני עולה ישר במשקל יכמה ימים אחרי החיטוב כבר בכמה קילו אז תאכלס אני מאמין שסוף חיטוב היה על 83 משקל נקי. (משתמש גם בקריאטין- ספיחת נוזלים) משקל 90-91 גובה 174-5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הרבה תמונות אבל כל פוזה משהו אחר.. סופ"ש מעולה לכולם ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאסיבי אחולמנויקי השתפרת הרבה
ואתה לא באחוז שומן גבוה אז תמשיך ללעוס בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() יפה מאוד רואים שהתקדמת מאז החיטוב, בקשר להשמנה אל תפחד, אחרי החיטו הבא אתה תיראה פי עשר יותר טוב מהפעם הקודמת, עלה והצלח....
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() יפה מאוד אפילו ל3 וחצי חודשים! כמה קלוריות דחפת כל יום?,ולאיזה משקל אתה רוצה להגיע בסוף המאסה?
![]() איפה אדיריאנה? נערך לאחרונה על ידי zuko, 06-01-12 בשעה 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב שאף פעם לא היית בשייפ כל כך טוב ועוד במסה. תפסת את הגל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תמיד כיף לראות תגובות שלך איש יקר.. וכן את הצודק מעולם לא הייתי בשייפ כזה במאסה וזה בגלל שהמאסה הזאת הסכמתי לקחת את עצמי למקומות אחרים ולא לפחד מהשמנה... תחכה לתמונות הבאות זה רק האמצע יש עוד 3 וחצי חודשים.. ואז תגיד לי תפסת את הגל ![]() שבת שלום לכולם חברה ! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() סומך עליך שעוד תפתיע את כולם
צור קשר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סוס בצורת בן אדם- מסקרן יהיה לראות תמונות שלך אחרי חיטוב
בהצלחה בחור!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שבת שלום גם לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מאסיבי מאוד כל הכבוד אחי תמשיך לעבוד קשה !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אה ועוד משו ? איזה תוספי מזון אתה לוקח ? וכמה ארוחות פלוס מינוס אתה אוכל ביום של אימון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
חח אני לא מתעסק יותר מדי בזמני ארוחות וכמות ובטח שלא בכמה בימי אימון ובכמה בימים ללא אימון... פשוט אוכל 3 ארוחות בערך ענקיות ביום ומנסה להכניס איתן כמה שיותר חלבון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ניראה טוב, בעיקר הרגליים ! תמשיך עם המאסה עד לפחות אפריל בכיף, אין לאן למהר חחח.
איפה Israbiceps שיבוא וינסה לעצב לך את הבית במיקרה הטוב או במיקרה הרע יתחיל לתת תגובות על התחתונים שלך O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
תודה אחי והתכנון הוא עד אפריל למרות שאני חייב להודות המראה הגדול יפה ומחמיא והכל כל עוד אתה לא מסתכל על הבטן... והצדדים השם ירחם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב אחי אבל לא הבנתי את התפריט שלך. בנוי על שלוש ארוחות גדולות שלפחות אחת מהן היא פיצה? נשמע קצת משמין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() תפריט זה עניין של קלוריות ומהיכן הקלוריות מגיעות.. אין שום קשר לאוכל ולזה שפיצה נחשב כדבר "משמין".. למקרה שאתה חושב על פיצה רגילה אז אני לא מדבר על זו.. רשמתי פיצה ביתית אלו שאתה קונה בסופר ושם בתנור, כדי לעשות אותן ארוחה טובה אני מוסיף לפיצה טונה ובולגרית 5 אחוז.
ציטוט:
לדוגמא לשאלתך יש את הפיצות הביתיות לדוגמא של שלושת האופים... זו פיצה 400 גרם שהערכים שלה יוצאים לבסוף 880 קלוריות, 38 גרם חלבון, 88 גרם פחמימה ו 36 גרם שומן.. מה שאני עושה עם הפיצה הזאת זה מוסיף לה שתי קופסאות טונה בשמן עלייה, מה שנותן לי תוספת של עוד 200 ומשהו קלוריות + 50-54 גרם חלבון וגם כמובן שומן עוד 15-20 גרם שומן.. בנוסף לזה אני מוסיף קצת בולגרית 5 אחוז נאמר 30-50 גרם יוצא עוד איזה 8 גרם חלבון ועוד 2 גרם שומן... בקיצור לבסוף יוצא לך ארוחה שהערכים שלה מעולים למאסה לדעתי... 1200 קלוריות בערך, 95-100 גרם חלבון, 88 גרם פחמימה ו- 55-60 גרם שומן.. יש משהו רע בזה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() חח הסברתה לנו איך מכינים פיצה.. יותר טוב שתזמין משהו יותר כבד כמו pizza hut שמעתי הם מביאים לך בצק בעובי הבייספס שלי וגבינה ואשייי מפנקים אותך עד הסוף אחי .. רק אל תשכח להגיד להם שיסימו פטריות לפני הבישול .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
100 קילו - אמצע מאסה | Samsung | גלריות הגולשים | 36 | 14-11-10 01:48 |
עדכון אמצע חיטוב | BlueNinja | גלריות הגולשים | 14 | 22-05-10 19:27 |
עדכון חפיף אמצע מסה | הכריש בקרייסלר | גלריות הגולשים | 9 | 23-07-09 10:43 |
עדכון תמונות כמעט אמצע מסה | הכריש בקרייסלר | גלריות הגולשים | 22 | 21-04-09 21:21 |
עדכון אמצע מאסה | denous | גלריות הגולשים | 66 | 13-10-08 18:22 |