ציטוט:
פורסם במקור על ידי gaga1234
מאסיבי אחולמנויקי השתפרת הרבה
ואתה לא באחוז שומן גבוה אז תמשיך ללעוס בהצלחה.
|
תודה צחיקו !
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלירמבו
יפה מאוד רואים שהתקדמת מאז החיטוב, בקשר להשמנה אל תפחד, אחרי החיטו הבא אתה תיראה פי עשר יותר טוב מהפעם הקודמת, עלה והצלח....
|
תודה אחי ובקשר להשמנה האמת שמאסה הזאת שונה משאר המאסות שעשיתי.. באמת אין לי פחד מהשמנה כרגע ורק לפרוטוקול כל המאסה הזאת מבוססת על פיצות חח.. פשוט עושה את זה בצורה נכונה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zuko
יפה מאוד אפילו ל3 וחצי חודשים! כמה קלוריות דחפת כל יום?,ולאיזה משקל אתה רוצה להגיע בסוף המאסה?
|
תודה אחי.. לא יודע להגיד לך בדיוק כמה קלוריות אני בלי תפריט אבל אני השאיפה כל יום זה להכניס 180 חלבון 80-90 שומן ומשהו כמו 350 פחמימה... תאכלס אני אוכל 3 ארוחות גדולות ביום שאחת מהן כמעט כל יום היא פיצה ביתית (אלו שקונים) ומחזק אותה עם בולגרית וטונה... אחד הדברים הטובים שמצאתי למאסה והטעימים.. השאיפה היא להגיע ל-100 קילו.. הבעיה שאני חושב שבגלל שנכנסתי למאסה אחרי חיטוב ארוך ולפני זה גם לא נגעתי במשקולות הרבה זמן אז היה זכרון שריר ועליתי באמת איכשהו בצורה מאוד יפה בהרבה שריר יחסית.. (לא השתחצנות אלא השוואה לתמונות של החיטוב..) ובגלל זה אני חושב שעד 100 קילו אם אני אעלה עוד 10 קילו עד אפריל שזה הסיום המתוכנן של המאסה זה יהיה רובו שומן אז תאכלס אני מאמין שאני אסיים על 97..
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rrkk
אני חושב שאף פעם לא היית בשייפ כל כך טוב ועוד במסה. תפסת את הגל
|
תמיד כיף לראות תגובות שלך איש יקר..
וכן את הצודק מעולם לא הייתי בשייפ כזה במאסה וזה בגלל שהמאסה הזאת הסכמתי לקחת את עצמי למקומות אחרים ולא לפחד מהשמנה...
תחכה לתמונות הבאות זה רק האמצע יש עוד 3 וחצי חודשים.. ואז תגיד לי תפסת את הגל

שבת שלום לכולם חברה !